|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:01:55   
Anonimen
mene pa zanima kakšne aparate imate v kuhinji oziroma koliko jih uporabljate.kajti moj pravi da premalo uporabljam npr.mikrovalovno pa robota int..no robota rabim skoraj vsak dan mikrovalovno bolj poredko,mikser pa tu in tam.kako pa ve?:miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:08:20   
frutka_
Uporabljam največ paličnega....

Odkar sva na svojem sem pečico vklopila morda petkrat (vedno zaradi pite ali lazanje), itak je stara.
Mikrovele uporabljam redno za pogrevanje mleka in odtaljevanje.

Hm?!
Ostalih aparatekov niti nimam, nisem ravno neka domačica...pogrešam pa malo navadno tehtnico za gospodinjstvo, tako navadno..je nimam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:16:33   
Jančika_
Mikrovalovko (ki je obenem tudi navadna ventilacijska pečica) in faličnega:)-. Občasno električni žar, česa drugega pa tak nimamo, se mi zdi. Aja, enkrat na leto tak ultra star mlinček za orehe, ročni.

U, koza, ja, napogosteje pa ožemalnik citrusov, ker vsako jutro spijem sveže stisnjen pomarančni in grenivkin sok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:16:42   
Anonimen
vsak dan uporabljam mikrovalovko za pogrevanje mleka in kofeta :) pa valda kofe mašina, poje večkrat dnevno. :kava::kava: skoraj vsak dan uporabljam mali sekljalnik ki je kot en zelo majhen multipraktik - v njem sem sekljala hrano za tamalo. ped njim je pel palični mešalnik, ker še bl utekočini vse skup. zdej pa že kr koščke je več al mn. enkrat na svete cajte prulečm vm multipraktik - ravno učer sem ga ko sem delala štrudl, pa ga mam še zdej na pultu, ker se mi ga ne ljkub pospravt. sem pa ke rabim tut tehtnico ja, ko jo je že omenila predhodnica :) aja valda pa odpirač za konzerve sem pa ke, pa pečico tut.

tovster - leži parkrat uporabljen, fritezo sem šenkala tašči - ocvrla v njej 1x al 2x neki pol pa nikol več

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:17:36   
Anonimen
aja sej res..ožemalc tut js sem pa ke, za 1 pomarančo k jo stisnem tamali se mi ga pa ne da vlečt pa kr navadnga plastičnga vzamem :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:19:51   
Primoza
Kruhomat, palični mešalnik, ekonom lonec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:21:18   
Jančika_
Aja, toaster....tudi kar pogosto. Madona, pa mi mamo tolk te navlake, da sploh ne folgam:zmeden2:. Pa kofe mašina tudi, ampak jaz se je sploh ne pritaknem, to ma Joe prek, ker ne pijem kave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:24:03   
Anonimen
meni pa kafe aparat ne valja.mi ni dobra kava potem raje pijem kapučino.smo ga pa lani imeli na morje v hotelu smo si kuhali kafe.zdaj pa niti ne vem kje je:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:25:15   
frutka_
Primoza kako se obnese kruhomat? Moj možek si ga staršno želi? Lahko malo opišeš kako to deluje? A res samo noter vse zmečeš in vklopiš pa te zjutraj čaka pečeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:30:49   
Anonimen
Mikrovalovko in električni žar občasno. Prej še mikser in ožemalnik. Kakšnega robota pa imate? Kaj pa zna dela:)? A sesat zna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kuhinjski aparati
2.6.2005 21:34:10   
Anonimen
:)-:)-ta pa ne zna sesat.mesi,miksa,dela sok,sesekla,riba,meso mele,sladoled dela.le kuha ne.res je dober ni mi žal,da sva ga kupila čeprav je bila cena,da te kap.8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:00:01   
Anonimen
Brez veze, če ne sesa. Škoda denarja.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:02:23   
Anonimen
čuj ti njo saj pa zato imamo sesalec.ko je mela predstavitev Kirbija pri meni sem rekla ne tega pa ne kupim.me je vprašala kaj bi moral še delat,da bi ga kupla?sem rekla kuhat pa posodo prat:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:07:55   
Anonimen
Ja, pa dobro: a imate potem sesalec, ki sam sesa? Drugače je škoda denarja:).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:09:40   
Anonimen
:)-sesa sam sam za cev ga moram držat:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:11:22   
Anonimen
Aja, a potem ni robot? Škoda denarja!:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:18:28   
Primoza
Mi smo zadovoljni. Res zmečeš not, čeprav je tako, da ga mi uporabljamo čez dan in lahko nato delaš drobne popravke med samim programom. Kolikor sem razbral o teh kruhomatih jih tudi ostali lastniki kar jih je na ringaraji hvalijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:35:17   
frutka_
Moj si ga strašno želi pa v kratkem ima RD in bi mu ga kupila...zdaj pa me zanima kako se obnese.Torej je v vredu?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kuhinjski aparati
2.6.2005 22:37:04   
Gina
Mikrovalovko, mikser, ekonom lonec, tehtnico, enkrat na mesec multipraktik in toaster. Ožemajo pa moji na roke, jaz sem pa bolj lena za to:)-:)-:)- A radio spada med kuhinjske aparate?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kuhinjski aparati
2.6.2005 23:33:12   
andrejaz
Mikrovalovko vsak dan, kruhomat po potrebi, palični mešalnik vsak dan saj ima tudi nastavek za seklanje npr. čebule, ekonom lonec včasih, multipraktik občasno,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kuhinjski aparati
2.6.2005 23:35:02   
andrejaz
Splišni - a ti bi imela robota - sesalec?

Evo ga http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=5810

Je prav zanimiv robotek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kuhinjski aparati
3.6.2005 0:03:15   
kofetek2010
največ in najraje: pomivalni stroj :)-

potem pa kafe mašino, mikrovele, ožemalnik agrumov, toaster, :zmeden2: kaj še? :zaspan: salmoreznico ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kuhinjski aparati
3.6.2005 0:32:08   
Annny
Paličnega in mini mikser:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kuhinjski aparati
3.6.2005 7:35:00   
Anonimen
Ej, andrejaz, hvala, tega sem že videla, ampak ta se samo zaletava, sploh če imaš tepihe, ni uporaben. Ma jaz bom res vsak čas najela kakšno gospo "robotko" za pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   kuhinjski aparati
3.6.2005 8:13:25   
jana30
Grelnik za vodo-brez njega se več ne da živet,mikrovalovno in paličnjaka. To je vse na pultu in na dosegu roke. Pod pultom pa salamoreznica-za obiseke in toaster ob vikendih. Pa sveeda -pomivalc.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?