kuhinjski aparati (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:01:55)

mene pa zanima kakšne aparate imate v kuhinji oziroma koliko jih uporabljate.kajti moj pravi da premalo uporabljam npr.mikrovalovno pa robota int..no robota rabim skoraj vsak dan mikrovalovno bolj poredko,mikser pa tu in tam.kako pa ve?:miska:

frutka_ -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:08:20)

Uporabljam največ paličnega....

Odkar sva na svojem sem pečico vklopila morda petkrat (vedno zaradi pite ali lazanje), itak je stara.
Mikrovele uporabljam redno za pogrevanje mleka in odtaljevanje.

Hm?!
Ostalih aparatekov niti nimam, nisem ravno neka domačica...pogrešam pa malo navadno tehtnico za gospodinjstvo, tako navadno..je nimam...

Jančika_ -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:16:33)

Mikrovalovko (ki je obenem tudi navadna ventilacijska pečica) in faličnega:)-. Občasno električni žar, česa drugega pa tak nimamo, se mi zdi. Aja, enkrat na leto tak ultra star mlinček za orehe, ročni.

U, koza, ja, napogosteje pa ožemalnik citrusov, ker vsako jutro spijem sveže stisnjen pomarančni in grenivkin sok.

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:16:42)

vsak dan uporabljam mikrovalovko za pogrevanje mleka in kofeta :) pa valda kofe mašina, poje večkrat dnevno. :kava::kava: skoraj vsak dan uporabljam mali sekljalnik ki je kot en zelo majhen multipraktik - v njem sem sekljala hrano za tamalo. ped njim je pel palični mešalnik, ker še bl utekočini vse skup. zdej pa že kr koščke je več al mn. enkrat na svete cajte prulečm vm multipraktik - ravno učer sem ga ko sem delala štrudl, pa ga mam še zdej na pultu, ker se mi ga ne ljkub pospravt. sem pa ke rabim tut tehtnico ja, ko jo je že omenila predhodnica :) aja valda pa odpirač za konzerve sem pa ke, pa pečico tut.

tovster - leži parkrat uporabljen, fritezo sem šenkala tašči - ocvrla v njej 1x al 2x neki pol pa nikol več

lp, lara

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:17:36)

aja sej res..ožemalc tut js sem pa ke, za 1 pomarančo k jo stisnem tamali se mi ga pa ne da vlečt pa kr navadnga plastičnga vzamem :)

Primoza -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:19:51)

Kruhomat, palični mešalnik, ekonom lonec.

Jančika_ -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:21:18)

Aja, toaster....tudi kar pogosto. Madona, pa mi mamo tolk te navlake, da sploh ne folgam:zmeden2:. Pa kofe mašina tudi, ampak jaz se je sploh ne pritaknem, to ma Joe prek, ker ne pijem kave.

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:24:03)

meni pa kafe aparat ne valja.mi ni dobra kava potem raje pijem kapučino.smo ga pa lani imeli na morje v hotelu smo si kuhali kafe.zdaj pa niti ne vem kje je:)-:)-

frutka_ -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:25:15)

Primoza kako se obnese kruhomat? Moj možek si ga staršno želi? Lahko malo opišeš kako to deluje? A res samo noter vse zmečeš in vklopiš pa te zjutraj čaka pečeno?

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:30:49)

Mikrovalovko in električni žar občasno. Prej še mikser in ožemalnik. Kakšnega robota pa imate? Kaj pa zna dela:)? A sesat zna?

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 21:34:10)

:)-:)-ta pa ne zna sesat.mesi,miksa,dela sok,sesekla,riba,meso mele,sladoled dela.le kuha ne.res je dober ni mi žal,da sva ga kupila čeprav je bila cena,da te kap.8)

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:00:01)

Brez veze, če ne sesa. Škoda denarja.:)

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:02:23)

čuj ti njo saj pa zato imamo sesalec.ko je mela predstavitev Kirbija pri meni sem rekla ne tega pa ne kupim.me je vprašala kaj bi moral še delat,da bi ga kupla?sem rekla kuhat pa posodo prat:)-:)-:)-

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:07:55)

Ja, pa dobro: a imate potem sesalec, ki sam sesa? Drugače je škoda denarja:).

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:09:40)

:)-sesa sam sam za cev ga moram držat:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:11:22)

Aja, a potem ni robot? Škoda denarja!:)

Primoza -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:18:28)

Mi smo zadovoljni. Res zmečeš not, čeprav je tako, da ga mi uporabljamo čez dan in lahko nato delaš drobne popravke med samim programom. Kolikor sem razbral o teh kruhomatih jih tudi ostali lastniki kar jih je na ringaraji hvalijo.

frutka_ -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:35:17)

Moj si ga strašno želi pa v kratkem ima RD in bi mu ga kupila...zdaj pa me zanima kako se obnese.Torej je v vredu?!

Gina -> kuhinjski aparati (2.6.2005 22:37:04)

Mikrovalovko, mikser, ekonom lonec, tehtnico, enkrat na mesec multipraktik in toaster. Ožemajo pa moji na roke, jaz sem pa bolj lena za to:)-:)-:)- A radio spada med kuhinjske aparate?:)-:)-

andrejaz -> kuhinjski aparati (2.6.2005 23:33:12)

Mikrovalovko vsak dan, kruhomat po potrebi, palični mešalnik vsak dan saj ima tudi nastavek za seklanje npr. čebule, ekonom lonec včasih, multipraktik občasno,

andrejaz -> kuhinjski aparati (2.6.2005 23:35:02)

Splišni - a ti bi imela robota - sesalec?

Evo ga http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=5810

Je prav zanimiv robotek

kofetek2010 -> kuhinjski aparati (3.6.2005 0:03:15)

največ in najraje: pomivalni stroj :)-

potem pa kafe mašino, mikrovele, ožemalnik agrumov, toaster, :zmeden2: kaj še? :zaspan: salmoreznico ;)

Annny -> kuhinjski aparati (3.6.2005 0:32:08)

Paličnega in mini mikser:)

Anonimen -> kuhinjski aparati (3.6.2005 7:35:00)

Ej, andrejaz, hvala, tega sem že videla, ampak ta se samo zaletava, sploh če imaš tepihe, ni uporaben. Ma jaz bom res vsak čas najela kakšno gospo "robotko" za pospravljat.

jana30 -> kuhinjski aparati (3.6.2005 8:13:25)

Grelnik za vodo-brez njega se več ne da živet,mikrovalovno in paličnjaka. To je vse na pultu in na dosegu roke. Pod pultom pa salamoreznica-za obiseke in toaster ob vikendih. Pa sveeda -pomivalc.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>