Angel_Tian
|
frcefela - sem pogledala tvojo novo sliko bušija. Nič se ti ni treba sekirat, do poroda bo dovolj zrasel In če v tem delu ni tistih 5 kg +, jaz niti ne vidim, kje bi drugje lahko bile knorbaldo - petorčke?? Čestitam za punčko. sapin - nič kaj zavidljivo tole s tvojo babico. Jaz kr norim ob odvečnem pametovanju. Vedno rečem takole: če bom kaj rabila ali me bo kaj zanimalo, bom že vprašala. Ti pa zavidam oddaljenost od tašče Ti pa seveda želim, da boste čim prej lahko uživali mirno življenje na svojem. zivepo "no lepo da se še one ki niso vsak dan cel dan gor javijo kot recimo nekateri drugi (seveda mislim nase)" - ko sem tole začela brat, sem pa že mislila, da na mene leti ker sem včeraj res lepo pridno čvekala melia - pri odločanju ali it v stanovanje ali si postavit hiško je najbolj pomembno vprašanje, kakšen stil življenja imata. Če sta bolj terenska in bolj redko doma in imata tudi službe take, da vama vzamejo večino časa, je po moje bolj primerno imet stanovanje. Če pa imata čas za urejanje okolice hiške in uživanje v lastnem vrtu in take zadeve, pa je seveda bolj primerno stanovanje, da se potem kdaj kasneje ne bi počutila preveč utesnjeno. Glede finančnega vidika pa je nekak tako, da nova stanovanja tak stanejo tolk kot hiška. Pri hiši edino pač parcelo potrebuješ. Je pa potem spet prednost to, če bi lahko pri gradnji hiše kaj sama postorila. Tako da (spet samo moje mnenje) se je treba malo vprašat po načinu življenja in ti bo lažja odločitev. Po moje si mi pa tak nekak bolj tip za hišo. Tako lepo je prebrat, kako uživaš v delu. In kot pravijo, da se vse življenje učimo - seveda še imaš vedno čas, da se odločiš za nov študij in verjemi, da če se boš odločila zanj, da boš z veseljem opravljala tiste izpite. Že samo zato, ker te to veseli. Itak smo premladi, ko se že moramo odločit, kaj bomo potem celo življenje počeli. Za ekonomijo sem jaz rekla, da jo grejo študirat predvsem tisti, ki ne vedo, kaj bi radi (ekonomistov je res povsod malo morje). Na žalost pa so redki tisti ljudje, ki se kdaj kasneje odločijo v svoje dobro napredovat. No, ti si tu itak zlata izjema Glede belega toka po moje ni nič narobe, pride tudi pri meni kdaj kak tak dan. Na začetku nosečnosti sem pa itak imela skoz povečanega. Zizike, mleko - meni zizike v prvi nosečnosti niso čisto nič zrasle, so se komaj po porodu čudežno napolnile Tiana sem lahko dojila 14 mescev, tako da vem, da ni pogoj za zadostnost mleka, da se ti že med nosečnostjo z zizami tolk "dogaja" (joj, kak sem jaz zaj to napisala, nima veze, saj mnda razumete ) milena2222 - ja, to sem tudi jaz že od marsikoga slišala, da je laže, če se fant priseli kot pa če pride punca k fantu živet. Lažje je mami kaj rečt kot pa tašči, če te živcira. Je pa za vsako družino res najboljše, d aje lahko kje zase. Tako tudi vsi družinski odnosi boljši ostanejo. sabri - a ni to s sedežem spredaj pogojeno tudi z airbagom? Hujše je bit s starši na takem odnosu kot s taščami. Jaz imam na srečo z mojimi super odnos. Vse jima lahko povem, pametujemo vsak kdaj komu za kako stvar, se skregamo in vse kar sodi zraven - pač tak čisto "normalen" odnos s starši. Kaj takega s taščo niti NOČEM imeti. Tian je bil zdaj star 3,5 let. Ti pa si še kdaj vzami kakih 5 minutk zase (bolje rečeno za nas ). divans1 - lepo, da je z vama vse kot mora bit