m_o_i
|
bro jutroooo morfologija v 20t 1d uspesno izvedena; trajala je malo dlje, ker se je specializantka MOCNO trudla s tanovo masino za UZ. moram se z G govorit, ker sem vidla, da ima tudi 3D in sem vprasala za tist pregled, ce je mozen. ker je vse cist novo in je se v testni fazi, mi je rekla, da se naj naslednjic z G zmenim okol tega. predlagala mi je se en UZ okoli 32t zaradi vstave; sicer je menda se prehitro, ampak zna bit, da bo mel skoz ritko dol...po pogovoru z atijem sva se odlocla, da bova sla na 3D (brezplacne UZ preglede sem "skoristla", tak da je vseeno, a placam 3D al navadnega (no ja, v ceni je razlika hihi). na mizi sem pa lezala 45 min-malo zaradi tega, ker mulc ni bil pri miru in ga je lovila, malo pa zaradi ucenja okol nove masine (ji je blo nerodno, ampak ni nben panike delal; si smo ljudje in se ucimo,ane) vse raste in se razvija kot se mora, pimpek ni odpadu (sem ga vidla v 3D )-torej ostajamo pri . tezki smo ze 332 g pohvaljena sem bla glede kilaze, ker sem se od zadnjega pregleda zredila samo 2 kili; vse skupaj torej 8,7 kg plusa. no,sej se tud basem manj pritisk vceraj 105/60-meni kri vedno pocasneje tece al kaj? sej zato pa sem tok zaspana!! vceraj sem bolj kot ne prespala...tak tezek dan mi je bil, da joj! bolniska danes sem ze nesla nov izvid, kjer mi je priporoceno mirovanje in mi zdravnica pove, da ona se ni nic dobila s komisije skopirala si je mojo odlocbo in rekla, da bomo pac cakali, ker ne more naprej dat papirjev, dokler ona (uradno, po posti) ne dobi njenega izvoda odlocbe. aja, pa avto sem ze tudi skidala danes; ma ga je vrglo najmanj 10 centi ponoc! tasce kar se pranja tice, se jaz bojim, da pri nas se bo se prevec pralo; zenska je sposobna tasta slect "da da prat, ker lih take cote pere".huh, pa cistlo se bo tudi na veliko! pa se postlco je "organizirala" tak da je ni teba kupovat...od mojega sestra (bo ze itak vozicek dala) je za postlco povedala, da ima sposojeno. OK, bomo kupli...moj je tasci omenu, da jo bova vzela prek nekermana oz. da jo bo ona narocila, ker pac stalno nekaj kupuje tam, midva pa ji bova denar dala. zenska pa takoj v akcijo in vceraj ob enajstih zvecer!! prileti sms, da dobiva postlco, ker je Patriciji ze premala samo predstavljam si, kak je nalagala in tezila glede tega naokoli raznorazni izlocki beli tok U IBER, iz prsi nic-samo full suha koza bradavic. ziher sem kej pozabla pribelezit-sej dan je se dolg