carly -> RE: Majčice 2010 (23.9.2009 20:35:40)
|
Tolk ste načvekale, da mi sploh ni ratal vse prebrat. Stara sem 27, diplomirala sem že tako da hvala bogu nimam skrbi z izpiti.<glede spola, mi je vseeno, imam že punčko, ki je naravnost zlata tako da nebi imela nič proti še eni, če bo fantek bomo imel pa parček bo pa tud fajn. Glede starosti ploda, mislim da se ni za sekirat dokler so odstopanja v okviru enega tedna, je pač prišlo prej ali kasneje do zanositve.Jest sem imela pa v prvi nosečnosti za en teden prevelik plod, na nuhalni se je pokazalo isto, pa niso nič posebej komentirali, samo pdp so mi za en teden prej prestavili. Izcedki, jest sem imela prvič smolo z njimi, nekajkrat samo minimalno rjavkastega izcedka na hlačkah ali papirju ko sem se obrisala, čez kakšnih 10 dni pa že malo več, pa sem šla na pregled in se mi je ulilo ravno ko sem čakala v čakalnici, je bilo pa kot močna menstra ene osem dni.Ni bilo prijetno ampak sem si rekla da telo že ve kaj dela, bolje to kot pa imeti kakšnga revčka doma, čez dva meseca sem ponovno zanosila in sedaj imam doma skoraj 11 mesecev staro punčko.tako da tudi če bi se kateri zgodilo najhujše, naj na to pomisli iz pozitivne strani,, pa bo potem lažje.Sicer jih pa veliko poznam, ki so imele krvavitve skozi vso nosečnost ali pa samo v prvem trimesečju, pa se je vse ok končalo, tako da ni kar za obupat. Kaj sem še zasledila, aja partner pri pregledu, moj je bil z mano na nuhalni, pa se mi čez trebuh ni dobro videlo in mi je moral vaginalni uz delati, pa mi je bilo še bolj da je moj zraven ker me je prvič pregledoval ginekolog in sem bila malo bolj sproščena.
|
|
|
|