Vitaebella -> RE: Majčice 2010 (23.9.2009 17:00:05)
|
Pozdravljene, nekaj dni me ni bilo in ste bile zeloooo priden.Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Hvala za čestitke za dvojčke, tudi midva sva zelo srečna, vendar v nenehnem strahu, saj sva se zanje trudila nekaj let. Na koncu nama je uspelo v 3. postopku umetne oploditve IVF. Stara sva nekaj čez 30, faks končala že pred leti, sedaj obiskujem magisterij, delam (trenutno počivam:)), sem iz štajerskega konca. Naj vam povem na hitro. Alma, tudi jaz sem v petek (6T2D) začela krvaveti. Sem bila očitno malo preveč aktivna in rahlo zakrvavela (ampak res zelo malo). Šla sem takoj na urgenco, kjer sva prvič videla dva plodka in bitje obeh srčkov. Eden je bil velik 0,7cm drugi pa 0,8mm. Od sobote naprej nisem nič več sveže krvavela, ampak so se mi dvakrat/trikrat na dan, ko sem šla na stranišče, pojavile rjave nitke, tudi danes. Bila sem na urgenci tudi v soboto, vse ok zaenkrat, pravijo. Danes (7T0D) sem bila na rednem UZ na kliniki za neplodnost (pregledala dr. reševa), plodka sta od petka zelo različno zrasla in sicer eden na 1,1cm (7T2D velikost) in drug na 1,56cm (8T0D velikost). bo. Strah me je, ker sta tako različno zrasla, strah me je za izcedke, strah me je, ko začutim krče, ves čas me skrbi, kako se bo izteklo. Vsi G pravijo, da je zaenkrat vse ok, da mi svetujejo počitek. Prepovedane imam tudi spolne odnose :(. Od prvega dne zanositve si vstavljam vaginalno tudi progesteron Prometrium 3x1 200mg/dan, ampak sem v petek vseeno malo krvavela kljub dodatnemu progesteronu...res malo. Danes sem dobila tudi nov PDP...9.5.2010, ampak mi je G rekla, da se dvojčki v povprečju rodijo 3 tedne prehitro...mogoče pa sploh ne bom majčica, upam pa, da zdžim do konca.. lepo se imejte, lp
|
|
|
|