milena2222
|
Angel_Tian-letos sem jih po dolgem času delala,je bilo prav fajn, da mi je cas prej minil.Tk je ko si na bolniški pa ti je dolgcajt bubolin-svaka čast da si zdržala brez inekcije,ker meni ne rata.Moj prag bolečine je res izjemno nizek,tako da brez inekcije ni šans da zdržim.Imam tudi ful težav - beri lukenj - tako da imam 12-tega spet zobarja Sapin-dobrodošla nanny.girll- me zanima ta previjalna miza, čeprav bom jaz vrjetno naredila kar nekaj podobnega kot ti zivepo,bo cenovno ugodneje Melia-ti velja,da si že vse zlikala,jaz imam toliko za zlikat,da ko kup pogledam me kr mine.Najmanj do vseh gospodinjskih del mi diši likanje,ponavadi odlagam tako dolgo da nimam več kaj za oblečt pol pa 100 ur likam... m_o_i-itak da včasih sploh ni bilo previjalnih miz.Se spomnem moje mame, kako je previjala mojega brata in sestro ( dvojčka ) kar na postelji, pa je bilo čisto o.k.Jaz razmišljam,da bi jo imela zato, da bi lahko imela vse stvari za dojenčka lepo tam spravljene ( imam majhno stanovanje pa bo po moje kar prostorska stiska ), zato bi rada imela eno tako, da bi lahko imela vse noter spravljeno... brcanje-pri meni se je tudi tako zacelo ( mehurčki, valovanje ),sedaj pa lahko dam že roko na trebuh in orng zacutim na roki,ko brcne.Pa so drugi tudi ze probali in isto čutili,je prav smešno, ponavadi pa je to zvečer. frcafela-Kar se sanj tiče sem pa enkrat sanjala,pa niso bile lepe sanje in jih zato hočem čimprej pozabit hlače v H&M-vzela večje in so se mi tudi raztegnile precej,ampak se tolažim da bolje da so mi malo velike kot pa da bi bile premajhne,ker so bile predrage in bi me fejst jezilo,da jih ne bi mogla nosit. za seznam- sem iz Slovenj Gradca Pa še eno vprašanje.Se kateri iz med vsa tudi dogaja da je kar naenkrat polna energije?Jaz sem bila prej ful hitro zvečer zaspana, zdej pa bedim brez tezav do dvanajstih, enih ponoči, ful nisem zaspana in nič utrujena...
|