|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
17.12.2009 20:27:59   
bubolin
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

Za kofetek: sem iz LJ

jaz tudi user posted image

Jaz tudi iz Lj.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.12.2009 20:56:12   
carly
Jaz pa iz okolice Jesenic.Sicer se mi pa zdi da je na tistem našem seznamu kraj že vpisan, samo vse ga niso povdale.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.12.2009 20:56:38   
milena2222
Strelkica- delala sem s servietno tehniko,prvič.Se mi je zdela enostavna pa cenovno ugodna tudi.Bom probala poslikat pa boš vidla kako je ratalo.Kupila sem samo trdi papir,pa nek poseben lak ( stane cca 2 EUR ) pa našla sem take serviete z božički v trgovini ( cca 0,60 EUR ).In to je to.Ti bom na ZS točno opisala postopek,da ne bom tu dolgovezila...

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.12.2009 21:09:08   
barvar
Tako, sem dodala še svojega bušija. Mislim, da je že kar velik user posted image user posted image user posted image . Sicer pa presodite same user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.12.2009 21:34:32   
Melia
sem iz MB...no ja, okolica....okoli 18 km iz maribora (voličina)user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.12.2009 21:34:52   
san
ja krasne trebuščke imatauser posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.12.2009 21:35:19   
san
aja, jtudi jaz sem iz lj

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.12.2009 21:51:12   
milena2222
Angel_Tian-letos sem jih po dolgem času delala,je bilo prav fajn, da mi je cas prej minil.Tk je ko si na bolniški pa ti je dolgcajtuser posted image
bubolin-svaka čast da si zdržala brez inekcije,ker meni ne rata.Moj prag bolečine je res izjemno nizek,tako da brez inekcije ni šans da zdržim.Imam tudi ful težav - beri lukenj - tako da imam 12-tega spet zobarjauser posted image
Sapin-dobrodošlauser posted image
nanny.girll- me zanima ta previjalna miza, čeprav bom jaz vrjetno naredila kar nekaj podobnega kot ti zivepo,bo cenovno ugodnejeuser posted image
Melia-ti velja,da si že vse zlikala,jaz imam toliko za zlikat,da ko kup pogledam me kr mine.Najmanj do vseh gospodinjskih del mi diši likanje,ponavadi odlagam tako dolgo da nimam več kaj za oblečt pol pa 100 ur likam...
m_o_i-itak da včasih sploh ni bilo previjalnih miz.Se spomnem moje mame, kako je previjala mojega brata in sestro ( dvojčka ) kar na postelji, pa je bilo čisto o.k.Jaz razmišljam,da bi jo imela zato, da bi lahko imela vse stvari za dojenčka lepo tam spravljene ( imam majhno stanovanje pa bo po moje kar prostorska stiska ), zato bi rada imela eno tako, da bi lahko imela vse noter spravljeno...
brcanje-pri meni se je tudi tako zacelo ( mehurčki, valovanje ),sedaj pa lahko dam že roko na trebuh in orng zacutim na roki,ko brcne.Pa so drugi tudi ze probali in isto čutili,je prav smešno, ponavadi pa je to zvečer.
frcafela-Kar se sanj tiče sem pa enkrat sanjala,pa niso bile lepe sanje in jih zato hočem čimprej pozabituser posted image
hlače v H&M-vzela večje in so se mi tudi raztegnile precej,ampak se tolažim da bolje da so mi malo velike kot pa da bi bile premajhne,ker so bile predrage in bi me fejst jezilo,da jih ne bi mogla nosit.
za seznam- sem iz Slovenj Gradca

Pa še eno vprašanje.Se kateri iz med vsa tudi dogaja da je kar naenkrat polna energije?Jaz sem bila prej ful hitro zvečer zaspana, zdej pa bedim brez tezav do dvanajstih, enih ponoči, ful nisem zaspana in nič utrujena...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.12.2009 21:56:12   
nusi
Živjo, spet iz ogledov stanovanj, danes je bilo veliko bolje user posted image .

previjalna - men je od nanny ful lepa, sam js bom verjetno od zivepo varjanto užgala

Pa kupila sem si jeans krilo v bc, sem ful zadovoljna, nč ne žuli, pa prov ql zgleda, nisem pa neki večje cifre kupovala, ker upam, da mi bo ostala prav....pobožne želje user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.12.2009 22:23:15   
Melia
milena2222.....ja, meni se zdi da me to že kar lep čas drži....nič kaj prej kot okrog polnoči ne hodim spat.....čez dan nič ne počivam....medtem ko prej ko nisem bila noseča sem vsaj med vikendom za kake pol urce popoldne ajala....zdaj pa nič.....hjaaa....pa likam kot vidiš kr vse sproti....sem zdaj zvečer še eno rundo zlikala, ki se je čez dan sušila....tak da ni zdaj nič več za zlikat....user posted image ....tak da upam, da energija ostane do konca....kaj bo pa bomo videliuser posted image

lepo spite in kaj lepega sanjajte!user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 22:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.12.2009 7:37:38   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

seznamcek ze pisem in takole na prvi uč user posted image  se mi zdi, da gremo na trojane na kremsnite user posted image  ampak pocakejmo se malo user posted image
previjalne tudi midva jo bova kupla in zaradi istega razloga, kot je rekla milena-prostorska stiska... cez leto, dve, ko bova na svojem, pa itak nakup komplet sobice...s tistim previjanjem-pred-x-leti sem pa mislila samo to, da kak prefinjeno nas trgovci "prepricujejo", kaj vse NUJNO rabimo user posted image
sanje ze dvakrat se mi je sanjalo, ja...za prvic se ne spomnim, kaj, drugic je bla pa puncka in sem jo pozabla v porodnisniciuser posted image  samo ni blo nic grdega misljenega s tem, ampak pac se nisem bla navajena, da je nekdo 100% odvisen od mene. naju je pa en fant na stopnicah opomnil, da sva jo pozabla user posted image
likanje hvala za opomnik, ampak meni se res ne dauser posted image  sej me bo pocakalouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 8:17:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.12.2009 8:25:09   
emibu
Jutrouser posted image

previjalna midva sva kupila kar komplet otroško sobico umes sva dobila tudi komodo in to mislim uporabit za previjalno.podlogo bom dokupla

zivepo kdaj pa je celjski novoletno božični sejem??bi jst tut šlaaa=)

Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.12.2009 8:26:18   
emibu
še neki sem pozabla uprašat kok stanejo prevleke za avto???ve katera mogoče???

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 8:51:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.12.2009 8:58:15   
nusi
Jutro nosečke!

Jupi, petek, dva dni bomo uživale user posted image , upam da na sončku. 
Da vam kar po pravici povem, za otročka nimam še nič, mislim, da se bom s tem ukvarjala v zadnjih mesecih.

likanje- ne likam
prevleke za avto - ne vem točno kar sem gledela od 20 € naprej http://www.lovecnacene.si/avto-oprema/prevleke-za-avtosedeze/p/1621/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.12.2009 9:00:32   
Angel_Tian
Dobro jutro ženske,

vas grem malo prebrat :)

Aja, a še katero od vas zafrkava, da ne morete pogledat profile?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.12.2009 9:09:11   
kiku
Dobro jutro vsem majčicam tudi od mene, po dolgem času!

Angel_Tian sem hotela malo pogledat vaše trebuščke, tiste ki ste že naredile album, pa profili ne delajouser posted image

danes imam morfologijo, nekam zgodaj,19.teden dopolnjen ...upam da se bo vse ok vidlo...in za vse ki imate preglede v kratkem user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:21:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.12.2009 9:24:15   
kiku
Zivepo, dobro jutro, jasno da smo prijavljene, vsaj mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:32:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.12.2009 9:35:25   
kiku
pa ti si genij, zivepo, jaz unih ikonc nisem do zdaj niti opazila......hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:43:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.12.2009 9:51:47   
MiniMiska
Jutro. Pri nas spet sneži, jaz še vedno počivam, no zdaj sem si naredila zajtrk in vmes napišem par vrstic.

Barvar in frcefela - user posted image za lepa bušija!

San: lepo, da nisem edina s premikom trebuha - zame je vse prvič in mi je kakšna stvar "nenavadna" user posted image

m_o_i in ostale: kavica/krofi/čvek po novem letu, ja? Mi je vseeno, kje, jaz sem iz okolice KR, tako da v vsakem primeru se bom peljala vsaj do LJ ali če se zmenimo na sredini SLO v Vačah user posted image user posted image Hec.
Gorenjk nas je tudi nekaj, bi šle lahko skupaj na "meeting". Carly, kittyy, ...?

Lep petek vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?