|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
17.12.2009 11:43:39   
nanny.girll
hei hei

ewo šoping v avstriji uspel user posted image user posted image user posted image
sva kupila 2 omari v ikei pa previjalno mizo v kiki za 330€ sam je pa fuuul velika (128x92x58,8) takoj ko jo postavimo jo bom slikala user posted image pa seveda še polno druge krame user posted image user posted image

Pritisk: jz imam pri g zmerej previsok pritisk (sindrom bele halje) in si morm zdj doma redno merit ampak je čist normalen. na srečo ;)

lp

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
17.12.2009 11:56:30   
emibu
Hejla hojlauser posted image

kako smo kaj? mene spet neki tam spodi matra neki peče kr neki u glavnemuser posted image
nevem kaj nej počnem tak al tak se mi nč ne da samo dolgčas pasem sva se zmenila z mojimuser posted image da greva v soboto nakupovat za božička pa je reku naj si postavim nek limit pa sem povedala da 80 euru(seveda z raznimi odstopanji) kaj naj ne morem pomagat pač rada prejemam stvari še raje pa jih podarjam ker ob tem neskončno uživamuser posted image user posted image čeprou moja denarnica pa ob tem trpiuser posted image user posted image sem mal gledala po drugih forumih samo en mesec pred mano so zanosile pa imajo že use pripravljeno midva pa še nič??user posted image user posted image no nakupljeno imava use otroško sobico posteljico previjalno pa jajčka itd. ampak streho bomo menjali po novem letu potem pa hitro (vse bomo delali montažno-gips plošče) uredili stanovanje srčno upam da nam bo uspelo pravi čas ker v tej sobici kjer sva sedaj se še samadva stiskavauser posted image user posted image nanny_girl a samo omara je bila 330 euru?? hm...ni glih malo..midva sva isto dala za svojo spalnicouser posted image no če imate sredstva bi si tudi jaz malo bol privoščla use ob svojem času praumouser posted image user posted image  
oglasite se kaj!

lep dan usem majčicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
17.12.2009 12:18:59   
farina
joj imam eno vprašanje glede morfologije,kako je stem? a to ti naredi ginekolog?al se morš sam it kam naročit?je plačljivo,čist nič mi niso povedli pri ginekologuuser posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
17.12.2009 12:28:37   
miska_piska
Morfologija je pregled, ki ti ga plača zavarovalnica. Ginekolog z UZ pregleda otročka oz. organe (srček,...), popkovnico, količino plodovnice... Se mi pa zdi, da nimajo ravno vse ambulatne takih UZ, najboljše da vprašaš svojega gin. Če ne dela morfologije on, te bojo napotili drugam-običajno v porodnišnico. Se pa izvaja med 20in 22 tednom (se mi zdi).

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
17.12.2009 12:29:11   
Melia
farina...jaz sem dobila napotnico za morfologijo pri svoji G....torej ni plačljiva in ti ta UZ pripada....jaz imam morfologijo v MB porodnišnici....nekaterim nosečkam kolk vem pa ta pregled naredi kar njihova G....drugače pa se morfologija izvaja med 20. in 24. tednom....tako, upam, da sem ti kaj pomagala....

lep dan še naprej!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
17.12.2009 12:31:22   
j.b.
Živjo,
predlog za hitro kosilo: Postrv s solato ali kokoška+kromir v roru ali pica ali rižota ali makaroni ali pečena jajca ali pa kakšne klobase, mogoče hrenavke … Zelo je na hitro

Morfologijo ti naredi tvoj G (vsaj pri meni je tako) in ni za plačat, meni je G kar na pregledu dal uro in datum kdaj naj pridem.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
17.12.2009 12:32:48   
MiniMiska
Ojla, user posted image .
Sem med počivanjem si vzela par minut za forum, da vas vsaj pozdravim user posted image

bubolin: user posted image za lepe, popravljene zobke in zate, ker si zdržala brez injekcije!

melia: tudi jaz bi sprehod, a bom nadoknadila čez vikend, ko bom upam brez vrtoglavice. Za kosilo pa naredi testenine s kako posebno omako, rižoto z zelenjavo, palačinke v pečici s skuto (to ni tako zelo hitro), pečene piščančje kračke in solato, grško solato in puranjo pleskavico, puranji zrezek z grahom, zelenjavna juha s kuskusom, ... nekaj idej imaš, ne vem pa, kaj ti paše, meni bo moj skuhal makarončke z omako iz bučk user posted image pa skledo solate zraven, simple, nasitno in dobro user posted image . Drugače bi tudi s sadjem in sendvičem preživela user posted image

nanny.girll, tudi mene zanima previjalna komoda. Ker bi tudi midva raje večjo, sploh če ima predale in veliko prostora. Enkrat sva v babycentru videla eno luštno, tudi večjo s fino velikimi 4 predali, po novem letu bova šla v šoping in bova vesela namigov.

morfologija: pri nas je tako, da ti da datum G (meni ga je na prejšnji posvetovalnici=, potem pa se sama naročiš na UZ... kako je drugje, pa ne vem.

< Sporočilo je popravil MiniMiska -- 17.12.2009 12:33:56 >

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
17.12.2009 12:38:55   
Melia
hvala za nasvete za kosilo.....

naredia bom pa pečen mesni sir, pa zraven mlečne kumare s krompirjem.,..hitro in še kar dobro....sicer ni najbolj po mojem okusu ampak bo za pojestuser posted image

minimiška....ti pa kar lepo počivaj....saj še boš imela priložnosti za sprehode....saj veš...prvo je zdaj tvoje zdravje in zdravje pikice v bušiju....boš pa imela fino kosilo....mmmm....pa še dragi ti ga bo skuhal....ni boljšega....user posted image

jaz sem sicer že bila na krajšem sprehodu in ni se mi zdelo preveč mrzlo....malo sonček kuka izza oblakov in je prav fino.....sem pa bila tud že pridna....sem en ornk kup cot zlikala....tako da zdaj ni več ni za likat....razen suši mi se nekaj....tisto pa zvečer al pa jutri....

tak, zdaj pa grem kuhat....mi že kruli....

uživajte!!!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 13:13:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
17.12.2009 13:46:56   
strelkica
milena2222 oj kakšne voščilnice si pa delala? Daj mi prosim kakšno idejo.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
17.12.2009 14:04:49   
nanny.girll
Evo link od previjalne http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/kleines-zuhause/wickelkommoden/15511662/kommode-silvio/

piše da je 270€+ 60€ tisto okovje za previjat. drugače pa je to komoda. ima ful dobr sistem zapiranja predalov in omare. vse uno avtomatsko da se ne da zbijat ;) user posted image user posted image meni je bila resnično všeč user posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
17.12.2009 15:09:15   
markicaa
oj nanny.. ful huda previjalna pa prostorna user posted image user posted image men je tud ful všeč, sam je mal predraga zame. a to sta nabavljala v celovcu v kiki? a mogoče majo še kakšne cenejše variante previjalnih in ostalih pripomočkov za bebice?

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
17.12.2009 15:22:03   
m_o_i
ber dan user posted image user posted image user posted image

hitra domaca hrana : tuna fish spageti in zelena solatka user posted image  (danes pri nas, ker se mi res ni dalo nic kaj dost packat...)
nanny.girll : je lustna komoda, ampak meni osebno se zdi predragauser posted image  sem si pa ravnokar narocila neckermannov katalog dojencki (al nekaj takega), da malo pregledam se njihovo ponudbo; na netu sem zasledila komplet posteljice in previjalne komode za 270 evrov...
se pa spomnim, da sem pred slabimi enajstimi leti kupla prjatlci ob rojstvu sina previjalno mizico (plasticno z banjico) in je bla full vesela; takrat se mi zdi, da previjalna komoda se ni bla "obvezna" oprema za novorojencka user posted image  in so punce previjale na posteljah...no ja, casi se spreminjajouser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 17.12.2009 15:24:32 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
17.12.2009 15:24:35   
nanny.girll
ubistvu sva bila v beljaku v kiki user posted image drgač pa je vse dražje, kar so imeli tam raztavljen. sva pa pršla 15 do 6 notr ob 6 se je pa že zaprlouser posted image user posted image user posted image pa nisva mogla kej preveč dolg ferbcat user posted image user posted image   sam tale previjalna je bila pa moja po 1 minuti k sm jo zagledala user posted image user posted image sva pa ziher, da se še enkrat odpeleva gor k sva še eno fuuul lepo kotno garnituro za kuhnco vidla. tudi dost cenovno ugodno glede na cene pri nas.

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
17.12.2009 15:44:50   
emibu
midva bova use delalo s pomočjo družine ne finančno ampak fizično ker usak ma nek tak poklic elekrtičarji vodovodarji pa tak...
nanny girl lepa komoda ja sam dragaaaa full!!! jst sm vidla take barvne res lepe pa je bla 170??user posted image user posted image
npr. midva sva kupla celo otr. sobo pa je bla 200 euru?? omara postla s predalnikom pisalna komoda nočna...

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.12.2009 16:13:28   
frcefela
no, da se še jaz malce javim ... sicer vas vsak dan berem, ampak se nekako ne spravim k rednemu pisanju ... nosečniška lenoba?? Sem opazila, da raje jem kot karkoli delam user posted image

Včeraj sva bila z mojim v Ikei in sva nakupila malo morje stvari za bejbija ... tko da nama zdaj manjka samo še previjalna miza in pa valda oblekice. Ne vem, eni pravijo, da sva prehitra s šopingom, ampak jaz razmišljam tako, da raje zdaj nakupim vse in imam pol mir, ko bo tudi trebuh večji in se mi ne bo ravno ljubilo cele dneve po Ikei ali šoping centrih laufat.

Zdi se mi, da sem začutila tiste slavne "mehurčke" oziroma rahlo žgačkanje v maternici. Sicer ne vem, če je to TO, ampak me je ene 4x (od tega 2x ponoči) požgačkalo ravno v predelu, kjer sta maternica in bejbi. Kako ste pa ostale to začutile? Ene to opisujejo, kot da bi krila od metulja frfotala notri, čeprav pri meni gre bolj za žgečkanje .. pravzaprav me tok požgečka, da se avtomatično popraskam Upam, da je to to.

Za seznam, morfologijo imam 12.1. in se že veselim.

Ima še katera sanje o porodu in otroku? Jaz sem zdaj že tretjič sanjala, da sem rodila, tokrat punčko Porod jebil ekspresno hiter, samo 30minut, je imela pa punčka že zobe user posted image

zdaj grem pa palačinke pečt, so mi noro zapasale user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.12.2009 17:29:36   
MiniMiska
Jaz sem pa danes dobila češnje - sveže user posted image mi jih je lubi prinesel za boljše počutje user posted image

Frcefela - user posted image za "mehurčke" in šoping. Jaz bom šla po novem letu v nakup opreme, čakam če se bo kdo javil, da kaj podari user posted image

Drugače pa se mi je danes noro povečal trebuh (še pred kosilom user posted image ) - naš razgrajač se je pomaknil višje - in pomoje sem prvič začutila user posted image . Ne vem, kako bi opisala, kot eno valovanje, tak prijeten občutek, ampak sem se najprej kar ustrašila ker mi je ful začelo biti srce (najbrž od veselja user posted image ).

Zdaj grem pa nazaj počivat po kosilu in uživat z mojim user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.12.2009 18:29:18   
m_o_i
kar se metuljckanja tice, sem se v dvomih - se mi pa nekaj dogaja tam notuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.12.2009 18:31:09   
san
hehe, minimiška, ravno to sm vam hotela napisat, da se mi je te dni trebuh malo više dvignil in včeraj oz predvčerajšnjim sem prvič začutila mojega fržoučka čisto malenkost pod popkom in sedaj ga lepo čutim višje, nič več tako nizko. včeraj zvečer ga je pa tudi prvič čuti moj dragi, ko je z roko božal trebuščekuser posted image

tiste, ki ste si kupile hlače v hm-ju, a ste si kuple cifro na knap ali bolj udobne? me zanima, ker so jeans, ta se pa ponavad raztegne, ane?

frcafela, jaz sem že nekajkrat sanjala porod ja. so ble tako lepe sanje, kot more moreče

nanny luštna previjalnauser posted image

jaz pa že tako pogrešam sdprehod, sem že dva tedna več ali manj skoz notri, ker je sedaj srednji sin bolan in že pogrešam zraqk....

no, toliko mi je uspelo na hitro

Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.12.2009 18:38:58   
Melia
san, jaz sem si kupila eno št.večje in mi je zdaj žal....se po dveh, treh nošenjih kar raztegnejo....samo ko sem pa tam probala eno manjšo številko pa me je vse tiščalo....tak da ne vem.....jaz bi rabla kar neko vmesno številkouser posted image ....se pa tolažim da bom jih pač čez kak mesec al pa dva z veseljem nosla, ker bom takrat tud bolj široka in posledično mi bojo kavbojke bolj pravuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
17.12.2009 18:48:18   
m_o_i
bejbike moje, pocas bo treba en seznam narest, s kterih krajev prihajamo, da bomo neko zlato sredino za kofetkanje dolocle user posted image
se javim, da bom jaz neko razpredelnico nardila-lahko posljete na ZS kraj bivanja, ce je ktera bolj skrivnostnauser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.12.2009 18:57:28   
frcefela
jaz sem si kupila eno številko večje, ker se bom še zoher razširila in res ne bi rada spet kupovala nove hlače, že tako sem imela težave, da sem te dobila dovolj dolge user posted image
Sem pa tudi jaz končno dodala fotko bušija, ki se je že kar povečal in obložil s špehom user posted image

Za kofetek: sem iz LJ

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.12.2009 19:55:47   
nanny.girll

Za kofetek: sem iz LJ

jaz tudi user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
17.12.2009 19:56:57   
m_aja
m_o_i

jaz sem iz okolice Mb za seznamček :D

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
17.12.2009 19:59:13   
emibu
za kofetek: jaz sem iz okolice krškega mislim da od vseh najbol odstopam =)

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?