alma82 -> RE: Majčice 2010 (20.9.2009 14:37:04)
|
Čau čveke [sm=jezicek.gif] Vitaebella najprej čestitke za [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Tudi jaz krvavim že nekaj časa ... natančneje ... v septembru ... danes je 11 dan. Umes sem imela od 2 - 5 dni brez krvavitev pa potem spet. Tudi jaz sem se (se še vedno) sekirala, ampak za to je lahko več razlogov. Kljub tolikšni krvavitvi smo mi v četrtek zvedli, da nam srček že bije [sm=bravo.gif] Razlog za krvavitev je lahko kakšno vnetje, ali pa zaradi večje količine krvi, ki jo sedaj imamo (če se ne motim zaradi hormonov) lahko poči kakšna kapilarica tam spodaj in imaš potem rahle krvavitve, ker je nožnica bolj prekrvavljena. Lahko pa krvaviš tudi, če si imela spolni odnos - lahko te on spodaj rahlo poškoduje in krvaviš. Sedaj sem res veliko veliko prebrala o teh krvavitvah, da se jaz zaradi njih ne mislim več sekirati. In vidim, da jih je imelo ogromno nosečnic. Pomembno je, da ni NIČ SVEŽE KRVI (torej čiste rdeče krvi). Mala jaz jemljem Tifol in je v njem tudi 0,4 mg folne kisline. Knorbalbo tudi pri meni je kdaj prišel dan, ko so izginili vsi znaki (od špikanja, do napihnjenega trebuha,... vse) pa so če kakšen dan prišli vsi nazaj [sm=smiley36.gif] . Nič se ne sekiraj. Pomoje to pride v kompletu skupaj [sm=smiley36.gif] Punce blo bi fajn, da najdemo eno, ki bo urejala naš seznam. Da se ne bo potem preveč podatkov nabralo za obdelavo [sm=smiley1.gif] . Če se ne bo nobena javila, pa lahko tudi jaz probam to urejat. Ne garantiram, pa da bo tako lep kot je tale zdaj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|