fiška33 -> RE: Majčice 2010 (18.9.2009 8:33:14)
|
Dobro jutro Zivepo, kako luštno punčko imaš [sm=smiley1.gif] Alma 82, tudi tvoja bo luštna - v modrih copatkih [sm=smiley36.gif] Kak me veseli, da nas je že toliko majčic - že čez 30. Po občutku prevladujete tiste, ki že imate kakšnega otroka, tako da super, vas bomo ta nove rabile za nasvete, tolažbe, .... [sm=smiley1.gif]. Ker sedaj stanujem v drugem kraju in tukaj nimam veliko prijateljic, nosečih pa še manj, mi bo forum full v podporo [sm=smiley1.gif] Midva pa sva otročička nameravala narest šele po novem letu. Moj je rekel, da bi blo fajn, če bi bil škorpjon, tak ko je on[sm=smiley1.gif]. Tabletke sem nehala jest maja. Prva dva meseca sva še malo pazla, da ne bi kaj ratalo, potem sva se pa že pogovarjala, kot da smo trije, kaj bomo vse počeli, ... nama je postalo pa vseeno, če že kar rata. Po KT si še sploh nisem uspela zapisovat datumov M :) Nisem še našla dobrega free programčka :) Moj je vnašal datume v svoj telefon, tak da datum predzadnje menstruacije imamo, zadnjega pa ne :) Prvi znak, da se je nekaj spremenilo, je blo špikanje v jajčnikih. Mislila sem, da sem staknila kako vnetje ali pa da prihaja M. Test sem naredila po 14 dnevih špikanja in po cca 5 dnevih zamude. Na srečo pa se je zdaj špikanje umirilo. Razen velikega trebuha zvečer in občutljivih jošk, rahle slabosti, če mi pade sladkor - prvč mi pade že ob cca 5 zjutraj :), sploh ne vem, da sem noseča. Najbolj bom verjetno pogrešala spanje na trebuhu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|