milena2222 -> RE: Majčice 2010 (25.11.2009 9:18:56)
|
Dobro jutro vsem! M_o_i-jaz sem tudi ful dolgo čakala na odločbo komisije,pa je menda tako,da če ti ugodijo lahko traja,da ti posredujejo odločbo,ker si pač takrat vzamejo čas,če ti pa ne ugodijo,pa dobiš odločbo bolj kot ne takoj ravno zaradi tega,ker moraš pač nazaj v službo.Jaz imam sedaj odobreno do 05.12.,vendar imam jutri pregled pa bom prosila mojega g.da mi napiše priporočilo,da še dalje ostanem na bolniški,ker v službo NE grem ( imam tehtne razloge, ne samo zdravstvene ).Tako da ne skrbi,zagotovo so ti ugodili. Jaz imam pa eno vprašanje,ima katera od vas težave v zobmi?Priznam,že prej nisem imela ravno brezhibnih zob,kar se pa zdej dogaja je pa katastrofa...Pred 14 dnevi se mi je odkrušil en zob, včeraj pri večerju pa začutim nekaj trdega in sem imela v roki plombo...Znorela bom.Za povrhu je pa moja zobozdravnica na bolniški in jo nadomešča ena starejša ki je milo rečeno "čudna"...dela brez rokavic,noče dat inekcij...že nazadnje sem se skregala z njo,zdej grem pa drug teden spet pa ne vem kaj naj naredim.Kdo drug me ziher ne bo vzel,ne bi pa rada šla samoplačniško,ker je ful drago...
|
|
|
|