san -> RE: Majčice 2010 (24.11.2009 13:50:34)
|
pozdravljene[sm=smiley1.gif] jaz sem pa imela danes pregled in sem se ga tako veselila, potem pa moje g ni bilo in me je ena nadomestna na hitr odpravla. sm bla prav žalostna. tako brzinskega pregleda pa še nikoli nisem imela. sama zase je neki govorila, pa gledala moje izvide in naslednjo sekundo sem bila že na stolu, na hitr je prižgala uz in videla utrip, pa baje se je premaknil, ampak je imela stran obrnjen monitor in potem je že končala .ma ne vem če je 5 sek gledala. sem prosila, če lahko sam na hitro vidim, pa je obrnila monitor in rekla tukaj se vidi utrip in končala. no, na hitro sem ga pa le videla miška mojega. upam pa, da mi k tej g ne bo treba več! v dveh mesecih sem se zredila 3 kg. kar solidno glede na moje prenajedanje[sm=smiley36.gif]. ostalo (urin, hemoglobin, testi krvi od laboratorija za tokso) vse ok. sem pa včeraj dobila troje nosečniških hlač od kolegice in dve bluzici, pa eno majčko, pa še nosečniški pas je rekla, da mi bo dala. sem ful hepi, ker mi je vse prav[sm=bravo.gif] zaprtje, ma jst vam res želim vsem zaprtim, da se fajn user....[sm=smiley36.gif] držim pesti!!! cepljenje... jaz se ne bom. me skrbi tako za naju kot za otročke, ampak upajmo, da bo vse ok. v cepiva nekako ne verjamem... toliko na hitro papa
|
|
|
|