sabri
|
Oj, najprej dobrodošle nove majčice res nas je čedalje več, meni se zdi, da bo kar gužva maja, za uspele NS tudi bravo, ful dobre rezultate ste imele zadnje res. Drugače pa me lahko kregate, ker sicer poskusim prebrati, ampak ko pridem do pisanja, pol pozabim, kaj sem hotela napisat. VPRAŠANJE: pa seveda ne vem katera je link pripopala za majčke, ful so res poceni pa me zanima, poštnina kolk nanese? Si bi omislila tisto, pazi brcam, mi je ful dobra, pa kako za očija, najboljši očka-saj veste, moške je treba hvalit pa gladit pa so srečni . uhanček:sem ga imela do prve nosečnosti v popku, potem dala ven in se mi je zarasla luknja, pa se nisem še odločila ponovit, ker me je v prvo kar bolelo, tetovaža mi je bila šala mala v primerjavi s tem. Me pa zanima Sky3, ko si napisala, da ga imaš v bradavički ali boli pa če je kaj komplicirano vzdrževanje, pa če te kaj moti pri oblekah? Ker si moj nekaj želi, pa nema jaja . kg: sem lahko tiho? No ja, + 6, pa kar narašča, v prvi sem se zredila 16 ampak sem bilapo porodu hitro na svojih nazaj, tako da se ne sekiram. Moj pa tudi pravi, da so mu vse nosečnice lepe tko da punce...papajte pa se fajn počutite. Kaj še kaj še...ahanosečniške cunje: kar moram že, ker se mi že pozna trebuh, grem pa jutri pogledat v eno trgovino v Šiški, kjer imajo baje dobre in ne preveč drage cunje, pa za bebice tudi. telovadba: v prvi sem hodila v porodnišnico zdraven, ful dobro res, zdaj pa še nisem začela, bom pa v svojem kraju, ker mi ne bo zneslo se peljat kam, mam tak filing zdaj pri tamali, ko začne mami, kam greš? Grem lahko s tabo, plosim??? Jaz ppa mehko srce pa bi jo kar pojedla takrat. Tako, kot sem rekla, pol sem pozabila, na hitro, kavo pijem eno na dan, moram, kadila sem prej, zdaj nobenega in nič ne pogrešam, mi smrdijo in sem kar karakter glede tega. Nič, bom nehala počasi, aja še to, kdaj imamo naslednji UZ, a je to šele morfologija pa kdaj je že sploh? Ej, sem ful pozabila od prvič no, sem smotana. Lepo se mejte, crkljajte se, nočko.
|