wawa-suhice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 12:59:30)

Sem si ogledala slike,ki si jih pripopala v album.
Zgrožena sem....nad fotografom in vsemi,ki so sodelovali v foto seansi:grrr:
Oproščeno je le ,če so za v poduk vsem,da ne bi nikoli zapadli v anoreksijo-to zahrbtno težko ozdravljivo psihično bolezen prehranjevanja.:((
Ta dekleta so že tako daleč,da so blizu smrti,samouničevanja.
Raje kakšno kilo več kot pa tako.
Jejmo zdravo večkrat na dan po malo,samo tako se kile ne nalagajo.Jest nič pa je korak v anoreksijo v propad.

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:01:21)

Sem tud jaz vidla, ja...groza nad grozami...pa se sekiramo, k imamo par kil preveč???? O.K., samo tam gre itak za bolezen :zmeden:

Erdbeere -> wawa-suhice (2.6.2005 13:03:01)

grdo lih tko k je pr men grdo k špeh visi :ups::((

nejcko -> wawa-suhice (2.6.2005 13:03:13)

Jezušček marija, če je pa to lepo!!!! Manekenka za na britof in to še reklamerajo, pišuka. Meni je to posmeh vsem kocentracijskim taboriščem.

Mam pa raj 100 kil.

pupika -> wawa-suhice (2.6.2005 13:03:38)

GROZA!!!

Pa to so živi okostnjaki. Jaz jih res ne razumem, od kje jim potem še energija za okvarjanje z manekenstvom. Kajti tole pa niti slučajno niso lepa dekleta..

india -> wawa-suhice (2.6.2005 13:04:24)

Joj, ja take slike sem dobila včeraj po mailu, to je grozljivo...če pomisliš, da neakteri mislijo, da je to lepo??? Pa zdravo????:(

TARA in MAJ -> wawa-suhice (2.6.2005 13:05:13)

če bi ji mal dala bi imeli obe ravno prav,drugač pa je bolj biti mal bolj okrogel kot pa tak okostnjak

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:06:44)

Erdbeer...stavim glavo,da tvoj "špeh" je zdrav špeh in ni tako hudo,kot si ti zamišljaš.
Poglej se v ogledalo,kaj ni lepše mal "špeha videt kot pa okostnjak,ki hodi.

corfu -> wawa-suhice (2.6.2005 13:09:26)

Grozljivo!

anadejka -> wawa-suhice (2.6.2005 13:11:36)

Ejjjj tut jest mam full kil preveč,pa sm raj taka k sm,kot pa tak okostnjak.Kako te ženske sploh stojijo,to sam mal vetr pihne pa jih ni več.

TaRe* -> wawa-suhice (2.6.2005 13:13:27)

Mene pa odnekdaj zanima,kak one sebe vidijo:zmeden:A se vidijo ful debele,al kaj,da gredo namerno do te skrajnosti.
Meni je to res grozno:(

Vera* -> wawa-suhice (2.6.2005 13:14:04)

AAAAAAAAAAAAAAAAaa ne me j....To je grozno.Nej k meni pridejo za en teden,jih bom spitala ko....

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:14:11)

ne samo,dajih odpihne-organizem začne sam sebe žret,organi odpovejo,mensržtruacije že dolgo ni več,počasno pošastno umiranje.

anadejka -> wawa-suhice (2.6.2005 13:16:08)

Po moje pa to ni nujno da je problem v debelosti,mogoče od začetka,....ampak take osebe imajo ponavadi še kšn drug problem,ne vem mogoče samozavect,....al se pa na tek način kaznujejo sami sebe,al pa se dobr počutjo da imajo neki "pod kontrolo",....ne vem....

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:18:11)

na sedaj pa še pisat ne znam več..tako me je pretreslo:((
anoreksično osebo ne moreš prisilit jest,dokler sama z veliko pomočjo ne pospravi v posrešju,in neha sovražit hrano,da se ji dopove,da hrana ni njena sovražnica,da izgleda grdo.Ker same sebe vedno,pa čeprav shirane do kosti vidijo debele.
Če zdravljenje uspe mora tako dekle začeti po malem,čisto po res mikro obrokih.

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:19:07)

anadejka ..ja seveda so v ozadju še psihične traume.

wawa -> wawa-suhice (2.6.2005 13:21:03)

No zdaj se pa opravičujem, da sem slikice gor dala. Samo zdelo se mi je tako omembe vredno, kam pripeljejo anoreksija in ostale bolezni hujšanja.....

Še odgovor eni od zgoraj, žal iz izkušenj zelo blizu mene, te žensek ko pogledajo v ogledalo vidijo sebe kot predebele!!!!!!:hudicek::hudicek::hudicek:

Pa, da ob vsem tem ne omenimo krivde medijev, zadnjič sem slišala punčko iz vrtca, ki je rekla da je predebela in mora hujšati.......

No pa dost o tem, poskušajte svojim hčeram privzgojit ljubezen do samih sebe in do svojega telesa pa bo....

papa

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:29:54)

wawa zakaj opravičilo:zmeden2:
To ni tabu tema.Prav je o temu se pogovarjat,saj je vsakdanji problem,pa čeprav se nekateri tega ne zavedajo in se razburjajo na to temo,pa preveč so vase prepričani,da se njim ali v njihovi bližini ne more kaj takega zgodit.Prav to je narobe in pol so slepi in spregledajo ko je že prepozno.
Mene je strah za mojo najmlajšo.Ima preveč kil,res preveč kil.Bojim se,da ko se bo zaljubila in bo odklonilni odnos od nasprotnega spola,zaradi okroglega izgleda slabo uplival na njeno psiho,pa čeprav ima doma vse"pošlihtano",kot se je izrazila ena od vas.

wawa -> wawa-suhice (2.6.2005 13:39:31)

Ma saj jaz vem, da to ni tabu tema in da je precej važna tema predvsem za vse tiste s hčerami.....katerim je težko dopovedat, da je važno kar je v glavi, če pa vsi gledajo le kar je na zunaj. Kako je doma pošlihtano niti ni važno saj najstnice (iz izkušenj moje sestre 12 let-in smo tri dni nazaj njeno naj prijateljico peljali na kliniko - o kilah ne govorim) zanemarjajo in dajejo v nič domači vpliv in starše, važno je le mnenje drugih. Torej kaj narediti??????Ne vem...

Glede tvoje hčere, mogoče, če si bo zaželela hujšati, predlagaš kako zdravo in z povečanjem mišičnega indeksa povezano obliko hujšanja. Al pa kaj takega, ne vem, ker sigurno bo prišel čas ko bo želela imeti kako kilco manj...................

Ma saj, če pride do tega pa se to dovolj zgodaj ugotovi in se posreduje s sodelovanjem cele družine in psihologa, je mogoče zadevo že zgodaj umiriti in se izogniti hujšim travmam....

Res pa je da vse skupaj ni enostavno!

teta beta -> wawa-suhice (2.6.2005 13:40:21)

Sem dons ravno v živo videla eno tako - na rolerjih, mogoče je boga reva mislila, da mora še shujšat, ampak je malo manjkalo, da je ni veter odpihnil. Za zjokat... :((:((:((

Je pa menda res vse iz otroštva in od staršev odvisno. Sem slišala za eno, ki ima eno leto staro hčerko, težko 7,5 kg (!!!) in nosi oblačila za 8 mesecev (ni nedonošenka), mama pa se nič kaj ne sekira, sama odreja, kdaj ima mala dovolj hrane, pol pa jo boža po trebuščku in pravi: si se malo zredila, boš morala na dieto. Halo??!! Tudi če je samo šala, ko bo deklica malo starejša, ji bo to prav gotovo ostalo v glavi, ne bo pa ji jasno, da je šlo samo za hec. Eni so pa res čudni...

anadejka -> wawa-suhice (2.6.2005 13:43:39)

O groooozzzzaaaa bogi otrok.Tako mamo bi jest ustrelila

teta beta -> wawa-suhice (2.6.2005 13:48:02)

Ja, pa saj gre zdaj menda nazaj v službo. Bojo tamalo že babice in tete v red spravile... :)- Se že veselijo...

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 13:52:53)

Naša Nika je bila tri tedne v Stični,kjer naj bi jo naučili pravilnega prehranjevanja.
Rezultati so bili že lepo vidni,tudi sama je bila na pol že prepričana,da je zanjo to dobro in zdravo,pa je umes posegel zelo tragičen dogodek in je vse opustila.Ničesar ne morem na silo doseč,sama mora do tega pridet..na žalost.

zoya_ -> wawa-suhice (2.6.2005 14:10:35)

men moja babi pravi, da sem suha, kva bi rekla, če bi te fotke vidla... bi punce pitala k piščance :)-:)-

Taša -> wawa-suhice (2.6.2005 14:14:54)

Imam pa res razjši par kil več kot tele ženščine ki so prav grde...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>