wawa-suhice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

leah -> wawa-suhice (2.6.2005 14:27:32)

What the fak....a je to resnično?

Micy -> wawa-suhice (2.6.2005 14:38:32)

O madona, nč jest bom kr na 80 ostala k bom pa rodila jih bom pa itak sto mela , pol bomo pa mogli mal hujšat ampak ne tkole, ker tole je pa za bruhat.

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 15:07:37)

Bljak, kok grozno. A je to kakšnemu moškemu sploh všeč????:zmeden2:

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 15:08:00)

Sem že napisala na Prvič noseč, pa bom še tu...
te slikce so ena sama bedna fotomontaža.
Nobena anorektična punca s tako "okostenelim" telesom, nima tako "lepega in polnega" obraza. ker ga preprosto ne more imet.
V SŠ sem imela sošolko, ki je imela 30 kg na 165cm... pa je bla tud v obraz anorektična.

Ni pa tako malo anoreksije v današnjih časih...(zanesljive informacije).
najhujš pa je, da te punce same sebe zlakajo skoraj do smrti, ker se vidijo debele, druge pa čist normalno vidijo. meni je sošolka rekla, da kaj se sekiram ko sem čist lepo postavna (v SŠ), sama pa je imela 20 kg manj, pa je rekla da je debela, in da ne prenese pogleda na svoje telo.
Potem je šla na zdravljenje in zdej je čist normalna. In normalno je.

piščanc -> wawa-suhice (2.6.2005 15:23:01)

jaz mislim, da je velik vpliv tudi v družini na hujšanje deklet. če mama non stop nekaj hujša in na veliko razlaga, se tudi hčerke tega naučijo

sem pa včeraj videla eno približno takšno, sicer je bila oblečena, tako da se reber ni videlo, roke in noge pa so bile približno tako suhe, obraz pa še kar

Tanyya -> wawa-suhice (2.6.2005 16:01:02)

mislm...naj mi kdo prosim pove kaj je tu lepega,da se tako nastavljajo pred objektivom.kje je smajli za bruhat.jaooo groza od groze!

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 16:09:42)

Kot je rekla Sulata - to je fotomontaža!
Res ne more imet takega obraza pa takega telesa. Poleg tega sem dva modela od prikazanih videla v "originalu", torej na čisto spodobno anoreksičnih dekletih (= manekenkah).

Anonimen -> wawa-suhice (2.6.2005 18:04:02)

Jebela cesta....:hudicek:pa kaj če je fotomontaža...obraz morda od ene..samo telo telo je pa od taprave anoreksične v tem je žalostna resnica,da so take res.

Micy -> wawa-suhice (2.6.2005 18:47:26)

To ni fotomontaža ampak resnično, ker sem imela sošolko tako kot tele in je imela tud faco dokaj normalno, in tele babe zihr nimajo polnega obraza, čist tko. Neva maš čist prov.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]