Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.11.2009 23:55:14
|
|
|
|
nanaa
|
vauuu res lep izgledajo, kakšna pa je kaj cena?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 0:13:18
|
|
|
|
blackcoffee
|
o moj bog! Otika - zelo dobra ideja.. in prelepo! mi pa ni jasno.. kako oz. s čim prilepi marcipanove figurice ob strani torte, da dol ne popadejo? noro dobro!!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 8:14:44
|
|
|
|
tasa.m
|
Plenice, se mi zdi, da nismo več taki porabniki kot smo bili, kaka 1x na dan, drugače jo pa previjam na 3-4 ure. Imamo pa vse od DM in sem zadovoljna z njimi. Torte, jaz sem tudi to stran že gledala in so noro lepe, ženska je iz Posočja, pripelje jih pa do Nove Gorice, tako da tiste ki ste iz okolice lahko naročite. Cene pa ne vem. Jaz bi imela tako : http://jagode-zavri.blogspot.com/2009/08/bonbonckasta-kitty.html
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 8:59:00
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa ....). petruscha in patkapatatka upam, da bo drugi dan boljši , ne razumem pa tebe petruscha kako so te dali na nižje mesto, kakšni so pa razlogi, ker ne morejo to kar tako, ok ob določenih pogojih. ..... Nekako takole je pri nas (beri MORS), moj začetni tarifni razred je 24, vendar zaradi vseh napredovanj grem avtomatsko že v 27 razred, ... in prva odločba, ki sem jo dobila po napredovanju je bilo delovno mesto, na katerem si avtomatsko še en razred višje, se pravi 28 razred. So me pač takrat dali na to delovno mesto, s takšnim tarifnim razredom, kar ni nič narobe.... ampak očitno je šlo to nekomu v nos... ali kaj, poma nimam... Lahko me dajo na delovno mesto z nižjim tar.r., vendar bi morala še vseno tar.r. obdržati, razen v primeru kakšnih nepravilnosti oz.po domače povedano piz.... jao, jao.... čez pol ure jih pokličem, da vidim kaj mi bodo povedali... vam poročam
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 9:44:05
|
|
|
|
andya
|
torta, za videt je 1a!! Enio bi najverjetneje zanimale kravice. Kaj pa okus? Ma kaj te figurice se da kupit al to ona vse naredi? služba, na eni firmi so cel sektor ukinli in ponudili nižje delovno mesto (po izobrazbi in po plačilu) ni šlo za točke o napredovanju. To vse zaradi krize. Krčijo kjer se da. Zdaj pa toži ali sprejmi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 9:45:10
|
|
|
|
pumpkin23
|
andya- dan v jaslih poteka tako da je okoli 8.00 zajtrk, potem se malo igrajo in imajo kak program, okoli 9.30 majo malico (sadje), potem pa grejo vn na teraso mal frišnga zraka se nadihat. Okoli 11.30 majo kosilo, pred tem jih še previjejo in poštimajo, potem pa okol 12.00 zaspijo, tja do ene 14.00-15.00, potem ko vstanejo jih spet previjejo in jim dajo pop. malico (kruh in jogurt ali sadje) in sledi igra po lastni volji dokler ne pridejo starši. Ponavadi so skupine združene pred 8.00 in po 16.00 in lahko ma otrok drugo vzgojiteljico oz. se te menjajo in jih otrok ne pozna. Ah te službe... jaz nej bi mela tud v četrtek 1. delovni dan, sam me na žalost ne čaka služba . Tako da zdej pospešeno iščem službo ampak nič ne kaže da bo.Pa še vedno nisem dobila odgovora, če so mi podaljšal porodniško. Itak bi se pa mogla lotit delat strokovca in pa razmišljam o nadaljnem izpopolnjevanju. Sem namreč prof. likovne pedagogike, sam ni službe na tem področju, tako da razmišljam o izpopolnjevanju za vzgojiteljico. Zakaj že obstaja tak študij k pol itak ni službe? Drugače je pa naš mali danes prvič sam zaspal . Sem ga zvečer podojila in ni zaspal tako kot ponavadi na zizi. Sem ga položila pše budnega v pojstlco in je rabu ene 45 min da je zaspal. Malo se je igral s svojim medvedkom, me vsake toliko poklical in na koncu sam zaspal. Jej
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 9:51:35
|
|
|
|
andya
|
aja sem prebrala da figurice naredi en dan prej. Ma ta je nora! res specialno..
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 9:59:07
|
|
|
|
andya
|
pumkin, se ti kasneje oglasim, ker imam podoben problem in tudi jaz razmišljam nekaj podobnega..zdaj pa se je zbudila moja pikica..in moram it
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 10:48:19
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka mi imasmo vse te cd je, ki jih omenjate... klasiko, mozarta, avsenika, rajmonda, feng šuj, meditativno s posebnimi frekvencami za sproščanje... sam v avtu nič ne pomaga. kako bomo v petek do beograda prišli??? martka, v avtu pri meni deluje, da malo zvišam jakost, res. sicer ne preveč, da ne bi prišlo do poškodbe sluha, ampak ravno toliko, da utihne in se pomiri. med vsem izborov cd-jev, pri nas v avtu najbolj delujejo il divo. sicer pa animacija - knjigice, petje, spakovanje, šale ... sej sama veš. pred dvemi meseci smo šli na korčulo in moram priznati, da je bila pot zame kar nov izziv, med vožnjo sem pač morala bit konkretno aktivna. pri daljši poti je to pač treba vzet v zakup. pa srečno!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 10:50:38
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: andya služba, na eni firmi so cel sektor ukinli in ponudili nižje delovno mesto (po izobrazbi in po plačilu) ni šlo za točke o napredovanju. To vse zaradi krize. Krčijo kjer se da. Zdaj pa toži ali sprejmi. Ja, zaradi krize,.... sem klicala in so to naredili 70% ljudem v moji enoti,... zdaj nisem več tolk jezna, ker sem mislila, da gre za drugo stvar najprej,...ampak vseeno, kdaj bodo pa kršili plače tistim, ki zaslužijo toliko kot jaz v celem letu ali več... . Vsi se zgovarjajo na tole krizo, .... je zadnjič baje Obama oznanil, da je konec krize v Ameriki in kdaj bo to pri nas... po moje se bodo še eni 10 let zgovarjal na recesijo,...sam da nam ne bodo rabili plače dvigniti.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 11:01:10
|
|
|
|
pumpkin23
|
Pravkar dobila odgovor da so mi podaljšali porodniško do 16.2.2010 Super zdej mi ni treba iskat službe
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 11:21:50
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz sem šla to samo tako malo gledatpo netu, da bi obila idejo za Nežino torto in da potem slikico nesemo v Zvezdo ... no samo je imel moj že pripombe, da on nebi torte s tičino maso prekrite, ker je ta masa kao ful zanič (men ni) ... ... duš ... pa saj važno, da je na slikici lepa, če ti pa zunanja dekoracija ni všeč, jo pa lahko pustiš a ne . Kakšne so pa kaj cene v Zvezdi tort. Mi smo imeli za krst torto pokrito sto gladko maso, ampak je bila ful sladka, mi je bila všeš bolj kot pa tista smetana.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 11:28:32
|
|
|
|
tasa.m
|
Pumpkin23, super za podaljšanje porodniške. Jaz moram tudi počakat do januarja zaradi službe, ker se mi nekaj obeta, samo so to leto zaprosili za subvencijo in tako do novega leta ne smejo zaposlovati. Duš pa ta recesija , imam občutek da so firme to kar pridno izkoriščevale. Tudi pri mojmu, ki so se hoteli znebiti dva človeka, so se jih v času "recesije".
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 11:48:38
|
|
|
|
hektorina
|
Pumpkin23
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 11:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz sem šla to samo tako malo gledatpo netu, da bi obila idejo za Nežino torto in da potem slikico nesemo v Zvezdo ... no samo je imel moj že pripombe, da on nebi torte s tičino maso prekrite, ker je ta masa kao ful zanič (men ni) ... ... duš ... pa saj važno, da je na slikici lepa, če ti pa zunanja dekoracija ni všeč, jo pa lahko pustiš a ne . Kakšne so pa kaj cene v Zvezdi tort. Mi smo imeli za krst torto pokrito sto gladko maso, ampak je bila ful sladka, mi je bila všeš bolj kot pa tista smetana. Pojma nimam kake so, ker moj poslovno z njimi sodeluje in potem se vedno za neke simbolične cene zmenijo. Drugač je pa tut men ta "prevleka" super ... ah ga bom že prepričala . Sva bili pa zdejle v Prometeju in sva nabavili material za vabila na rojstni dan (sva se zdaj zmenila, da bo samo familija letos na tapeti) ... joj punce, smo še 3 dni bo Neži dojenček ... zdaj pa kar neki koraka že pa trmari ... ni več sladka mala štručka, ampak je že prava mala nagajiva navihanka . Pa ful sem vesela, ker se je moj uspel zmenit, da bo v petek doma in bo dan res 100% posvečen Neži in bomo šli skupaj na kak izlet ... če bo lepo vreme mogoče celo v živalski vrt .
< Sporočilo je popravil Otika -- 17.11.2009 11:53:33 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 12:12:14
|
|
|
|
tasa.m
|
Otika; kaj še tri dni pa bo Neži upihnila prvo svečko, joj kaj gre hitro leto na okoli. Se še spomnim, kako smo čakali na tvoj sms če si že rodila, ker si bila med prvimi in smo bile vse čisto naučakane .
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 13:58:48
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna IZVIRNO SPOROČILO: martka mi imasmo vse te cd je, ki jih omenjate... klasiko, mozarta, avsenika, rajmonda, feng šuj, meditativno s posebnimi frekvencami za sproščanje... sam v avtu nič ne pomaga. kako bomo v petek do beograda prišli??? martka, v avtu pri meni deluje, da malo zvišam jakost, res. sicer ne preveč, da ne bi prišlo do poškodbe sluha, ampak ravno toliko, da utihne in se pomiri. med vsem izborov cd-jev, pri nas v avtu najbolj delujejo il divo. sicer pa animacija - knjigice, petje, spakovanje, šale ... sej sama veš. pred dvemi meseci smo šli na korčulo in moram priznati, da je bila pot zame kar nov izziv, med vožnjo sem pač morala bit konkretno aktivna. pri daljši poti je to pač treba vzet v zakup. pa srečno! no, na tak način smo mi prišli na Pašman... upam, da tudi v in iz beograda.. čao
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 14:13:51
|
|
|
|
andya
|
pumpkin23, zaradi česa pa si podaljšala? jaz sem tudi dala prošnjo, pa so mi poslali da bi morala poslat še dodatne izvide, ampak izvidi so itak v redu, je zdrava, problem je v teži in hranjenju, tako sploh še ni bila cepljena (tisto kar je obvezno) in take je že ne dam v vrtec! Mučimo se za vsak gram, tam pa takoj zbolijo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 14:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Otika; kaj še tri dni pa bo Neži upihnila prvo svečko, joj kaj gre hitro leto na okoli. Se še spomnim, kako smo čakali na tvoj sms če si že rodila, ker si bila med prvimi in smo bile vse čisto naučakane . tasa.m .. tut jaz ne dojemam ... takle čas lansko leto sem bila pa še v porodnišnici na E oddelku ... duš, kam je šel čas Evo, vabila so že izdelana ... samo še napišemo in pošljemo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 14:31:44
|
|
|
|
hektorina
|
[/quote] Res lušna vabila!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 14:39:53
|
|
|
|
gemina
|
Otika, lepa vabila! ;=) Tudi jaz se že ubadam s tem.....Matija bo 27.11. že eno leto...jaz bi še pa kar bla z njim doma.....back to life, back to reality....:( LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 17:11:09
|
|
|
|
klavdiy4
|
Otika.... full lepa vabila...kako si jih izdelala?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 17:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Z Nežo sva šli dopoldne v Prometeja (trgovina kjer imajo stvari za ustvarjat) in kupili prepognjene kartončke in kuverte, pa šeleshamer pa take reliefne nalepkice metuljčke in samolepilne gumijaste črke, pa valovite škarjice pa luknjač v obliki srčka, doma sva pa z Nežo malo ustvarjali (je sedela zraven mene v trip-trapu in težila za škarje pa nalepke itd. ). Saj v živo ful bolš izpadejo, kot na teli fotki, ki je bol slaba (je slikano z GSMjem). Je pa moj dons torto naročil in me je kar strah, ker je o nekem Shrecku govoril ... upam, da se je potem spametoval, samo pri njem res nikoli ne vem al resno misli al se zeza .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.11.2009 20:45:57
|
|
|
|
andya
|
lepa, lepa..ja nalepkice so ful praktične, ker je hitro narejeno (in itak naši še ne ustvarjajo, razen kakih odtisov) , pa lepo za videt...upam, da bom na Obali našla kaj pametnega, ker tukaj nimamo Prometeja. :( Edino če naročim po pošti, samo če nisi nikoli še videl v živo je smotano naša pa ima roj. dan 1.12. (fešta bo 5.12.) tako da nimam več kaj čakat..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?