nanaa -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (16.11.2009 15:26:43)
|
Ojla, evo me, a vam tudi tale ringaraja kaj štrajka, zadnjič sploh nisem mogla odgovarjat, kr neki[sm=zmeden.gif]. Kako ste kaj, meni teče zadnji teden porodniške[sm=smiley13.gif] sem kr mal živčna, sej imam še dopust samo jaz res ne vem kaj je šlo to leto. Tiste ki ste že v službi, vam želim, da se čim bolj privadite nazaj pa mal poročajte kako kaj vaši otročki sprejemajo vse skpaj. Drugače je nas tudi ta ura čist iz tira spravili, no sedaj kakšen teden da spet lepo spi. Mi imamo bolj probleme čez dan, da bi kaj zaspala, vse skupaj spi 1 uro na dan, men se to zdi kar premalo. Je pa res da zvečer okoli pol osme pa je že čisto hin in zaenkrat še vedno lepo sama zaspi. O sem pa bila prejšnji teden malo na faksu, mi je uspelo narediti en izpit, v celi porodniški...fajn bi blo da bi saj še kakšnega skup spacala...mi je pa reku prfoks naj kr začnem magistrsko pisat[sm=jezicek.gif] sem misla da bom dol padla od smeha dojenej- me se samo še zjutraj malo pocrkljamo, da nam ni treba takoj vstati. Ojoj kaj se nam je naredilo, smo šli v Ikeo mal v šoping in itak se je že tam 3 x Hana pokakala potem pa se peljemo domov in tako jok, mož vstavi rečem jo malo pocrkljam pa naprej, jo dam ven iz sedeža adijooo pamet...posranaaaa čist čist, ne vem kako je lo vse čez planice, po nogih, cela rit....[sm=smiley36.gif]sreč sem imela eno trenerko s seboj, ker drugače pa res ne vem, verjento bi jo kar v deko zavila....sam ni se še tuk nikol pokakala. cd - jaz ji pa dul vrtim otroške pesmice, pa otroške ljudske pesmce, je tko da najprej oni pojejo pol lahko pa še ti, Hana sliši pa kar plesat začne:)
|
|
|
|