čebeli -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (13.11.2009 11:54:13)
|
Hoj! Uf, kako se hudujete nad tem zdravstvom! Saj vam dam čist prav, res so nekateri čist preveč skorumpirani s strani farmacevtov, samo s svojimi dohtarji imam pa kar dobre izkušnje. Moj osebni zdravnik mi je proti previsokemu pritisku predpisal tek vsak dan (pa sem že itak precej migala) in res ne da kar tako AB, isto tudi pediatrinja, vedno predlaga kakšno domače zdravilo. To se mi zdi pohvalno...Glede cepljenja pa,... sama ne preverjam kako je s cepljenji - koristnost in škodljivost....pri nas ni bilo zaenkrat nič takega-mogoče rahla alergija nazadnje. Hm, fluor je zelo strupen element. Je najreaktivnejši delec na svetu in zaradi svoje majhnosti lahko pronica skozi kožo skos do kosti...itak da gre tudi v zobe...Je pa res, da v zobni pasti je večinoma vezan v stabilno stanje in kot tak ni nevaren. V ameriki so zobne paste s fluorom prepovedane... Glede slabokrvnosti...pomaga res suho sadje, pa seveda rdeča pesa (predvsem sok), solata (radič, motovilec-samo to jaz tolk staremu najbrž še ne bi dajala?), rdeče meso (goveje, konjsko),... Flaške...jaz sem kupila nodi, tako z ročaji in mi je fuj! smrdela, ker je plastična...imamo tudi aventovo in chicco, pa vse smrdi po plastiki...nazadnje sem kupila eno stekleno v millerju s silikonskim cucljem, drugače ji pa najraje dajem kar tak kozarec, kot ga imamo mi za pit. Res da zraven kar precej teče, samo vsaj ne smrdi. Danes je spet prekrasno vreme, tako da, sonček vabi...
|
|
|
|