|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
25.8.2009 14:14:39   
ička
Naj se vam še jaz pridružim ... midva čakava user posted image  okrog 13.9. (2.krog). Gremo septembrčice!!!user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.8.2009 14:27:10   
sonce81
hi!

ISA
- JOJ hvala - ja, sem narobe napisala..M ne pričakujem 24.9. user posted image ..jaz po Klomifenu nimam nobenih stranskih učinkov razen vročinskih valov..vsake toliko časa zakuham, da je noro, čeprav sem zmrzljive sorte user posted image ..vse ostalo pa je BP...bog ve če sploh reagiram na njega, glede na to da nimam nobenih pregledov..
sicer jem 2 tabl/dan (eno zjutraj,eno zvečer) od 5-9 dne v ciklusu. Meni je dala moja G tele tabletke čisto na blef...no če sedaj ne bo nič se moram oglasiti pri njej...jaz danes sicer spet začem z jemanjem..

Kago - pomojem je najbolje da testiraš z ovul testi..ali meriš bazalno temperaturo..ali oboje user posted image ..

bye bye

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 52
25.8.2009 14:43:31   
DIANE
Dan,

nč tudi jaz se vam pridružujem, glih dons se pripravlja da se bo vlila menstra tako da gremo v 6 krog. V januarju sem imela abrazijo v 9tuser posted image user posted image . Upam, da nam rata. Zle v avgustu je blo bolj vroče in smo bl mal user posted image , bomo pa zej več hehehe.

Tk. da jst je ne pričakujem šele konec septembra tm nekje 28.9.09.

Sm ta mesec začela mal pit krvomočnico. A jo katera pije?

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 53
25.8.2009 14:46:43   
Lun1ca
No tudi jaz se vam pridružim.. user posted image pričakujem okoli 20.9., je pa to 2. krog.

Držim pesti za vse, da nam uspe!! user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.8.2009 16:23:53   
Rakica_80

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - Srčekgirll
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS)
05.09. - Tiki55
05.09. - T.Z. (5.krog)
08.09. - Amoss (1. krog)
09.09. - Limonita
11.09. - misk2
12.09.- MiniMiška
12.09. - Tejchy 25 ( 16. krog)
13.09. - ička ( 2. krog )
14. 09. - Loni 76 ( 2 . krog)
15.09. - inčika
15.09. - S* (13.krog)
18.09. - Arual
19.09. - Isabeaux (18. krog)
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra (19.krog)
20.09. - Lun1ca ( 2. krog )
22.09. - milabe ( 6. krog)
24.09. - Sonce 81 (14. krog)
28.09.- DIANE ( 6. KROG )

V SEPTEMBRU NAS JE:  

Modrih :  
Roza   :  

Skupaj :

user posted image

NAVIJAČICE

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Kliki
Miklaromuser posted image

JANUAR.............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK

MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ........................................00,00%SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............................................

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.8.2009 18:45:43   
kago
sonce81: ja to mi je jasno... ampak jaz nimam nekih rednih ciklusov, pa tud če si merim bazalno, do nekih drastičnih zaključkov ne bom prišla (ker po tej logiki imam O 2x v ciklusu) :) oh ja... komaj čakam ginekologa v septembru, da grem lahko naprej na preiskave :) oz. ugotavljat zakaj ne zanosim 

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.8.2009 19:23:38   
Srčekgirll
Tko, moja M je danes pršla in naslednjo naj nebi bilo, nekje okrog 26.9. (ne redni ciklusiuser posted image ).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.8.2009 19:23:42   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

No, pa da se javim še med septembrske borke za naše štručke. user posted image  pričakujem 5.9.09. Pa močno, močno navijam tudi za vse ostale. Naj bo september v znamenju rozike user posted image user posted image user posted image

Marvi, pri vama mora biti pa res problem, če se samo med vikendi vidita. Ja kako pa potem ovulacije lovita?

Srčekgirll, midve imava pa skoraj isto stare mladičke doma. No, pa naj dobita ta mesec še skupaj bratca ali pa sestrico user posted image

A res? Fajn. Mi upamo, ko nam rata, da bi Vid dobil sestrco. Želim tebi in vsem ostalim, da vam/nam rata ta mesec ugledat user posted image user posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 58
26.8.2009 14:05:20   
Anonimen
Hej!

Pa da se še jaz malce javim. Še malce pa bomo na vrsti... Mislim, da imam ravno ovulacijo, tako da spet malce zamujam. Ampak dobro, vsaj imam jo (no... mislim da).

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
27.8.2009 9:12:50   
Bam Bam

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS)
05.09. - Tiki55
05.09. - T.Z. (5.krog)
05.09. - LeJo (10.krog)
05.09. - Bam Bam
08.09. - Amoss (1. krog)
09.09. - Limonita
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška
12.09. - Tejchy 25 (16. krog)
13.09. - ička (2. krog )
14.09. - Loni 76 (2.krog)
15.09. - inčika
15.09. - S* (13.krog)
18.09. - Arual
19.09. - Isabeaux (18. krog)
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra (19.krog)
20.09. - Lun1ca ( 2. krog)
22.09. - milabe ( 6. krog)
24.09. - Sonce 81 (14. krog)
26.09. - Srčekgirll
28.09. - DIANE ( 6. krog)

V SEPTEMBRU NAS JE: 26

Modrih :  
Roza   :  

Skupaj :

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Kliki
Miklaromuser posted image

JANUAR....................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK

MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ........................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.8.2009 9:24:02   
Bam Bam
Ženskice, kako ste?

Še malo, pa bodo začeli kapljati prvi septembrski pluski in potem drugo leto majski sončki.... Naj jih bo čimveč! No, pri meni bo čez dober teden vse jasno in napetost je vsak dan večja.
No, sicer so se pa večeri oz. noči tako lepo ohladili, da se bo še lepše stiskat v dvoje user posted image
A mi katera ve povedati, kaj vse povečuje plodnost? Vem za ta čaj krvomočnice, pa seveda čimveč user posted image ... Kaj je še takega, kar bi lahko pripomoglo k čimprejšnemu trebuščku?

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.8.2009 10:58:14   
limonita
Živjo bejbike, kako ste?

Mislim da je moja ovulacija mimo - če je sploh bila - sem namreč merila z ovulacijskimi testi, pa sem očitno zamudila vrh LH ali pa ga sploh ni bilo. Bom šla tam nekje 21. dan ciklusa v laboratorij, da mi preverijo progesteron. Če bo dovolj visok, potem pomeni, da je ovulacija bila. Če bo prenizek, pa to pomeni, da ovulacije ni bilo in potem imam očitno problem.
Sicer sva bila te dni zelo pridna user posted image včeraj je bil ravno 14. dan ciklusa - imela sem ostro bolečino v predelu levega jajčnika, tudi sluz je bila prava. So me pa danes spet začele boleti prsi. Pa se mi zdi, da to ni dober znak. Se mi sedaj to redno dogaja po operaciji (ne vem kaka je povezava) in se mi zdi, da to sploh ni dober znak - no, vsaj do sedaj ni bil.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.8.2009 11:02:41   
mucomuc
Ojla punce,

mene pišite med navijačice, saj sva z mojim obupala nad otrokomuser posted image (2leti in pol je dolga doba ). Nisva obupala samo nad otrokom, ampak tudi nad namauser posted image , tako,da zaenkrat ostajava skupaj zaradi hčerkeuser posted image , bomo vidli kako bo naprej. Držim pesti za vse vas .

lp

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.8.2009 11:21:37   
marvi
jaz pa drzim pesti za tebe,mucomuc! upam,da bosta s tvojim dragim prebrodla razocaranje in ostala skupaj! je bil za mene kar majhen sok, ko sem prebrala tvoje sporocilo.... tako da ti srcno zelim, da sta skupaj!!

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.8.2009 11:22:40   
marvi
pa ne zaradi hcerkice, pac pa zaradi vaju dveh samih!!

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.8.2009 11:30:25   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

včeraj je bil ravno 14. dan ciklusa - imela sem ostro bolečino v predelu levega jajčnika, tudi sluz je bila prava. So me pa danes spet začele boleti prsi. Pa se mi zdi, da to ni dober znak. Se mi sedaj to redno dogaja po operaciji (ne vem kaka je povezava) in se mi zdi, da to sploh ni dober znak - no, vsaj do sedaj ni bil.

Kot da bi sama tole napisala...a si imela hsc op. ? No pri meni prej ni nikoli bilo tega, da bi me prsi bolele točno od ovulacije naprej, po histero pa se mi je tole začelo dogajat...čeprav se mi je prejšnji mesec zgodilo...prvič, da so me prsi ful manj bolele, pa še to nekje en teden pred m...tko da se bo zdajle tole očitno uredilo...upam...

Glede pikanja...bolečine...verjetno si lh vrh zamudila, če si merila samo enkrat na dan...jaz si kupujem one poceni teste, tko da mi jih ni škoda in si merin nekje  ob 10 ih in potem zvečer nekje ob 20 ih...in ko mi pokaže lh vrh recimo dopoldan..mi ga zvečer že več ne...tko da je možno da si ga zamudila in da je o bila...kar kaže bolečina v jajčniku in sluz user posted image  zdaj pa 14 dni upanja...potem pa upam zate da bo user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.8.2009 11:32:24   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

, kaj vse povečuje plodnost? Vem za ta čaj krvomočnice, pa seveda čimveč user posted image ... Kaj je še takega, kar bi lahko pripomoglo k čimprejšnemu trebuščku?

krvomočnica samo ureja cikle...na boljša jajčeca vplivajo beljakovine, in folna kislina...sama pa sedaj pijem aloe vero...morda pa bo pomagala...pa seveda prospan za večanje plodne sluzi ob plodnih dnevih...2 uri pred user posted image  , da plavalčki lažje preživijo user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.8.2009 11:33:25   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: mucomuc

Ojla punce,

mene pišite med navijačice, saj sva z mojim obupala nad otrokomuser posted image (2leti in pol je dolga doba ). Nisva obupala samo nad otrokom, ampak tudi nad namauser posted image , tako,da zaenkrat ostajava skupaj zaradi hčerkeuser posted image , bomo vidli kako bo naprej. Držim pesti za vse vas .

lp

user posted image user posted image user posted image  žal mi je zate mucomuc....pa saj morda pa se pomenita, pa bo ok....držim pesti zate...

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.8.2009 11:36:13   
Bam Bam
mucomuc user posted image , naj bodo vajine težave le prehodne in da bosta kmalu spet borca za user posted image

isabeaux, katere ovulacijske teste ti to uporabljaš? Pa razsvetli me še prosim kako je s tem prospanom.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.8.2009 11:42:26   
isabeaux
Na eni ameriški strani sem prebrala, da je za boljšo plodnost pametno vzet zaradi sluzi sirup proti kašlju na naravni osnovi, ki ni antihistaminik....to je pri nas edino prospan al pa slezov sirup, vendar je prospan bolj učinkovit....

Je pa tako dve uri pred user posted image  vzameš eno veliko ali 2 žlici prospana, ker v 2 urah začne redčiti sluzi v telesu, ne deluje samo na pljuča...in tako se sluz v nožnici naredi v redko sluzasto sluz, ki je bazična in seveda semenčice v njej preživijo dlje časa in seveda tudi lažje priplavajo v maternico, skozi ustje materničnega vratu....

Jaz prej sluzi sploh nisem imela, sedaj pa ko vzamem prospan res deluje, dobim sluz, ok ni je ful veliko, je pa je za vse skupaj ene četrt nale žličke...prej pa je res ni bilo nič...suho...

Pa še tole...prospan ne škodi...tko da zgubit nimaš kaj...user posted image

Uporabljam pa o teste, ki jih kupim na e - bay - u...pridejo v cca enem tednu, plačaš s kred. kartico, pa stanejo...s poštnino vred iz UK...25 testov 5 €...tko da se res ful splača...user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.8.2009 11:49:40   
Bam Bam
Isabeaux, mučo gracias za tele podatke user posted image  Kot praviš, škodit ne more, tako da šibam danes v lekarno user posted image  Samo malo težko bo zdej še to kalkulirat, da bom vzela sirup 2 uri pred user posted image  "Možek, počaki, še pol ure zdrži, da sirup zagrabi" user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 71
27.8.2009 11:53:51   
isabeaux
zato pa ga jaz vzamem 2 žlici veliki vsak popoldanuser posted image  ko so plodni dnevi...oz. ko je o test + ga vzamem zjutraj eno žlico, opoldan eno pa predenj spravim maladva spat eno...pol pa itak mine ene 2 al pa 3 ure do user posted image user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.8.2009 12:32:29   
DIANE
No superca, kaj vse ne izveš. Jst zaenkrat 1 mesec pijem čaj krvomočnice, oz. pijeva oba zdle ne ker se mi je danes M ulila fuj tajfl.
Morem it pa si spet ta čaj kupit.
Pravijo, da ugodno vpliva na maternično sluznico in jo odebeli, tako da se jajčece lažje vgnezdi. Bojde tudi "očisti" jajcevode. Januarja sem bila na abraziji v 9t in tut zaradi tega je baje dobr piti, ker obnavlja sluznico in čisti.
Pač škodit ne more, mogoče se mi pa res v septembru prikaže plusek, ki bo ostal z mano.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.8.2009 14:23:38   
isabeaux
diane...a za jajcevode je tud krvomočnica' To pa nisem vedela...čeprav pr men verjetno ne more čudeža nardit...a...jaz mam zlepljen levi jajcevoduser posted image  Drugače pa cikluse u nulo porihtane...pa o...tud...tko da user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.8.2009 18:11:21   
DIANE
isabeaux ja tko sm prebrala, pa pila sm recimo 14 dni tole vsak večer in morem reči, da je blo kr več sluzi. Tut jaz imam M urejeno, pa pomoje O je tut ko vidim sluz, sm hudirja user posted image pa kr ni. Ne morem vrjet, da je nama prvič uspelozej pa ne. Kr mislim, da so me kej "pokvarli" pri abraziji tm spodej.
Sm bla na pregledu tudi pr. dr. Voglu tk nekak se mu reče se mi zdi, zaradi pregrade vendar je reku, da je ni, da je vse kul.

Nč držimo pesti in upamo, da septembra ugledamo ta magični dve črtici.

Vsem pošiljam user posted image za srečo, pa pridno user posted image .

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.