|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sporočit o rojstvu
13.8.2009 10:09:54   
biga
Marca imam rok, pa me zanima, če lahko takoj po porodu vložim novo vlogo za otroški dodatek - ravno ta mesec sem jo morala za prvega otroka - se pravi, če potem na isto vlogo vpišem oba otroka skupaj? Se ta sprememba (štirje družinski člani) takoj upošteva?
Kaj pa glede vrtca? Ravno tako na občini takoj vložim vlogo za znižano plačilo vrtca, ker smo štirje člani? Bo začelo veljati že takoj ali šele septembra z novim šolskim letom? Ker potem verjetno pademo v en nižji plačilni razred.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj sporočit o rojstvu
13.8.2009 10:55:39   
Anonimen
...

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 13.8.2009 10:56:56 >

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2009 10:56:24   
Anonimen
mislim da se takoj z naslednjim mesecem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2009 11:53:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: biga

Marca imam rok, pa me zanima, če lahko takoj po porodu vložim novo vlogo za otroški dodatek - ravno ta mesec sem jo morala za prvega otroka - se pravi, če potem na isto vlogo vpišem oba otroka skupaj? Se ta sprememba (štirje družinski člani) takoj upošteva?
Kaj pa glede vrtca? Ravno tako na občini takoj vložim vlogo za znižano plačilo vrtca, ker smo štirje člani? Bo začelo veljati že takoj ali šele septembra z novim šolskim letom? Ker potem verjetno pademo v en nižji plačilni razred.

Isti mesec kot rodiš, vložiš za otroka vlogo za otr. dodatek. Vlogo oddaše za oba otroka. In šteje se od meseca, ko si rodila.
Takoj tudi na občino sporočiš in veljat začne z naslednjim mesecem, ne šele septembra.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?