Primoza
|
Ne vem če je to ego, recimo včeraj - .....sreda: Dopoldne pazim dojenčka, vmes uredim še nekaj službenih zadev, pride snažilka, pospravi, Pospravljam sprotno navlako, ki jo ustvarja "mladi raziskovalec". Vmes še zložim en sušilec perila. Naredim kosilo (sicer le pogrejem svoje zaloge iz skrinje). Pride ankaa, odletim na poslovni sestanek v LJ, nazaj grede kupim 150 litrov pomarančnega soka v Tušu (akcija 2l=159 sit), pa še drugo zalogo, znosim sok v klet, ankaa medtem naredi večerjo (ker trenutno :hudicek: ne more znosit 150 kg, si zamenjava vlogi). Danes: grem v službo za štiri ure, pridem nazaj, ankaa gre v službo, jaz čuvam Žana, ki trenutno spi. Vmes vidim, da se mi sesuvata dve od delnic v tujini in pogledam zakaj. Spomnim se da sem pozabil sprintat eno stvar v službi in pokličem, da mi jo dostavijo. Grem po tamalo v vrtec, pridemo nazaj pojemo hitro kosilo, dam sestavine za testo v kruhomat, gremo ven, pridemo nazaj, začnem delati pizzo, pride ankaa itd. Jutri: ponovim sredo brez soka in z dodanim vikend nakupom, pripravim nahrbtnik za soboto. sobota: 13,5 urni kondicijski hribovski pohod z ankaa, otroke nama čuvajo. Prideva nazaj gremo ven. Pripravim večerjo. nedelja: predvidoma gremo čez Vršič naokoli preko Bovca obiskat po dveh letih sorodstvo v Tolminu. Vmes pa še vzpon na Slemenovo Špico, če bo že nehalo padati in obisk informacijskega središča v Logu, kjer je lepa razstava o Soči. Pa pizza v Bovcu. Popoldne še skok v plezalni vrtec v Čiginju, če bodo skale suhe. Nazaj pridemo zvečer....... To je povsem naključen izsek.
|