|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: čuden ciklus!
21.8.2009 9:49:14   
latka
V sredo, ampak ker je še vedno -, pa imela sem že težave s cistami je čisto možno, da se ponavlja.vema da si škodim, ampak druge razlage ne vidim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.8.2009 9:49:21   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Punce, moje user posted image še vedno ni, sem pa na netu zasledila, da je za izostanek user posted image po ovulaciji, ki je bila normalno v ciklusu lahko kriva luteinska cista!Torej sklepam, da se je po vseh -testih verjetno pri meni tudi pojavila ta cista in ne bo nič suser posted image .Ali je mogoče katera imela ta primer?Je čez nekaj časa cista sama izginila in je prišla user posted image , ali pa je potrebno do G  stopit po tablete, ki sprožijouser posted image ?

sorry sam ti prav iščeš kaj je narobe....
a veš da si s takimi gruntanjem škodiš?

kdaj si pa delala test?

s tem pa se absolutno strinjam. ne iskat raznoraznih odgovorov na netu, ker je vsaka ženska nekaj posebnega. in tudi ni nujno, da imaš to cisto, kot se bojiš.
lahko je tud samo to, da psiha dela svoje in da se preveč obremenjuješ s tem, ali bo ali ne bo prišla user posted image  in to tudi vpliva, da je ne dobiš, če bi jo morala oziroma če nisi user posted image .

tako da ti jaz predlagam, da greš na krvni test, ki ti bo 100 % pokazal, ali si ali nisi user posted image . pa tud h ginekologu ne rabiš takoj letet, ker je kao normalno, da do 3 mesce ne dobiš user posted image . potem pa moraš it, če je ne dobiš.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.8.2009 9:50:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pa še eno vprašanje:če je slučajno od moža spermiogram slab, potem lahko greva avtomatsko na umetno, ali pa naju bodo še dalje mučili z naravnim načinom?user posted image

od moje kolegice fant ima slab spermiogram ampak ful slab in je mogla it vse po vrsti od HSG naprej...... že več k leto sigurno vejo to pa še ni bla na umetniuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa se zdravi v kakšni ambulanti za neplodnost? v lj al pa mogoče v mb?
ker čakalne dobe so dolge. in če še s'ploh ni uvrščena na čakalno listo, bo še lahko naprej čakala.

je v ambulanti za neplodnost že kr dolgo.....  res čist predolgo čakanje je sam kaj češ... ko bi le potem bilo uspešnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.8.2009 9:55:07   
talika81
v kateri ambulanti pa je, če smem vprašat?

ja, na žalost so res dolge čakalne dobe, ampak če je pol vse tako kot je treba in če rata, je vredno tako dolgo čakat ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.8.2009 10:10:52   
latka
Če bi res bila kriva moja psiha, potem bi mi vsak mesec zamujala, ampak mi je temp. vedno padla in prišla jeuser posted image .Ta mesec pa ni tako, pa še temp. je nižja je od predhodnih ciklusov, pa krvavitev v času o, nekaj čudnega.Kar se pa G tiče, moram ob vsaki spremebi oz. bolečini nazaj na kontrolo!Januarja sem nehala s terapijo Primolut Nor plus dva ciklusa Klomifen, od takrat imam redneuser posted image in ovulacije!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.8.2009 10:17:10   
Katjusa
talika mislim da v MB....

Latka ti zase najbolj vešuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.8.2009 10:17:18   
talika81
sej ti pravim, potem pa pejd na krvni test, ki bo odpravil vse tvoje dvome glede tega ali si ali nisi user posted image . in to 100 % ...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.9.2009 11:52:09   
latka
Pozdravljene!Po dolgem času se spet oglašam pod istim naslovom, kajti moje menstruacije še cedno ni, je pa že 50 dan ciklusa.Ker so mi testi kazali-, sem se naročila k G, vendar zaradi 2 družinskih smrtnih slučajev v roku enega tedna sem obisk pri G odpovedala.Tisti teden se mi je bazalna iz 36.8 spustila na 36.6 za 3 dni zapored, vsi znaki zauser posted image , vendar te ni bilo, namesto tega sem imela močan prozoren izcedek ter en dan hude bolečine v spodnjem delu trebuha, naslednji dan pa temp. že 37,1!Sedaj je že teden dni temp. med 37.1-37.3!Je katera že imela tako izkušnjo oz. je mogoče da bi komaj tako pozno bila prava ovulacija ali pa je možna nosečnost?testa nisem probala že dva tedna!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.9.2009 14:02:08   
talika81
živjo!

najprej moje sožalje ob smrti v družini.

jaz bi na tvojem mestu pa zdaj probala še z enim testom. sploh zato, ker tvoje user posted image  še ni, pa še temperatura se ti je dvignila.

tako da nared še en test, pa boš vidla.

močno, močno držim pesti, da bi bil en velik user posted image  na testu.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.9.2009 14:37:11   
latka
Hvalauser posted image !Res upam da je tokrat uspelo, počakam še par dni, pa test ponovim.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.9.2009 15:04:53   
talika81
res močno, močno držim pesti zate ...

pa sporoči, kaj je test pokazal.

user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.9.2009 23:54:43   
barbara_s
Joj latka,

tudi moje sožalje.

Upam, da bodo pa testi pokazali to, kar si želiš... Pa sporoči, kako in kaj.
Z bazalno temperaturo je pa tako, kot sem ti že enkrat prej napisala: če ostane povišana več kot 19 dni, so dobre možnosti, da si zanosila. Edino vprašanje, ki se mi pri tem postavlja, je, če si res v redu določila dvig temperature in če niso bile v igri kakšne "motnje" (stres, nočno vstajanje in podobne nevšečnosti), ki vplivajo na potek temperature. No, ampak ker to počneš že kar nekaj časa, verjamem, da si to naredila čisto prav. Torej: držim pesti zate!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.9.2009 12:38:46   
latka
Danes je temp. povišana 10 dan(37.3), kaj mislite, kdaj bi bilo smiselno opravit test?Doma imam samo test FS Duo(v lekarni je zmanjkalo CB, pa v DM tudi-kakšna slučajnost), ampak po forumih čitam, da naj ne bi bil zanesljiv, kajti pokaže "lažno" pozitiven test!Ste imele že slabe izkušnje s temi testerji?

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.9.2009 14:03:58   
tanjusi
naredi že enkrat tet pa se nehaj mučit.... tole se bere kot napeta nbadaljevanka bo- ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.9.2009 14:13:48   
latka
Ravno zato sprašujem glede teh testov, koliko so zaneslivi pred M,ker je mogoče še prerano, da mi pokaže pravilno(druga črtica je bila zelo slabo vidna), potem bom pa slučajno čez par dni dobilauser posted image !

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?