vanilla
|
Ok, spet se je debata razvnela in to čist brez kakršnega koli smisla! Človek je hotu samo normaln odgovor o njegovih pravicah, pa mal se nam je potožil, pa ga že vsi obsojajo in se grejo kot da so njegova mati, ki ga okrega in pretepe, češ, kaj si to naredil, kaj nisi prej mislil na posledice itd... To zdaj sploh ni važno! FROG: jaz bi ti rekla takole: Zdaj ti malce živčki skačejo, ves si še pod vtisom vsega na novo nastalega... Če si človeški in če je ta tvoja ženska človeška in lahko pričakuješ, da bosta ohranila človeški odnos tudi za vnaprej, potem si enostavno pusti, da se malce ohladiš.... 9 mesecev je dolga doba in v tem času se bo tudi v tebi spremenilo marsikaj, pa čeprav boš zdaj trdil nasprotno... Pa ok, četudi se ne bo, boš po njenem porodu avtomatično želel videti svojega otroka, ker boš pač vedel, da je tvoj in taka zverina sigurno noben človek ni, da ne bi vzljubil nekaj, kar je nastalo iz njega, kar je plod njegovega telesa! Ne, s to žensko ne boš več, otrok te bo pa sigurno zanimal in tudi potem ti ne bo težko tiste preživnine plačevat... Še želel si boš, da bi bil čimveč z njim. No, to je možna varijanta... Možno pa je tudi, da boš ostal hladen kot špricar do konca in tudi, ko se dete rodi, ti bo ravno do Bosne... Ampak boš lepo plačeval preživnino, otroka ti ni treba hodit gledat, če nočeš, če ti bo pošiljala slike, jih enostavno zbriši oz. niti ne odpiraj maila oz. sms-ov od nje, če nočeš... povsem enostavno. Tudi jaz v nosečnosti in pred njo nisem bila materinski tip človeka in sem se kar malce bala kaka bom jaz to mati, če nisem imela pravega čuta za bitjece, ki raste v meni..... Noooo, ko se je pupa rodila... ej, ne znam povedat!!! Postala sem mama, to detece sem neskončno vzljubila.... Ja, jaz, ki sem tudi bila skeptik, pa sem ženska, ki naj bi materinski čut mela že kao "vgrajen" v sebi po defaultu... Ok, whatever! V glavnem, ohladi glavo, ravnaj po pameti.... Ne jezi in sprašuj se, zakaj je obdržala otroka - očitno že čuti, da je tako prav... Sprejmi to. Počakaj, da se otrok rodi, pa boš potem videl. Samo ne pa bit svinja, pa najprej otroka niti povohat ne, pol čez 10 let, ko boš že starejši in ti bo tiktakala biološka ura in te bo vleklo k vsem koreninam in poganjkom kar jih premoreš, boš pa želel preživljat čas z njim... mogoče bo prepozno. Zato si v teh 9 mesecih razčisti, kaj in kako za potem. Da ti res ne bo kdaj žal! Toliko!
|