Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:36:45
|
|
|
|
baguSka
|
Zdej mi je pa že žou da nis fnt hudiča.:)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater :ups: Mogoče bi me pa klicali Muti?
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:38:19
|
|
|
|
viv_
|
Predstavljej si uboge otroke k bi imel očeta Helmuta in mamo Matildo... Že meni je bilo vedno nerodno izpolnjevat imena staršev v OŠ. vsi so imeli neke Jožete, Marjane... ter Marije, Nateše... jaz pa :((
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, kaj si mela ti? jat čist normalna imena: Janez in Katarina
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:41:28
|
|
|
|
baguSka
|
hehehe love it
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:45:37
|
|
|
|
Pajaca
|
Zame pa ni bilo imena za fanta, bi bla najbrž kar brez. Drgač sem se pa že navadla, da imam povsod kamor pridem vsaj še eno soimenjakinjo.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 10:46:17
|
|
|
|
india
|
Ja, jaz sem bla pa vedno jezna, ker so me zbadali s čebelico ( Maja) in sem dobila jeznoritis,ko si je kdo začel prepevati Vsi,ki so jo poznali...:grrr::grrr: Zato sem se preimenovala ( v domišljiji) v Barbaro..hehe Ko smo se pa igrale, da smo poročene, sem moža veno poimenovala Sašo, pa glej ga zlomka, zdaj mu je pa ravno tako ime. Če bi bla fant bi bla pa Peter ali Milenko ( Fej in fuj). Me prav zanima,kako bi se poimenovali moji otroci...ja, pri naši Karin se zdaj punce preimennujejo po eni izmed teh mexiko nadaljevank: vsaka je ena od Juan in moja Karin je fasala ime ene od njih,ki je nuna:zmeden2::zmeden2::zmeden2: ( je pa bolj podobna kakšnemu gavnarju,hihi)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 10:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Helmut Rechberger! Mater če ni!
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 10:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Možno, pojma nimam. bi morala mater vprašat. Čak, jo bom ;)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 10:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
...Reknagel, pravi mami ;) Jst pa napisat ne znam :ups:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 10:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno! Ja, res je. Se spomnim. Sem bila 3 leta stara takrat. Mater imam spomin. Saj se hecam. Vedno sem s fotrom vse prenose športa prezijala, pa sem gotovo kje ujela kdaj pozneje, ko so o njem govorili.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 11:17:28
|
|
|
|
viv_
|
Men je bil pa od smučarjev vedno ful všeč Andreas Wenzl... Sem zanga navijala... Pa zmeri sem se drla Wenzla Wenzla (k je pisalo Wenzl A.) :)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 11:18:39
|
|
|
|
HuAnita
|
mtd, ne me basat! Jaz pa sem AM!;)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 11:36:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Če bi bila fant, bi bila Robert, sicer pa sem vedno želela biti Linda (hja, kot mala sem rada gledala soap opere:)- :)- Dindindinastija, serija mi jamilija, dididinastiiiiiija!;)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 11:45:36
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz sem pa hotla bit vedno Saša. Moje ime je dolgoooo,pa so me preimenoveli doma v tahujšo varianto.....pol sem pa v šoli dobila malo boljšo izpeljanko,s katero so se na koncu doma tudi sprijaznili(razen brata).Na živce pa mi gre,ko moram sedaj vsakemu 5krat povedat,kako mi je ime. Če bi bla fantek bi bla pa Roman:zmeden: Želela pa sem si mlajšega bratca,kareremu bi dala ime Tomaž.Tako zelo,da sem ga celo sanjala:zmeden2::zmeden2:.....no,pa sem sedaj dobila:love:Tomaža.Tud prav:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?