Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 22:42:36
|
|
|
|
mala maja
|
ja ja te razumem. mam takooo kmečko ime da sem vedno hotela bit kaj drugega, najbolj mi je bilo všeč ime Nuša. Sem pa v srednji šoli doživela šok ko sem nekaj iskala med dokumenti in med njimi najdla listek da sta me starša preimenovala in Petre v moje sedajšne ime ko sem bla stara 2 meseca. No mam pa sedaj ime pop moji babici :love: ki je nisem nikoli poznala.:(
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 22:46:32
|
|
|
|
žiža
|
v času mojega otroštva je pa glih Mateja Svet razturala, tako da sem bila z izbranim imenom kr zadovoljna. Če bi bila pa fant bi bila pa Gregor.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 22:54:53
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz sem pa hotela biti Doroteja..zakaj še sam bog ne ve, ne da bi jaz:)- Ampak sedaj pa sem čist zadovoljna s svojim imenom:) Ima moje ime+priimek LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 22:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli si nisem želela spreminjat imena, mi je moje najlepše in najboljše :) Če bi bila fantek, bi bila baje Nejc, kar mi je tut full všeč :) Drgač pa kadar sem se igrala...sem bla poleg tega kar sem še Ana Mojca in Sandra :)- Jao... včasih se kr zamislš k najdeš kej takega..:ups::)- lp,:fis:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 23:09:28
|
|
|
|
Gina
|
Ne vem, če sem si kaj posebej želela, razen v mali šoli. Tam sem hotela biti Nadja, ker sem imela eno sošolko s tem imenom. Najbrž se mi je zdela fajn. Potem pa nisem več razmišljala v tej smeri. Se mi je pa moje ime zmeraj zdelo čisto dolgočasno, ker smo ga tako v osnovni kot v srednji šoli imele 3 oz. 4 v razredu.:)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 1.6.2005 23:18:00
|
|
|
|
lin
|
Spomnem se samo tega ,da vedno ko smo se s prijateljicami igrale in si menjale imena sem bila jaz Rebeka. Zdaj nebi bila,sej ne da mi ime ni všeč,samo če bi si ga zdaj izbirala bi si sigurno izbrala kakšnega drugega.:sloncek:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 6:58:24
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz sem pa imela obdobje, ko nisem želela, da me kličejo Anita ampak Anny:)-:)-:)-...to je bilo tam nekje proti koncu osnovne šole...drugač bi bila pa Andrej, če bi bila fant...no pa je moja mami dobila zeta mojega:love: s takim imenom:)-:)-:)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 7:01:31
|
|
|
|
dory
|
Jest ce bi bla fant bi bla Jaka...z imenom pa sem naceloma zadovoljna...predvsem s tole skrajsano verzijo...original pa sem zmer sovrazla...zato ga ni vec :)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 7:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi bila tudi Jaka, če bi bila fant. Zdaj sem pa Leja in kot otrok nisem poznala nobene druge Leje. Jooooj, se še prav dobro spomnim, kako sem bila nesrečna, to mi je bilo najbolj grdo ime na svetu. Zato sem hotela, da me kličejo Natalija, tako je bilo ime moji prijateljici v vrtcu. In to sem zahtevala čisto resno, navijala sem iz dneva v dan. Bogve po kom ima moj Tibor tole navinaje? Ne neha pa ne neha...
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 7:12:36
|
|
|
|
Muffin
|
Jaz sem ful zadovoljna z imenom. Če pa bi bila fant pa bi bla Uroš, kar pa mi ni preveč všeč. Lp, Maja
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 7:59:16
|
|
|
|
buškica
|
če bi bila fant bi bila Iztok, svoje ime sem pa dobila po opereti Carmen. To je pa tko če gresta starša poslušat opereto. Pol pa dobiš taka imena, še dobro da nista šla gledat kakšne druge operete, kaj bi šele pol bla, ojoj... hehehe... Zmeraj sem si želela biti Lea, Moja punčka, ko jo bom enrat imela bo Lara fantek pa Jure ali Matija.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:08:15
|
|
|
|
Pilar
|
Jst se bila(in sem še ) vedno zadovoljna.Če bi bila fantek, bi bila Damijan. Kar mi pa sploh ni všeč.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:11:14
|
|
|
|
zoya_
|
JAz sem čist zadovoljna s svojim imenom, če kakšnih posebnih izpeljank niso moral v šoli delat, da bi me zezal... Če bi bila pa fante, bi bila pa Aleš... no kar v redu :)
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst še vedno boga hvalim, da sem punca sicer bi bila HELMUT!!! A morte mislt, HELMUT??? Baje po nekem nemčkem smučarskem skakalcu, ki je raztural pred 35 leti :zmeden2:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:18:23
|
|
|
|
kimi
|
Jaz se pa ne spomnim da sem si kdaj želela biti kaj drugega:zmeden:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:21:45
|
|
|
|
Meggi
|
Imela sem menda tam v 6 ali 7 razredu manijo da sem se podpisovala tako za igro SARA- mi je bilo všeč. Ko sem se igrala - tajnico (atime še dons zafrkava) sem bla Marjana(pa mamine pete, pa torbico, pa kup papirjev,.) Sicer pa tud jaz nosim ime ki smo ga v oŠ in v Srednji imele v povprečju 2-3 v razredu. Pač vpliv tv. ,,,,,,,,
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:27:26
|
|
|
|
Gina
|
Hihi, al bina! Ta je pa dobra.:)-:)-.Helmut.:)-:)- Meni se je pa zdelo grozno, da bi bila jaz Uroš, če bi bila fant.
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Uroš še, Uroš, ampak H E L M U T! đizus krajst :ups:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:29:47
|
|
|
|
puncica
|
Men je blo moje ime grozno amapak res grozno sploh v OŠ, ko me je vsaka učitlca poklicala klara, ker moj ime je bil zlo nenavadn, no ne tako zelo ampak vseeno. Ni bilo nobene daleč naokoli nobene s takim imenom, samo jaz pa tiste tam pri 40:(( Zdej sem se pa sprijaznila in tako je ostalo, kaj čmo, če bi bila fant bi bila pa boštjan:zmeden2:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:30:30
|
|
|
|
dory
|
Helmut :) :)-:)-:)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, HELMUT, HELMUT, HELMUT...kot da me mati ne bi imeli radi :grrr:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:33:31
|
|
|
|
viv_
|
Meni je zdaj moje ime všeč, sem si pa ko sem bila majhna želela da bi bila Maruška. V OŠ so me stalno zafrkavali Živa - mrtva... Če bi bila fant bi bila pa Mirt! Heil Helmut :)-:)-:)-
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:35:12
|
|
|
|
baguSka
|
Matilda.:ups:
|
|
|
|
ko ste bile majhne - kako ime ste si želele 2.6.2005 8:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)- Matilda :)-:)- Pa Helmut zraven, hudo :)-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?