|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko ste bile majhne - kako ime ste si želele
1.6.2005 22:38:09   
mtd
no, menda že naslov teme sam pove8) kaj me zanima
vem, da se v neki dobi otrok zaželi, da bi mu starši dali drugo ime
se mi zdi:zmeden2:
ni nujno, da so vsi taki, jaz sem bila in sem si vedno želela biti Anamarija
hja, kaj češ, mi ni ratalo, imam pa vseeno temu podobno ime

lp in nočko
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 22:42:36   
mala maja
ja ja te razumem. mam takooo kmečko ime da sem vedno hotela bit kaj drugega, najbolj mi je bilo všeč ime Nuša.

Sem pa v srednji šoli doživela šok ko sem nekaj iskala med dokumenti in med njimi najdla listek da sta me starša preimenovala in Petre v moje sedajšne ime ko sem bla stara 2 meseca. No mam pa sedaj ime pop moji babici :love: ki je nisem nikoli poznala.:(

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 22:46:32   
žiža
v času mojega otroštva je pa glih Mateja Svet razturala, tako da sem bila z izbranim imenom kr zadovoljna. Če bi bila pa fant bi bila pa Gregor.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 22:54:53   
Tejči
Jaz sem pa hotela biti Doroteja..zakaj še sam bog ne ve, ne da bi jaz:)- Ampak sedaj pa sem čist zadovoljna s svojim imenom:) Ima moje ime+priimek
LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 22:56:44   
Anonimen
Nikoli si nisem želela spreminjat imena, mi je moje najlepše in najboljše :)

Če bi bila fantek, bi bila baje Nejc, kar mi je tut full všeč :)

Drgač pa kadar sem se igrala...sem bla poleg tega kar sem še Ana Mojca in Sandra :)- Jao... včasih se kr zamislš k najdeš kej takega..:ups::)-

lp,:fis:

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 23:09:28   
Gina
Ne vem, če sem si kaj posebej želela, razen v mali šoli. Tam sem hotela biti Nadja, ker sem imela eno sošolko s tem imenom. Najbrž se mi je zdela fajn. Potem pa nisem več razmišljala v tej smeri. Se mi je pa moje ime zmeraj zdelo čisto dolgočasno, ker smo ga tako v osnovni kot v srednji šoli imele 3 oz. 4 v razredu.:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 23:18:00   
lin
Spomnem se samo tega ,da vedno ko smo se s prijateljicami igrale in si menjale imena sem bila jaz Rebeka.
Zdaj nebi bila,sej ne da mi ime ni všeč,samo če bi si ga zdaj izbirala bi si sigurno izbrala kakšnega drugega.:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 6:58:24   
AnBan
Jaz sem pa imela obdobje, ko nisem želela, da me kličejo Anita ampak Anny:)-:)-:)-...to je bilo tam nekje proti koncu osnovne šole...drugač bi bila pa Andrej, če bi bila fant...no pa je moja mami dobila zeta mojega:love: s takim imenom:)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2005 7:01:31   
dory
Jest ce bi bla fant bi bla Jaka...z imenom pa sem naceloma zadovoljna...predvsem s tole skrajsano verzijo...original pa sem zmer sovrazla...zato ga ni vec :)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2005 7:08:05   
Anonimen
Jaz bi bila tudi Jaka, če bi bila fant. Zdaj sem pa Leja in kot otrok nisem poznala nobene druge Leje. Jooooj, se še prav dobro spomnim, kako sem bila nesrečna, to mi je bilo najbolj grdo ime na svetu. Zato sem hotela, da me kličejo Natalija, tako je bilo ime moji prijateljici v vrtcu. In to sem zahtevala čisto resno, navijala sem iz dneva v dan. Bogve po kom ima moj Tibor tole navinaje? Ne neha pa ne neha...

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2005 7:12:36   
Muffin
Jaz sem ful zadovoljna z imenom. Če pa bi bila fant pa bi bla Uroš, kar pa mi ni preveč všeč.

Lp, Maja

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2005 7:59:16   
buškica
če bi bila fant bi bila Iztok, svoje ime sem pa dobila po opereti Carmen. To je pa tko če gresta starša poslušat opereto. Pol pa dobiš taka imena, še dobro da nista šla gledat kakšne druge operete, kaj bi šele pol bla, ojoj...
hehehe...

Zmeraj sem si želela biti Lea,
Moja punčka, ko jo bom enrat imela bo Lara fantek pa Jure ali Matija.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2005 8:08:15   
Pilar
Jst se bila(in sem še ) vedno zadovoljna.Če bi bila fantek, bi bila Damijan. Kar mi pa sploh ni všeč.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2005 8:11:14   
zoya_
JAz sem čist zadovoljna s svojim imenom, če kakšnih posebnih izpeljank niso moral v šoli delat, da bi me zezal...
Če bi bila pa fante, bi bila pa Aleš... no kar v redu :)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2005 8:15:09   
Anonimen
Jst še vedno boga hvalim, da sem punca sicer bi bila HELMUT!!! A morte mislt, HELMUT??? Baje po nekem nemčkem smučarskem skakalcu, ki je raztural pred 35 leti :zmeden2:

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2005 8:18:23   
kimi
Jaz se pa ne spomnim da sem si kdaj želela biti kaj drugega:zmeden:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2005 8:21:45   
Meggi

Imela sem menda tam v 6 ali 7 razredu manijo da sem se podpisovala tako za igro SARA- mi je bilo všeč. Ko sem se igrala - tajnico (atime še dons zafrkava) sem bla Marjana(pa mamine pete, pa torbico, pa kup papirjev,.)

Sicer pa tud jaz nosim ime ki smo ga v oŠ in v Srednji imele v povprečju 2-3 v razredu.

Pač vpliv tv. ,,,,,,,,

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2005 8:27:26   
Gina
Hihi, al bina! Ta je pa dobra.:)-:)-.Helmut.:)-:)- Meni se je pa zdelo grozno, da bi bila jaz Uroš, če bi bila fant.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2005 8:29:24   
Anonimen
Uroš še, Uroš, ampak H E L M U T! đizus krajst :ups:

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2005 8:29:47   
puncica
Men je blo moje ime grozno amapak res grozno sploh v OŠ, ko me je vsaka učitlca poklicala klara, ker moj ime je bil zlo nenavadn, no ne tako zelo ampak vseeno. Ni bilo nobene daleč naokoli nobene s takim imenom, samo jaz pa tiste tam pri 40:(( Zdej sem se pa sprijaznila in tako je ostalo, kaj čmo, če bi bila fant bi bila pa boštjan:zmeden2:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2005 8:30:30   
dory
Helmut :) :)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2005 8:31:50   
Anonimen
Ja, HELMUT, HELMUT, HELMUT...kot da me mati ne bi imeli radi :grrr:

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2005 8:33:31   
viv_
Meni je zdaj moje ime všeč, sem si pa ko sem bila majhna želela da bi bila Maruška. V OŠ so me stalno zafrkavali Živa - mrtva...

Če bi bila fant bi bila pa Mirt!

Heil Helmut :)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2005 8:35:12   
baguSka
Matilda.:ups:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2005 8:35:55   
Anonimen
:)-:)- Matilda :)-:)- Pa Helmut zraven, hudo :)-

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?