|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 20:14:17   
andreas
Živjo, pisala bom v imenu obeh (Zvončica)

kar nekaj časa se nisva oglasila, ker sva potrebovala malo miru a vse dogajanje imava pod budnim očesom.

Po mojem uspelem HSG-ju je mož odšel v torek na spermiogram k dr. Rešu v Dravlje.

Zelo prijazen zdravnik nama je vse razložil moj HSG pa potem je naredil UZ pri moževih modih in nato je sledil spermiogram.

Žal:zmeden2: sva bila zelo razočarana nad izvidi. Njegovi spermiji niso ravno zelo aktivni in zelo malo jih je :((. Ne morem vam povedati kako se nama je v trenutku sesul svet. Dr. Reš nama je povedal, da s tako spermo bi lahko zanosila v 10 letih.

Povedal nama je, da se kvaliteta sperme spreminja in ne vedo natančno od česa je to odvisno.

Sama sem že nekje brala, da se da z vitaminom C to malo urediti.

Punce in fantje prosiva za NUJNO POMOČ, kaj lahko sama narediva glede kvalitete sperme?

Sama bom začela konec tedna jemati Klomifen in vse gre narobe zelo sva žalostna :((.

Hvala za nasvete, :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 20:23:18   
tinkamiška
Draga Zvončica in Andreas!:rozica:

Tudi moj mož je imel slabši spermiogram, zelo malo živih spermijev, edina prednost je bila, da je bila količina večja kot je ponavadi. Sva kupila vitami-C, koencim Q10 in cink. Vse te tabletke je jemal vsak dan po jedi. Po moji operaciji je ratalo v drugo. Ne vem a se je sperma kaj izboljšala, očitno je bil največji problem pri meni, verjetno pa ima pri vsem skupaj tudi prste zraven tisto "srečno naključje" o katerem ponavadi govori dr.Pušenjak.

Poskusita z temi dodatki k prehrani in se čim manj obremenjevat, verjet v to, da bo ratalo, ker so se vama z HSG-jem vseeno odprla ena vrata:rozica:

Želim vama vse lepo!

Tinka

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 22:51:10   
Pikipoki
Tudi midvasva doživela podoben šok kot vidva Zvončica!:((
Še huje je bilo mogoče zato,ker tega sploh nisva pričakovala, ker sem mislila, da je z mano nekaj narobe. Saj je bilo, pa se je rešilo. Imela sem endometriozo in pregrado, pa so z operacijo vse rešili. :)
Ampak je G takoj rekel, da verjetno ne bo šlo zaradi slabe morfologije plavalčkov. Moj je jemal potem vse po vrsti - vitamin c, cink, Qencim ... Na žalost ni nič pomagalo. Zdaj čakava na IVF (avgust oz. začetek septembra).

Mogoče pa vama vseeno uspe! Vedno obstaja upanje!!!:)

LP

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?