Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 8.10.2009 6:57:10
|
|
|
|
tinaaja
|
Hvala kolumbo.. JAz glih razmisljam,da bi prisla mal labode in race nafutrat danes s tamalima. Ce ne bo dezevalo... Dva dni sem na cokoladni dieti. Jem vecinoma samo cokolado, na kg se ne pozna ahhhh ... imam totalen chocholate attack
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2009 16:11:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 8.10.2009 18:22:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Kolumbo, danes itak nisem sla. Sem hotla it najprej v stacuno in pol do zbilja in se sred stacune spomnim,da se pustila govejo juho na max Sem se pobrala koliko hitro sem mogla in sibala domov.. pol je bilo pa ze pozno glede na spanje obeh punc. Ce jutri ne bo dezja, se bi znalo zgodit,da bi sibale :) Ampak smo med bolj zgodnjimi, ker moram it nekako tko, da mi mala zaspi v avtu - med 8 in pol 9.. Pa da smo nekje do 11, 11:30 doma , ko gre ta velika pocasi spat. In drzimooooo pesti - hudo tole, da te v casu recesije klicejo za sluzbo glde na oddano prosnjo pred dvema letoma ..kul drugac pa nadaljujem z čoklit atek
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2009 21:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 16.10.2009 8:26:28
|
|
|
|
ronja1a
|
Punce, kje ste? Jest sem zabluzila in posledično poniknila. Rabim eno brco v rit, da nadaljujem ...
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 16.10.2009 9:48:42
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja1a Punce, kje ste? Jest sem zabluzila in posledično poniknila. Rabim eno brco v rit, da nadaljujem ... doma obsedeno zdravstveno stanje, posledicno zivim od cokolade, zato nimam pravice dajat brc
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 16.10.2009 22:12:57
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, nekam neaktivne ste Sej jst sem tud, neaktivna in nehujšarsko razpoložena. Ta teden sm že vidla 6 spredaj pol sem ga pa tumač srala je pa spet 7ka. Ah ja, sem pa zdele vsaj en polurni orbitrek odtekla Bravo jst, pa je šlo 300kalorij. Zdej pa sam še resno, sem si zadala kratkoročni cilj da hočem met do silvestra 65kil, mislm, če bo manj bo še bolj, ampak največ tok jih lohk mam. Ker sem sama seb preveč, pa še nč nimam za oblečt. Vsem ostalim pa eno besedno:brca v rit, kako nej jst hujšam če nimam nobene sotrpinke?
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 17.10.2009 7:54:51
|
|
|
|
jenii
|
oj. birdy. če nimaš več nobene sotrpinke se nam pa na začnemo 1.10 pridruži. vidim da mava iste plane do silvestra.
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 6:39:12
|
|
|
|
tinaaja
|
Kaj je zdaj z vami punce? A ste res vse v hibernaciji? Jaz sem od danes pridna! Smo imeli pestro, tko da upam, da bo vsaj kak teden mir... Javite seeeeee
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 9:01:17
|
|
|
|
TopsiT
|
Ojla punce! Na javljanje Pri meni, zaenkrat še vse teče tako kot mora. REs sem malo zabluzila s telovadbo, ampak s hrano sem pa kar pridna. Vmes nekje mi je padla stimulacija (beri popad žrtja pred in med tistimi dnevi v mesecu), pa sem si hitro zadala nalogo, da pišem vse kar pojem in tako sem obdržala ritem diete "manj žri". Prebrala sem knjigo Osnovna šola hujšanja (mislim, da jo je ena od vas priporočila), v redu knjiga, tu pa tam, se sicer ne strinjam z njo, ampak načeloma je v redu za prebrat. Cilj je bil da bi z oktobrom začela teč, to nisem začela, celo v hrib sem nehala hodit, sem pa zato bolj aktivna v sprehodih in hodim na vodno aerobiko (super, nekaj najboljšega za razgibat hrbet in rit, da o relaksaciji ne govorim). Teža je šla za 0,5 kg dol tako da mi do prvega zadanega cilja manjka le še 1 kg. Danes sem si zadala cilj, da zopet vzamem pot pod noge in veselo kot kekec v hrib, da čimprej pade tale kilca. Za tek pa še vedno zbiram pogum, nekako imam tremo pred tekom, in pa tudi kaj pa če me kdo vidi? Saj vem, da je to otročje, ampak zaenkrat se še tako počutim. Upam, da bom spet začela malo bolj migat pa pisat tudi LP vsem in naj kile kar letijo z nas.
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 9:04:11
|
|
|
|
Miška2006
|
Tinaaja, ti si tle kar aktivna. Jst sem pa komaj zdaj vidla, da obstaja ta tema
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 12:00:01
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Če smem bi se vam tudi jaz pridružila. Sem že kar fajn zgledala, pa sem se zdej zredila za nekaj kg. Tako, da bo potrebno zopet hujšat. Ne bom na nobeni posebni dieti, ampak bom čisto izločila sladkor, kruh itd. Pa seveda nič hrane po 18h, ter 2x na teden pilates, 1-2x na teden orbitrek. Sem se tega držala že lani in kar fajn shujašala.
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 14:08:52
|
|
|
|
tinaaja
|
Topsi Le tako naprej! Miska, jap, tale tema obstaja in smo bile kar cveke .. Pa je malo vse potihnilo... Lianna, very welcome Drzim pesti, da ti ponovno uspe shujsat
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 19.10.2009 17:26:31
|
|
|
|
amy26
|
jaz sem imela prejšnji teden tudi M tako da sem kar naprej nekaj jedla, posledično zaradi slabe vesti nič telovadila oz. sploh se mi ni dalo, ker sem bila kar naprej utrujena danes sem tudi jaz pridna, mislim s prehrano, zvečer pa še fitnes
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 19:00:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 20.10.2009 8:10:53
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro včeraj spet po dolgem času migala na fitnesu počutje odlično
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 20.10.2009 10:11:33
|
|
|
|
TopsiT
|
Dobro jutro punce! same lepe novičke, da niti nismo preveč grešile in da smo kr vztrajne. amy26 super za telovadbo. kolumbo superca za hlače. Za dopust, sem ti pa kr malo fauš. Mene je pa spet ta lena pičla in nisem šla nič v hrib. Resno se bom morala v roke prijet, se skregat sama s sabo in se na hrib pognat. Mah same izgovore najdem, pa je premrzlo, pretemno, prehitro po kosilu... grozna sem . Liana dobrodošla in naj kile zdravo odfrčijo stran. To vam pa morem povedat, sem tolk, vesela... letos sva kuhinjo renovirala, vse razen hladilnika (še dela, ni bilo dovolj eurčkov za novega), ki je bele zdaj že pošteno rumene barve, obupno glasen. V soboto, ko je bil festival nakupov in zabave, pa sva se odločila in šla kupit novega (kar lep popust sva dobila) SREBRNEGA. In danes so ga pripeljali, kaj je lep... sem tolk vesela... ... poln pa glih ne bo, bodo samo dietne stvari notri, jogurti, pa spet jogurti,solatka, korenček in seveda jogurti Lep dan punce.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2009 10:37:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 20.10.2009 11:51:40
|
|
|
|
tinaaja
|
Kolumbooo packa... jaz sem lacna k vol Ti pa men mexicano... Grem kuhat rzoto z gobami...
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 20.10.2009 13:17:28
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kolumbooo packa... jaz sem lacna k vol Ti pa men mexicano... Grem kuhat rzoto z gobami... topsi, čestitke za hladilnik jaz sem glih iz kosila, jedla sem zrezek v čebulni omaki +riž+solata+majhna sladica sita ful, jedla brez kruha kar je uspeh sedaj si grem skuhat eno kavico, bo prav pasala
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 21.10.2009 9:21:02
|
|
|
|
TopsiT
|
Dobro jutro punce! Bi vam prilepla kakšno slikico hladilnika pa ne znam. Bom probala zgruntat pa popoldne kaj uštimat. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kolumbooo packa... jaz sem lacna k vol Ti pa men mexicano... Se kar podpišem pod tole. Sploh ker imam danes ta dolgo v službi in posledično tudi sadni dan. Ampak vse za zdravje in linijo. Na vsake 14 dni, imam ob sredah sadni dan, da malo telo razpucam. Kolumbo super ste zrihtali terasico, bi se kar povabila na kakšno ledeno kavico (z natrenom ) poleti. Pa sej veš kaj pravijo, počasi se daleč pride. Včeraj edina telovadba, ki sem jo imela je bila malo hitrejša hoja, še vedno pa nisem šla v hrib. Lenoba lenoba lenoba... Uživajte! Aja lepo, da smo spet malo bolj aktivne tu.
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 21.10.2009 12:00:50
|
|
|
|
ronja1a
|
Tinaaja, ja, jaz sem bila v zimskem spanju. Sem se težko poslovila od poletja, ko je bilo tak luštno z malim biti cele dneve zunaj, previješ in nafutraš ga lahko kjerkoli, zdaj pa so sprehodi bolj omejeni ... smrk Posledično sem začela sračkat s hrano. Sem pa začela ta teden se spet bolj pazit (sem že v pone. en post napisala, pa me je ven vrglo in vse skupaj zbrisalo.). Kilogrami niso šli nič gor, dol pa tudi ne, tko da sem na minus 1,5. Zdaj pa spet veselo na delo TopsiT, čestitke za izgubljne kg !!! Lianna, dobrodošla!! Amy26, pridna! Pa nikamor ne pobegnit, kdo bo sicer filal tale forum Kolumbo, ti pa kr malo zavidam dopust. Sej sem že rekla, da se mi kolca po poletju ... Punce, ki ste imele dojenčke pozimi, kako ste preživel nizke temprature. Meni se meša, od prekladanja sem in tja po stanovanju.
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 21.10.2009 12:03:33 >
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 21.10.2009 22:03:48
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz se trudim bit čim bolj pridna. Brez čokolade ne gre, tako da si privoščim en čokoladen bonbon na dan. Raje to, kot pa da se čez nekaj dni privoščim pravo čokoladno pojedino Drugače pa pridno telovadim, pon. in sre. pilates, pa včeraj mi je uspelo it še na Rožnik. Danes pa imam migreno, tako da sem zajtrkovala sirovo in potem samo juho za kosilo. Mi nič ne paše. Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2009 9:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hujšajmo skupaj ena drugi v oporo 23.10.2009 8:59:50
|
|
|
|
ronja1a
|
KVA JE ZDEJ PORODNIŠKARICE LAHKO BI SE DOBILE NA KAKŠNI DOPOLDANSKI KAVICIIIII. ZBILJE VABIJO V VSAKEM VREMENU Sem za. Prihodnji teden. Kateri koli dan, razen torka in petka.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?