ronja1a
|
kolumbo, mestni vrvež pogrešam tudi jaz, zdaj ko sem na porodniškem, ko imam pa službo mi pa kr paše, da nisem kje v centru ljubljane. amy26, Tinkara, mi smo se tudi bali, da je atopijski dermatitis. pediatrinja pravi, da to ni, zaenkrat. na zunaj pa izgleda čisto podobno. srčno upam, da ima prav in da ne bo kakšne alergije fasal. koža je zdej bistveno boljš, kot je bila pri enem mesecem, ampak ni pa čisto v redu. bomo počakali tam do 6 meseca, kako bo takrat. Amy, kaj pa potem je mala, če je alergična na tolk stvari ... Tinkara, joj, vi ste pa šli čez hude muke. Naš je bil ene tri tedne čist bogi, ker je verjetno tudi prišlo do vnetja (kaka bakterija) in je imel cel obraz flekast, pikice pa do popka... TopsiT, vsaka čast za izgubljene kilograme, meni se zdi, da se z vsakim gramom borim, kot bi bil kilogram ... sem se danes spet vagala, sem na -1,5, kar je fino. ne držim se čisto brez sladkega, ker sem pekla. tko da zdaj jem čisto vse, se pa malo nazajj držim pri količini in probam vsak dan vozičkat. za fitnes pa mali poskrbi... se mi zdi, da imam že več mišic na rokah :-) sicer sem malo preletela knjigo Zakaj so Francozijne vitke. Sej ni nič tko posebnega. Ima pa dobr point, da ko začneš z dieto, si najprej nekaj časa zapisuješ vse, kar poješ, da potem vidiš vzorec hranjenja, zaradi katerega se debeliš, oz. ne shujšaš. tko da bi rekla pri sebi, da moram malo količine omejit (poleg sladkega in prigrizkov)... Tinkara, pridna za kolesarjenje! Amy, za fitnes! Kje ste pa ostale? Glede zanositve pa, Tinkara, lahko potrdim tvoji tezi. Jaz sem se dvakrat lotila hujšat in zanosila, zadnjič sem se vpisala v fitnes in bp, intenzivno vadila kaka dva meseca in pol zanosila :-) tko da sem pol prekinila z dieto in zdaj nadaljujem :-)
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 1.10.2009 9:51:38 >
|