Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedez Evolva 123 Plus - Römer ... 19.10.2009 8:32:06
|
|
|
|
petja
|
Jst ga bom pa skritizirala . Imam navaden model, ne plus ... material katastrofa, pri nogah se ful mucka, s tem, da je ta sedež v drugem avtomobilu in ni velikokrat v njem. Tamala ima zdaj 4 leta (dobrih 15 kg) in jo komaj še zapnem s 5-točkovnim pasom, v bistvu jo komaj v sedež stlačim. Z navadnim pasom naj je še ne bi pripenjala, ker je v navodilih od 18 kg naprej. Sploh si ne predstavljam, kako bo sedela noter pri 30 kg in več . V glavnem, jaz sem ful nezadovoljna, za glavni avtosedež imamo Maxi Cosi Tobi in v njem sedi kot carica, čeprav je samo do 18 kg. Mogoče pa jaz ne znam uporabljati tega sedeža - bom šla enkrat v BC in rekla teti, da naj pokaže, kje sem zajebala ...
|
|
RE: Avtosedez Evolva 123 Plus - Römer ... 21.10.2009 2:15:10
|
|
|
|
De Facto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubica1 Pozdravljene! Zanima me, kako ste naročile avtosedež preko http://www.pramworld.co.uk/index.html. Ali ste poklicale tja, ali ste jim poslale mejl...namreč nekako mi ne uspe naročit preko njihove e-prodaje.... Jaz sem ga pred 2 tedni narocila prek spleta, nisem imela problemov...
|
|
RE: Avtosedez Evolva 123 Plus - Römer ... 22.12.2009 16:03:12
|
|
|
|
viledka
|
mogoce katera ve, koliko je postnina ce narocis dva sedeza skupaj? kateri model ste narocile - eni so drazji, pa ne vem zakaj? Kaksna je njihova prednost?
|
|
|
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
14%)
Betka (
21%)
ali Blažka? (
65%)
Število vseh glasov: 389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!