|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možna alergija na KM?
7.8.2009 10:40:49   
Čebelca10
Pozdravljene!

Imam 3 mesece starega fantka in sumim da je alergičen na km. Bila sma tudi pri pediatrinji kjer so opravili teste in so bili negativni... Takoj pa je dala svoje mnenje, da to ni alergija in da ima povečan mišični tonus, zaradi česar naju je tudi napotila v razvojno in rekla da ga zaradi tega zvija... Znaki so pa takšnile: bolj močno zvijanje če jst kaj mlečnega pojem... Je pa tudi na dodatku ker jst nimam dosti mleka. Ima pa tudi suho kožo po nogicah, rokicah, za ušesi, zdaj se mu je pa začela delat še suha koža na trebuščku? Kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možna alergija na KM?
7.8.2009 10:45:29   
Najaa
Kako je pa povezano zvijanje, napenjanje od krčev z zvijanjem zarad mišičnega tonusa? user posted image
Veš kaj, starši najbolje poznamo svojega otroka. Tako da če misliš, da je alergičen, poskusi bit na dieti brez KM. Ampak izboljšanje se lahko pokaže šele kake 3 tedne kasneje.

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 12:27:44   
pikolina66
poskusi z dieto pri sebi, nič mleka in mlečnih izdelkov(!), pa kupi tisti dodatek, ki je za alergike ali pa vsak tiste ki so nagnjeni k alergijam....v nekaj tednih bi se moralo izboljšati, če je to krivo....vztrajaj, jaz sem 6 mesecev. Je težko, ampak če je to to, se splača potrudit. LP

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 18:59:59   
žakoberin
Punce, kako pa delajo test na KM pri tako malih otrocih? Kako izgleda? Koliko časa čakaš na izvid?
Po kolikem času (dieti) se je na otroku pokazalo izboljšanje?

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2009 14:18:59   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: žakoberin

Punce, kako pa delajo test na KM pri tako malih otrocih? Kako izgleda? Koliko časa čakaš na izvid?
Po kolikem času (dieti) se je na otroku pokazalo izboljšanje?

Pri mojem petmesečniku so naredili kožni test in je takoj pokazalo reakcijo na KM.

(odgovor članu žakoberin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2009 22:54:55   
šrimpf
mojemu trimesečniku so vzeli kri ( iz glavice), rezultatov pa še nimamo, čaka se nekaj tednov. kožnih testov pa sploh niso delali, baje so zelo pogosto lažno negativni

na dieti sem približno 10 dni, ne opažam več krvi v blatu, pa tudi je bolj umirjeno, prej se je pa zvijal in skoraj nič jedel. je pa kar divja ta dieta, morala sem izločiti tudi jajca, ampak mali je res boljši, torej se zelo splača potrpet

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 25.10.2009 23:01:34 >

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?