Možna alergija na KM? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

Čebelca10 -> Možna alergija na KM? (7.8.2009 10:40:49)

Pozdravljene!

Imam 3 mesece starega fantka in sumim da je alergičen na km. Bila sma tudi pri pediatrinji kjer so opravili teste in so bili negativni... Takoj pa je dala svoje mnenje, da to ni alergija in da ima povečan mišični tonus, zaradi česar naju je tudi napotila v razvojno in rekla da ga zaradi tega zvija... Znaki so pa takšnile: bolj močno zvijanje če jst kaj mlečnega pojem... Je pa tudi na dodatku ker jst nimam dosti mleka. Ima pa tudi suho kožo po nogicah, rokicah, za ušesi, zdaj se mu je pa začela delat še suha koža na trebuščku? Kaj ve mislite?

Najaa -> RE: Možna alergija na KM? (7.8.2009 10:45:29)

Kako je pa povezano zvijanje, napenjanje od krčev z zvijanjem zarad mišičnega tonusa? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Veš kaj, starši najbolje poznamo svojega otroka. Tako da če misliš, da je alergičen, poskusi bit na dieti brez KM. Ampak izboljšanje se lahko pokaže šele kake 3 tedne kasneje.

pikolina66 -> RE: Možna alergija na KM? (7.8.2009 12:27:44)

poskusi z dieto pri sebi, nič mleka in mlečnih izdelkov(!), pa kupi tisti dodatek, ki je za alergike ali pa vsak tiste ki so nagnjeni k alergijam....v nekaj tednih bi se moralo izboljšati, če je to krivo....vztrajaj, jaz sem 6 mesecev. Je težko, ampak če je to to, se splača potrudit. LP

žakoberin -> RE: Možna alergija na KM? (7.8.2009 18:59:59)

Punce, kako pa delajo test na KM pri tako malih otrocih? Kako izgleda? Koliko časa čakaš na izvid?
Po kolikem času (dieti) se je na otroku pokazalo izboljšanje?

crtka -> RE: Možna alergija na KM? (10.8.2009 14:18:59)

IZVIRNO SPOROČILO: žakoberin

Punce, kako pa delajo test na KM pri tako malih otrocih? Kako izgleda? Koliko časa čakaš na izvid?
Po kolikem času (dieti) se je na otroku pokazalo izboljšanje?

Pri mojem petmesečniku so naredili kožni test in je takoj pokazalo reakcijo na KM.

šrimpf -> RE: Možna alergija na KM? (25.10.2009 22:54:55)

mojemu trimesečniku so vzeli kri ( iz glavice), rezultatov pa še nimamo, čaka se nekaj tednov. kožnih testov pa sploh niso delali, baje so zelo pogosto lažno negativni

na dieti sem približno 10 dni, ne opažam več krvi v blatu, pa tudi je bolj umirjeno, prej se je pa zvijal in skoraj nič jedel. je pa kar divja ta dieta, morala sem izločiti tudi jajca, ampak mali je res boljši, torej se zelo splača potrpet

Stran: [1]