Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:30:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, a je deževalo...zanimivo pri nas pa ne...sedaj je neko megleno jutro a na dež še nič ne kaže....Joj, joj, boga familija....kaj se oni pišejo mogoče na črko K? ja, pišejo se na K. so bili zadnjič po TV. A si gledala? Ja, ja....ko je ati govoril sem jaz gledala,pa ko je prikolico omenil sem takoj na njih pomislila...Ja, potem pa so pravi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:30:01
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro Ma pr nas sploh ne vem kdaj je deževalo za RRubin,da čimprej najdejo nadomestni prostor za bivanje. In kako sta? Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno...
< Sporočilo je popravil spps -- 11.8.2009 7:31:32 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:30:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!! kokica, kako si se razjezla jaz sem tudi glaovala malo prej. Ampak se mi ne da več jezit. Očitno bi mogli enega dobrega računalničarja najt pa to mal preobrnit. Če se že moramo tako it..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:31:05
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:31:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro Ma pr nas sploh ne vem kdaj je deževalo za RRubin,da čimprej najdejo nadomestni prostor za bivanje. In kako sta? A je pri vas tudi? Kaj potem se je Bistrce v velikem loku ognilo al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:32:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!! kokica, kako si se razjezla jaz sem tudi glaovala malo prej. Ampak se mi ne da več jezit. Očitno bi mogli enega dobrega računalničarja najt pa to mal preobrnit. Če se že moramo tako it.. ja, vsake toliko mi dopizdijo...pa si vidla kolko vodijo...jaz bi iz inata vrnila z "enako tehniko". No, to se mora Felix odločiti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:32:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:35:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!! kokica, kako si se razjezla jaz sem tudi glaovala malo prej. Ampak se mi ne da več jezit. Očitno bi mogli enega dobrega računalničarja najt pa to mal preobrnit. Če se že moramo tako it.. ja, vsake toliko mi dopizdijo...pa si vidla kolko vodijo...jaz bi iz inata vrnila z "enako tehniko". No, to se mora Felix odločiti. milo za žajfo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:35:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:35:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!! kokica, kako si se razjezla jaz sem tudi glaovala malo prej. Ampak se mi ne da več jezit. Očitno bi mogli enega dobrega računalničarja najt pa to mal preobrnit. Če se že moramo tako it.. ja, vsake toliko mi dopizdijo...pa si vidla kolko vodijo...jaz bi iz inata vrnila z "enako tehniko". No, to se mora Felix odločiti. milo za žajfo Ja, edino tak zastopijo taki kreteni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:38:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pri nas pa dežuuuuuje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:40:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas pa dežuuuuuje! se bo vsaj mal zrak normaliziral,drugač je itak skoz sparina
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:41:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!! kokica, kako si se razjezla jaz sem tudi glaovala malo prej. Ampak se mi ne da več jezit. Očitno bi mogli enega dobrega računalničarja najt pa to mal preobrnit. Če se že moramo tako it.. ja, vsake toliko mi dopizdijo...pa si vidla kolko vodijo...jaz bi iz inata vrnila z "enako tehniko". No, to se mora Felix odločiti. milo za žajfo Ja, edino tak zastopijo taki kreteni! tak ja Kokica, r.a.z.p.i.z.d.i. se
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:42:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas pa dežuuuuuje! pr nam pa ne. Upam, da nebo, ker imava z Lijo čez 20.min. namen it ven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:42:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak ja Kokica, r.a.z.p.i.z.d.i. se Uffff!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:43:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:43:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput... še ima doma kar nekaj dela,tk da danes ne bo nič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:57:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput... še ima doma kar nekaj dela,tk da danes ne bo nič škoda, ker danes mu ne bi blo nič vroče, ko je tako vreme...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:10:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput... še ima doma kar nekaj dela,tk da danes ne bo nič škoda, ker danes mu ne bi blo nič vroče, ko je tako vreme... mu bom povedala,ko preneha s pauzo -se mu akumator hitro sprazni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:13:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput... še ima doma kar nekaj dela,tk da danes ne bo nič škoda, ker danes mu ne bi blo nič vroče, ko je tako vreme... mu bom povedala,ko preneha s pauzo -se mu akumator hitro sprazni dobro, potem pa mi javi...da malco pripravim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:14:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo spps. Jaz sem super, naspana in vse. Pa ti? Bi še komot odspala kakšno kitico,sam mali ne pusti-mi že polira tla v dnevni pošlji ga še k men malo. Samo jaz bom mu dala mokro coto gor, tak da ga obleči temu primerno pa še k meni usput... še ima doma kar nekaj dela,tk da danes ne bo nič škoda, ker danes mu ne bi blo nič vroče, ko je tako vreme... mu bom povedala,ko preneha s pauzo -se mu akumator hitro sprazni dobro, potem pa mi javi...da malco pripravim... spps, saj bo dobil kakšno kašico za malco, tk da ne se bat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:15:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem vas brala za nazaj..včeraj pa so bile debate Midve z Lijiko pa greva zdaj ven. KAJ BOSTE KUHALE DANES? Jaz imam prazno glavo glede kuhe,tak da .. jedilnike na plano
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:22:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem vas brala za nazaj..včeraj pa so bile debate Midve z Lijiko pa greva zdaj ven. KAJ BOSTE KUHALE DANES? Jaz imam prazno glavo glede kuhe,tak da .. jedilnike na plano jaz bom naredila musako z mletim mesom, krompirjem in bučkami....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 8:28:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz bom naredila musako z mletim mesom, krompirjem in bučkami.... zelo dobra odločitev. Mleto meso imam doma, krompir tudi,bučk ne,ampak nič zato.. mogoče se tudi jaz spravim nardit musako in solato zraven. Moram jo porabit, ker bo mi drugače zagnilila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?