Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:21:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:22:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a nisi? Zakaj pa potem niti kaplje? Je zdravstenega? a hočeš slišat celo življenjsko zgodbo? se hecam, ma ne pijem, ker mi prvič ni nobena alko pijača dobra, žurat ga znam tudi ob vodi (vprašte une, ki so bli z mano na absolventu ), alkohol poleg vsega redi, pa še fotra sem mela pijanca, o tem pa ne bi razglabljala... pa vsem lepo nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:23:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, sem hotla vprašat, kje je kej nobady??? je ni ne tle, ne na fb... Na morje je šla. Vsaj mislim tako... Jaz sem se tud včeri spomnila na njo, ko je Taj praznoval 5m.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:23:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk? Ja seveda. Sej nisem nikamor skrila. Pa nič takega ni. KOKICA ne bit jezna, a ti na zs napišem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:25:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, sem hotla vprašat, kje je kej nobady??? je ni ne tle, ne na fb... Na morje je šla. Vsaj mislim tako... Jaz sem se tud včeri spomnila na njo, ko je Taj praznoval 5m. aja, možno, ker na kmetiji ma vse neokopano
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:25:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, sem hotla vprašat, kje je kej nobady??? je ni ne tle, ne na fb... mislim, da je še na morju...je rekla, da gre za 10 dni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:27:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, sem hotla vprašat, kje je kej nobady??? je ni ne tle, ne na fb... Na morje je šla. Vsaj mislim tako... Jaz sem se tud včeri spomnila na njo, ko je Taj praznoval 5m. aja, možno, ker na kmetiji ma vse neokopano Uh, bo mela enga dela, ko se vrne. Ja tak je to, če maš kmetijo. Ne moreš kar na morje it.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:27:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk? Ja seveda. Sej nisem nikamor skrila. Pa nič takega ni. KOKICA ne bit jezna, a ti na zs napišem? ne, ne rabiš...nisem jezna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:30:40
|
|
|
|
Najaa
|
No te pa nič. Grem počasi spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:32:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk? Ja seveda. Sej nisem nikamor skrila. Pa nič takega ni. KOKICA ne bit jezna, a ti na zs napišem? ne, ne rabiš...nisem jezna... ja na fb prid...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:33:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No te pa nič. Grem počasi spat. Lahko noč. grem jaz tud. nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:33:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No te pa nič. Grem počasi spat. Lahko noč. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:34:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk? Ja seveda. Sej nisem nikamor skrila. Pa nič takega ni. KOKICA ne bit jezna, a ti na zs napišem? ne, ne rabiš...nisem jezna... ja na fb prid... glej jo toto!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:35:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No te pa nič. Grem počasi spat. Lahko noč. grem jaz tud. nočko NOČKO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:37:45
|
|
|
|
felix7
|
ja, sama pa ne bom lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 23:41:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čebeica maja, pejt zdej na fb prebrat. a jest tut lohk? Ja seveda. Sej nisem nikamor skrila. Pa nič takega ni. KOKICA ne bit jezna, a ti na zs napišem? ne, ne rabiš...nisem jezna... ja na fb prid... glej jo toto! pa ka je? če pa nea prideš gor,pol si pa prikrajšana
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:11:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Dobro jutro SPPS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:12:38
|
|
|
|
tasa_m
|
dobroo jutroooo, mi smo po neprespanih nočeh končno naspaniiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:15:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj sem prva danes? Vauuuu!!! Po dolgem času...ne morem spati več... V. spi naprej...joj, danes ponoči, sem ga 2x previjala...prvič je bil ful polulan pa ni bil ne žejen ne lačen, drugič pa je bil pokakan...ful.... , pa ob 06h je bil spet pokakan...joj, odkar je GH ful pogosteje kaka...tudi po 4x na dan...sem še navajena časov, ko sem ga v večini dojila, je kakal le 1x na 3 dni...od takrat še imam v kopalnici list na katerega si pišem kdaj kaka...sedaj pa ja tega že toliko, da bom najverjetneje to opustila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:17:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobroo jutroooo, mi smo po neprespanih nočeh končno naspaniiiii BRAVO!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:19:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- kako čudno vreme imamo danes, ne? Kaj ej pri vas kaj deževalo? Pri nas nič...sem pa brala že včeraj zvečer na 24.com, da je na Štajerskem spet nevihta...me je zaskrbelo za Rubin....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:22:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kako čudno vreme imamo danes, ne? Kaj ej pri vas kaj deževalo? Pri nas nič...sem pa brala že včeraj zvečer na 24.com, da je na Štajerskem spet nevihta...me je zaskrbelo za Rubin.... ja, res je čudno vreme. Dež je bil do jutra. Ob 4,30,ko sem dojila L. je še vedno deževalo. Tudi jaz ko sem se prebudila, sem prvo na njih pomislila..kakšno je to življenje, ko morajo biti v prikolici in čakajo ali bo plaz odnesel hišo ali ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:24:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kako čudno vreme imamo danes, ne? Kaj ej pri vas kaj deževalo? Pri nas nič...sem pa brala že včeraj zvečer na 24.com, da je na Štajerskem spet nevihta...me je zaskrbelo za Rubin.... ja, res je čudno vreme. Dež je bil do jutra. Ob 4,30,ko sem dojila L. je še vedno deževalo. Tudi jaz ko sem se prebudila, sem prvo na njih pomislila..kakšno je to življenje, ko morajo biti v prikolici in čakajo ali bo plaz odnesel hišo ali ne Ojoj, a je deževalo...zanimivo pri nas pa ne...sedaj je neko megleno jutro a na dež še nič ne kaže....Joj, joj, boga familija....kaj se oni pišejo mogoče na črko K?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:26:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem glasovala sedaj...joj, ne moreš verjeti kako podlo igro se grejo oni!!!! FUJJJJ!!!! Najraje bi jih vse po , da bi vsi mogli nosit! Joj, sem jezna ko !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 7:27:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, a je deževalo...zanimivo pri nas pa ne...sedaj je neko megleno jutro a na dež še nič ne kaže....Joj, joj, boga familija....kaj se oni pišejo mogoče na črko K? ja, pišejo se na K. so bili zadnjič po TV. A si gledala?
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?