|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.9.2009 21:29:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Nočem jamrat (a ne KOKICA? user posted image ) sam vsak dan me glava boli. Zvečer je najhuje. In to od križa. Tak da sedenje mi je muka.

pol pa stoj zraven leptopa. Ne zapusti nas. user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo čimprej tile glavoboli mimo..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
10.9.2009 21:29:45   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa prejela slikice! HVALA! user posted image user posted image user posted image
user posted image se pravi, da si zaslužim čokolado ha? user posted image

Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! user posted image

a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

a smešno ti je. te že vem, da ne bom nič dobla user posted image user posted image

Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado?

eh hecam te. da mi ne bi slučajno kaj prinesla naslednjič. ti raje ne povem, kero mam rada user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
10.9.2009 21:30:14   
tasa_m

Kako pa imaš rada? Pa Tasa ti, katero čokolado?
jaz hujšam user posted image tak da ne jem čokolade. Sem pa glih kar p.o.ž.r.l.a. cel paket Raffaella user posted image

Ne, to pa ni čokolada. user posted image

tudi jaz se tako tolažim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.9.2009 21:30:14   
Najaa

Najaa a tebi se N. zbuja samo 1-krat na noč?

Enkrat ali nobenkrat. user posted image
Resno - 50% spi celo noč, v 50% pa se enkrat proti jutri zbudi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.9.2009 21:30:45   
tasa_m

frajerka.Sem ti kuj fauš (ker sem priznala, mi je pol oproščeno)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.9.2009 21:30:50   
MalaČebelica

ok. sam pol bo Lija še mene za lase, ko bo vidla, da ji hočem pojest

pr tebi se nebo rabla niti tak fejst trudit, ko imaš daljše lase.
Ampak saj bi ti dala kaj bi ostalo user posted image

to ti praviš. kak bi pa ona bla nad to idejo navdušena pa ne vemo. ne vem če si sploh upam sprobat, ker ne bi glih bla plešasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.9.2009 21:31:03   
Najaa

Nočem jamrat (a ne KOKICA? user posted image ) sam vsak dan me glava boli. Zvečer je najhuje. In to od križa. Tak da sedenje mi je muka.

pol pa stoj zraven leptopa. Ne zapusti nas. user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo čimprej tile glavoboli mimo..

Si bom mogla barsko mizico sredi kuhinje omislit. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.9.2009 21:31:24   
MalaČebelica

Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo?

Ni mi ratalo. Prodim pošlji ti. Od Mediuhca jaz tud nimam.

Oki doki! A Čebeli si poslala? user posted image

a zaj pa še ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Malo te jezim! Se spomniš ti FB? user posted image user posted image user posted image

no priznam - sem si zaslužila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.9.2009 21:31:37   
tasa_m
eh hecam te. da mi ne bi slučajno kaj prinesla naslednjič. ti raje ne povem, kero mam rada user posted image user posted image user posted image user posted image

ker imaš itak VSE a ne? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.9.2009 21:32:04   
Najaa

frajerka.Sem ti kuj fauš (ker sem priznala, mi je pol oproščeno)

Sej sem še sama seb. Mogoče je to plačilo za Tijino večmesečno zbujanje na 1 uro. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.9.2009 21:32:47   
MalaČebelica

Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn?

Ne, ko komi sedim. No, zdaj muziko poslušam zraven in je malo boljše.user posted image

kaj pa je narobe? utrujena si tak al je kaj drugega narobe?

pa kaj te to še vedno user posted image to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.9.2009 21:33:08   
tasa_m

to ti praviš. kak bi pa ona bla nad to idejo navdušena pa ne vemo. ne vem če si sploh upam sprobat, ker ne bi glih bla plešasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisi vidla danes kolk je pojedla? 2 žlički. Frajla noče kupljene kašice več jest, prisega na domačo hrano user posted image Samo prosena kaša pa ji vseeno ni šla v rit. Jutri dobi polento, da bomo vidli kak ji to gre dol.

Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.9.2009 21:33:45   
MalaČebelica

se ne da napisat. bi ble same zvezdice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče ne bi ble, ker moj ne kolne po slovensko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha. kak pa? a torej ga Tija vdari celo v tujem jeziku user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.9.2009 21:33:58   
tasa_m

user posted image user posted image
al pa bo tvoj mogel mal bolj redno te masirat. Raje to kot pa barsko mizico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.9.2009 21:34:40   
tasa_m
Sej sem še sama seb. Mogoče je to plačilo za Tijino večmesečno zbujanje na 1 uro. user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image
No, pol pa si ZALUŽIŠ, da spite user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.9.2009 21:35:38   
Najaa

pa kaj te to še vedno user posted image to si že pred časom napisala. sem mislila, da ti je že bolje... kaj pa če bi šla na kaki pregled?

Zdaj se odpravljam na kako  dobro masažo. Sej vem, od česa je. Od nepravilne drže. Sem že mela enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.9.2009 21:35:39   
KOKICA32

Joj, Tasa, ti pa si obupana? Se mi kar smiliš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.9.2009 21:35:45   
KOKICA32

Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn?

Ne, ko komi sedim. No, zdaj muziko poslušam zraven in je malo boljše.user posted image

kaj pa je narobe? utrujena si tak al je kaj drugega narobe?

Ti kar pojamraj malo...saj Najaa ne bo huda. user posted image   A tak hudo je? Joj, vem, to je prekleta bolečina. Mene pa danes ni bolela glava...mi je srečanje RR pomagalo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.9.2009 21:36:16   
spps

Najaa, a kaj pogrešaš Štajersko? user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.9.2009 21:36:23   
MalaČebelica

ker imaš itak VSE a ne? user posted image

ha ha ha. no to je pa tudi res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.9.2009 21:36:33   
Najaa

se ne da napisat. bi ble same zvezdice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče ne bi ble, ker moj ne kolne po slovensko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha. kak pa? a torej ga Tija vdari celo v tujem jeziku user posted image

Ja, lahko rečem, da zna jezik bivše juge. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.9.2009 21:36:36   
Najaa

user posted image user posted image
al pa bo tvoj mogel mal bolj redno te masirat. Raje to kot pa barsko mizico user posted image

Ne ne, nima on dost trde roke. Mi bo raje plačal masažo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.9.2009 21:37:01   
yania
čer....evo mene, malo prej,,,sem malo prebrala nazaj...vidla da je tekla debata o sladoledu..ma moj to liže že celo poletje,,,danes je jedel pri moji mami rižek z grahom, kar takega, samo grah sem pretlačila in lupino dala stran, pa vsakič zraven ene 5 rižkov in mu je bilo ful všeč...pa kaj vem, sej če prej navadiš otroka na hrano ki jo jemo vsi, bolje je...vem kako je bilo pri taveliki, tako da tu pa res ne kompliciram, če mi otrok je...
no prej je sedel pri meni ko sem jedla pasirano skuto na kruhu, im me ful gledal, in delal tisti njego ag...koker češ, a lahko probam kaj imaš to...no in sem mu parkrat dala na prstu...pa jo je ziher za celo žličko pojedel...upam da ne bo kakih pikic jutriuser posted image .....pa sej tega mu ne dam za cel obrok,samo poskusi malo...je že jedel svež paradižnik, pa pečeno papriko, pa no danes riž, ko je mami solila, pa kocka je bila noter pa paradajz s tube....ah, ja...P bi me kregali verjetno...samo sem pa gledala za nazaj, pa se je mačkon res samo za kilo in 300 zredil v 3 mesecih...kaj je to ful malo?...verjetno je to zaradi tega, ker jaz mu skuham fuuul zelenjave in ni prostora še za krompir ali pa riž ali pa kaj drugega zraven....a ve vedno v sadje, al pa zelenjavo kaj drugega še mežate (v sadje piškotke pa to...)

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.9.2009 21:37:52   
MalaČebelica

a nisi vidla danes kolk je pojedla? 2 žlički. Frajla noče kupljene kašice več jest, prisega na domačo hrano user posted image Samo prosena kaša pa ji vseeno ni šla v rit. Jutri dobi polento, da bomo vidli kak ji to gre dol.

res ni dosti pojedla. samo to še vseeno ne pomeni, da bi pustila, da ji kdo vzame user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.9.2009 21:37:57   
Najaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image
No, pol pa si ZALUŽIŠ, da spite user posted image user posted image

Anede? Pravijo, da dva otroka nista enaka. S tem se lahko zdaj tolažiš. Drugi bo spal. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?