yania
|
čer....evo mene, malo prej,,,sem malo prebrala nazaj...vidla da je tekla debata o sladoledu..ma moj to liže že celo poletje,,,danes je jedel pri moji mami rižek z grahom, kar takega, samo grah sem pretlačila in lupino dala stran, pa vsakič zraven ene 5 rižkov in mu je bilo ful všeč...pa kaj vem, sej če prej navadiš otroka na hrano ki jo jemo vsi, bolje je...vem kako je bilo pri taveliki, tako da tu pa res ne kompliciram, če mi otrok je... no prej je sedel pri meni ko sem jedla pasirano skuto na kruhu, im me ful gledal, in delal tisti njego ag...koker češ, a lahko probam kaj imaš to...no in sem mu parkrat dala na prstu...pa jo je ziher za celo žličko pojedel...upam da ne bo kakih pikic jutri .....pa sej tega mu ne dam za cel obrok,samo poskusi malo...je že jedel svež paradižnik, pa pečeno papriko, pa no danes riž, ko je mami solila, pa kocka je bila noter pa paradajz s tube....ah, ja...P bi me kregali verjetno...samo sem pa gledala za nazaj, pa se je mačkon res samo za kilo in 300 zredil v 3 mesecih...kaj je to ful malo?...verjetno je to zaradi tega, ker jaz mu skuham fuuul zelenjave in ni prostora še za krompir ali pa riž ali pa kaj drugega zraven....a ve vedno v sadje, al pa zelenjavo kaj drugega še mežate (v sadje piškotke pa to...)