|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porušil se mi je svet :(
1.6.2005 13:08:43   
girly
joj frizerka :(( . jst sm bla pa tko vesela zate, še posebej, ker mava enako dolg stalež (beri poskušava od julija lani).

A je možno, da je bil kakšen spontani splav al kaj takega? Ker 2 testa pozitivna ! mislem ej...pa si mogoče kakšne hormonske tablete jedla al kaj takega?

ker to je res čudno...

jst ti želim, da se čimprej pobereš, da obrneš nov list v knjigi življenja. počakaj, da bo :hudicek: mimo, potem pa takoj v nov boj in veselo :sloncek:, da bosta s :love: kmalu svojga :duda: crtala

srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2005 13:29:14   
simonas
Žal mi je, da se ti je to zgodilo. Pošiljam ti :angel: da te naslednjič čuva in cel kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za malo tolažbe.

Simona

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2005 13:31:17   
Gina
Meni je zelo hudo zate.:rozica: Po moje si bila zihr noseča. Zakaj ti na krvi pokaže ne vem. Vem pa, da so naši G veliki pocarji. No, ne vsi, ampak kar precej njih pa nima pojma. Imam več zelo slabih izkušenj. No, razen z mojo G, ki je res super. Počivaj in počakaj, kaj bo. A pa zihr ni ploda v maternici, ali so ti dovolj dobro pogledali? Včasih tudi kaj ne vidijo. Tudi to sem že doživela in to pri slavnih G. Npr. srčka pri 8. tednih in podobno.:((:((:((

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2005 13:46:19   
biba77
Frizerka, a si mela vrednost hormona 0, al ti je samo rekla, da ni nic (v smislu, da ni nosecnosti)? Mogoce pa je samo bila prenizka vrednost...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.6.2005 14:22:53   
Nannn
Hojla frizerka,

Mi je zal da se pikica ni obdrzala :(( sem bila pa 100% da si nova :nosecka:

Sedaj saj ves da zanosis lahko in kaj kmalu se bo pokazal :modri: :roza:

Mene zanima zakaj imam doma recept za Dabroston...pravi moja G ce se bodo krvavitve se pojavljale kljub tabletam Boscopan ki jih sedaj jem...

Srecno Nannn :muca:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.6.2005 14:33:30   
Anitka
:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((

Ojoj Frizerka. Drži se in naj te :angel: čuvajo.

Pa srečno,

Anitka:pika:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2005 15:29:14   
Marina_
Astra-meni je sestra samo rekla da v krvi ni bilo tega nosečniškega hormona in čisto nič druga.Zato jaz sklepam da je bila 0.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2005 15:41:31   
Gea1
Pa tebi bi morali v številkah povedat vrednost hormona. Bebci!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.6.2005 15:47:45   
BaGSi
žal mi je:(:(:(

Ne obupat, naslednji mesec pa spet hitro :sloncek::sloncek:

Vse dobro ti želim!!!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.6.2005 17:08:17   
vampirka
Porušil se mi ti je svet...verjamem :(( ...točno tako kot meni pred enim letom! CB 2x pozitiven (zelo zelo rahla druga črtica - ni bilo še teh s pluskom). 5.dan izostanka pa krvavitev!!! Takoj na urgenco, tam pa me je zdravnica nadrla zakaj hodim, če je samo navadna :hudicek:...:zmeden: Tudi bHCG je pokazal ničlo! Pušenjak pa je lepo razložil - gre za biokemično nosečnost - urinski testi zaznajo ko je hormona manj kot 20 enot (BC mini še celo manj) - nosečnost pa je prava šele od 40 naprej :( ...
Torej gre najverjetneje za oploditev, pri kateri ne pride do uspešne vgnezditve...Ampak deklice - ne obupat!!! Kmalu bo prišel naš čas :bravo:!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.6.2005 19:04:43   
Pia73
:(:((:( Sočustvujem s teboj :(:((:(

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.6.2005 19:12:04   
PiaM
Zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo.:(:((:(
Popolnoma ista zgodba je bila pri meni prejšnji mesec, tako da vem, kako se počutiš...:rozica:
le da je meni po 2 rahlih + prišla M po 1 tednu in nisem šla k zdravniku.(No, sedaj pa imam spet neki šmorn)
Zelo mi je žal,draga frizerka, probaj se nekako potolažit...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
3.6.2005 12:11:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?