Porušil se mi je svet :( (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marina_ -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 11:43:53)

Kot sem pisala pred 8 dnevi sem zaradi izostanka M naredila test CB, ki je pokazal rahel +.Včeraj zvečer sem začela krvavet in sem takoj šla na urgenco.Ob sprejemu so mi naredili urinski test (romed-kaseta)in je za cca.3 minute pokazal zelo lepo vidni:roza:. Dežurna G mi je takoj naredila vaginalni UZ a ploda ni videla.Smatrala je ,da gre za izven maternično nosečnost.Ker mi je po pol urah nehala z UZ so mi vzeli še kri. In ob 0.30 sem izvedela,da ja beta hsg 0-se pravi da ni nosečnosti.Ostala sem v bolnici zaradi drugih preiskav.Danes po viziti sem imela še en UZ(dr.Kovačeva) in kot kaže je menstruacija:(
No punce vglavnem meni se je svet podrl. Pa še noben mi ni znal razložit zakaj sem imela 2 testa pozivna, da mi je M izostala 8 dni(največ mi je do zdaj izostala 3 dni:zmeden:). Edino kaj so mi povedali je to , da se v meni nekaj dogaja.kaj pa pa nihče ne ve.Upam da vas z mojo kruto zgodbo nisem težila.
Vsem nosečkam in ne nosečkam želim vso srečo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp Razočarana

Tanyya -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 11:47:32)

O Frizerka :(:(:(
Jaz sem se pa tako veselila,ko si sporočila veselo novico.ena :rozica: zate.Stisni se k :love: da te malo potolaži.Upam da bodo ugotovili kaj ti je,oziroma za kaj je do tega prišlo,da ti je pokazalo +.Držim :miska::miska:

tinkamiška -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 11:48:25)

Marina:( joj kako mi je žal:(:(:( Pa kaj se to danes dogaja?! Tudi Jančika je pisala zgodilo se ji je ravno tako kot tebi in zdej je pri G! Ne morem verjet...

Tako rada bi ti rekla kaj vzpodbudnega pa je zdaj vse tako prazno slišat.

Želim ti, da te nebi preveč povozilo in da bi se kmalu spet počutila veliko boljše in ne obupaj, prosim:rozica::rozica::rozica:

Res mi je žal:(

Drži se:angel:

Tinka

Špelka -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 11:49:55)

Draga Frizerka,

kot veš sem bila ena izmed dvomljivih. Pa se za to opravičujem. Pač povem kar mislim, se mi zdi bolje, kot samo prazne fraze. Poglej na svojo tragedijo še iz svetle plati:
- če je bilo kaj narobe s pikico, je bolje da se je končalo čim hitreje
- če je bila izvenmaternična nos. je tudi bolje, da se je končalo spontano, kot pa da bi ti morali še kaj operirat ali celo odstranit
- če je bila nosečnost, potem vsaj veš da lahko zanosiš.

Upam v najboljše zate! Boš vidla, sej bo! :miska::miska::miska::miska::miska:

Lep pozdravček in veliiikoooo sončka v teh težkih trenutkih ti pošilja

Špelka :rozica::rozica::rozica::rozica:

kylie -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 11:51:01)

neeee!!!!:( jaz sem isto probala dva testa, oba pozitivna! pa kako je to možno, da kljub testu nisi :nosecka:.

daj,drži se, ker zdaj pa že mene pošteno skrbi!

ElaM -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:03:33)

Frizerka, drži se. :rozica::rozica::rozica: zate.

vika1 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:09:53)

Moje sožalje. Danes je že 3t.,ko sem tudi jaz izgubila svojo pikico.Pravijo,da čas leči rane,ampak......še vedno zelo,zelo boli.Drži se!!!!

Sulfinija -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:11:17)

Pozdravljena!!!!

Najprej te prav lepo pozdravlam ti ti vlivam novega upanja za skorajšnjo :duda:.
Kako naj ti povem včeraj sem doživela isto usodo kot draga Frizerka.
V ponedeljek je blo dva tedna od zadnjega IUI in sem naredila test baby chack lus ki jepokazal rahlo črtico.Včeraj sem test ponovila in je bla črtica že bolj vidna.Takoj sem odhitela v MB v labolatorij,kjer so mi vzeli kri.In čez dve uri sem izvedela rezultat,ki je pokazal hormon 16.In sestra mi je rekla,da se je nekaj dogajalo tudi dr.Kovačeva je bla enakega mnenja in so mi vzeli še vodo,ki je pokazala negativno.Tudi meni ni noben znal reči zakaj se je to zgodilo samo da se je nekaj dogajalo pa ne vejo kaj.
In danes še vedno ni moje :hudicek: sem p mloprejle zagledala na hlačkah čist svetlo rjav izcdek komaj opazen in jaz še vedno imam upanje,da je vseeno nebo in,da nama je vseeno uspelo,kajti če ni grem drug mesec na razgovor k dr.Kovačevi,ki me da na čakalno listo za IVF.

Lp in če ti bo še lažje mi kar piši lahko tudi na privat.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

hati -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:14:02)

Veš... vse stvari se zgodijo z nekim namenom... in verjamem, da si zdaj zelo žalostna in razočarana... ampak..nasmeh na lica.... prej kot slej te bo presenetila novica in boš postala :nosecka: ... sedaj si s tvojim dragim vzemita mal časa samo zase... in se posvetita eden drugemu in si privoščita malo lenarjenja in uživanja... pikica bo že prišla, ko bo čas za to.... sicer pa ti želim, da čimprej ugotovijo, kaj se dogaja v tvojem telescu in da to lepo sanirate in se pripravite na nove podvige in nove zmage...

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: tele so zate..in ne bodi preveč žalostna.

biba77 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:14:22)

:(:(Zal mi je... :(:(... tudi meni se je to ze zgodilo...:(:(

Neža81 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:15:42)

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:::angel:

cmokec -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:16:00)

O, Frizerka, res mi je hudo zate. :((:((:((

Ni mi jasno, zakaj testi reagirajo ma hormon, plodu pa ni. Al so testi slabi, al kaj je narobe.

čiška -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:18:53)

Ko se svet podre,ga na novo zgradiš!!!!Vem,da je teško ampak vse se da ,sej smo vse močne ,če je treba!!VEM;da ti bo uspelo najdt voljo za naprej into je najbolj važno!vse bo še v redu samo malo kasneje!Želim ti čimprejšnjo novo ,lepo izkušnjo!

biba77 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:19:13)

Cmokec, zato, ker urinski testi reagirajo na vse HCG hormone, ne samo na beta-HCG. Tako je meni takrat Pusenjak razlozil. In zato je krvni test bolj zanesljiv, ker tam samo beta-HCG preverijo...

cmokec -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:20:05)

Hvala za pojasnilo. :rozica:

aljča -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:21:04)

Jooj tole me je pa res naredilo žalostno:(:(:( frizerka ampak ti vseeno dajem ramo za naslonit in velik objem za potolažit.Upam, da ti bom vsaj malo pomagala in tule še en velik šopek zate
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Upanje umre zadnje in upaj le, da nekoč boš pa le stisnila k sebi tisto kar si najbolj želiš.Morda je tokrat usoda hotela drugače in mu ni bilo usojeno.Vse ob pravem času.
l.p.Alja:metulj::metulj:

anadejka -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:22:30)

Tut men je hudo:(,vem da je težko,ampak res bo bolje!!!Ko boš nekega dne pestvala svojega :duda:,bo vse to pozabljeno.
Zato ne bit predolgo žalostna,ampak hitro v nove boje da bo čimprej bolje!!!

Drži se!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Marina_ -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:23:41)

Tudi jaz sem G vprašala zakaj se je to zgodilo -pa ni vedela.Jaz pa nisem jemala nobenih zdravil(folna kislina edino).Saj sami ne vejo(so pa rekli da so včeraj imeli enak primer in mislim da je to bila mojca 9000)no ko jih vprašaš zakaj gre pa so vsi :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:Danes je bola glavna vizita in je bilo kar 6 zdravnikov-ampak na žalost noben nič ne ve.....

pika74 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:32:14)

:((:((:((:((:((:((:((:((

:rozica:

Gea1 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:32:56)

Frizerka in Mojca, jaz mislim da je pri vama definitivno nekaj bilo in je pri tebi Frizerka hitro šlo naprej, kar sedaj kaže nosečniški hormon, ki je 0.
Mojca ti pa ležat in dabroston jest, ker mislim, da se še vedno lahko obdrži, glede na višino hormona v krvi. Si na tem, da se bo obdržalo ali da se ne bo. Zato počivat in čim manj vstajat.
Podobno izkušnjo sem imela jaz, CB test pozitiven, hormon v krvi je nakazoval, da je nekaj bilo, a je šlo naprej, ker je hormon upadal.

Zdaj vsaj veste, da boste lahko zanosile, čeprav je to v tem trenutku bolj slaba tolažba.

cica -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:37:09)

Dži se, vse bo dobro, samo ne obupaj. Bom zate držala pesti!:rozica:

sonček76 -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:42:59)

Ojla frizerka!

kot da bi brala mojo zgodbo tri tedne nazaj:grrr:
:hudicek: mi je izostala 7 dni, 2 testa sta bila +, potem pa samo izcedek in naslednji dan :hudicek:.
Jst nisem šla na urgenco, sem samo poklicala dežurnega ginekologa (na srečo je bil ravno moj)in mu povedala situacijo.Bil je v bistvu ss. Po končani :hudicek: sem šla k njemu na pregled, naredil mi je UV in ugotovil, da je vse ok, nobene pregrade ali kaj podobnega. Vse mi je lepo razložil kako do tega pride in zakaj.
V glavnem "bad luck", ker je to zelo pogosto in da naj grem kr takoj v nove boje. Če bi se mi pa še enkrat to zgodilo,bila pa druga pesem in bi me dal na preglede.
Niti nisem bila toliko razočarana, ker vem da je to zelo pogosto, poleg tega je pa bilo saj na začetku.
:rozica:Boš videla vse bo v redu..le pogumno naprej!!!:angel::rozica:

TANTRA -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 12:52:48)

Ojla, frizerka,
tudi jaz sem imela izgubo in vem, da zelo hudo boli. Vzrok pa bo za vedno ostal neznan. Je že narava poskrbela da je moralo tako biti...
Verjemi, čas bo zacelil bolečino in ponovno boš upala, da boš kmalu :nosecka:...Drži se in razmišljaj pozitivno:rozica:

Marina_ -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 13:01:27)

Ne vem ravno če je pri meni šlo za ss?Pol bi se na krvi video da je nosečnost:zmeden:nevem malo mi pomagajte

Tiamo -> Porušil se mi je svet :( (1.6.2005 13:06:23)

bogica, pošiljam ti :angel: za pomoč.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>