Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 12:50:14
|
|
|
|
sanasan
|
moj pa nikoli....ponavadi so ribe ali pa kaj za na žlico
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 13:07:50
|
|
|
|
Massa26
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? Je vsaj pravi moški. Men bi blo bolj čuden če bi naročil solatko Se strinjam
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 13:14:08
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? če bi po sebi sklepala, bi rekla, da je lačen
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 13:28:28
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija moj pa stejkaš ampak nikoli noče na morju jesti ribe, ker pravi, da pa njega za nezačinjeno kuhano ribo ne bodo kasirali premoženja pa še prav ima
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 13:29:15
|
|
|
|
Žaži
|
Itak, dunajc in pomfri je zanj zakon, pa malo dosaden je tudi
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 16:23:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? Je vsaj pravi moški. Men bi blo bolj čuden če bi naročil solatko Se strinjam kaj pa je za vraga narobe s solato
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 16:54:21
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? Ne.
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 16:56:26
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? Je vsaj pravi moški. Men bi blo bolj čuden če bi naročil solatko Se strinjam kaj pa je za vraga narobe s solato pravi moški.....baše dunajc in pomfri.... pravi moški...po znoju diši.... pravi moški ....lula stoje... pravi moški...to so sanje za me...
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 16:57:45
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Massa26 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? Je vsaj pravi moški. Men bi blo bolj čuden če bi naročil solatko Se strinjam kaj pa je za vraga narobe s solato pravi moški.....baše dunajc in pomfri.... pravi moški...po znoju diši.... pravi moški ....lula stoje... pravi moški...to so sanje za me... joj, a sem lezba ker moje sanje so čisto drugačne.....
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 16:59:42
|
|
|
|
higuys
|
joj rija imam tako dober komentar...samo ne upljem
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 17:02:52
|
|
|
|
rija
|
može na zs
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 17:04:48
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija može na zs poslano
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 17:54:47
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? ne. Jaz recimo DPS ( dunajski, ponfri, solata) ne delam skoraj nikoli, tak da če se mu v gostilni to zlušta hvala bogu.
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 18:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys joj rija imam tako dober komentar...samo ne upljem takoj še meni na zs
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 18:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je isti.
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 18:53:34
|
|
|
|
Massa26
|
No saj jaz ne mislim, da ima to karkoli s ˝pravo moškostjo˝ Tudi s solato ni čisto nič narobe, ampak jaz to razumem v tem stilu, da mi tako na hitro rečeno bolj paše k moškemu en zrezek kot pa recimo kakšna solatka z rukolo oz. razne zelenjavne light variante, ki jih ponavadi ženske naročajo(mo). Itak pa vse bolj v šali...
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 18:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak nikoli noče na morju jesti ribe, ker pravi, da pa njega za nezačinjeno kuhano ribo ne bodo kasirali premoženja Pameten ded . Riba se je ne morju, ampak pozimi.
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:34:17
|
|
|
|
liliana
|
Zakaj pa pozimi....
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa pozimi.... ker so sveze, kar poleti v 95% niso.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 19:35:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...je pravi dosadnjakovič v življenju. Drži? potem sem dosadnjakovička. jaz si tudi to v gostilni narocim, enkrat na dve leti, ker doma ne bi sla cele kuhinje s tem zasmradet .
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:37:47
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa pozimi.... ker so sveze, kar poleti v 95% niso. Sem mislila, da je kaj v zvezi s tržaško omako in baziliko.....
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:38:19
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa pozimi.... Ker takrat ne lulajo v morje
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa pozimi.... ker so sveze, kar poleti v 95% niso. Sem mislila, da je kaj v zvezi s tržaško omako in baziliko..... saj je . trzaska prekrije vonj, ce riba ni sveza. sveze ribe v dobri gostilni ne bos dobila nikoli s trzasko.
|
|
|
|
RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega... 5.8.2009 19:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj pa pozimi.... Ker takrat ne lulajo v morje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?