higuys -> RE: Moški, ki si v gostilni naroči dunajskega in pomfri... (5.8.2009 9:29:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: rija moj pa stejkaš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ampak nikoli noče na morju jesti ribe, ker pravi, da pa njega za nezačinjeno kuhano ribo ne bodo kasirali premoženja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jaz sem imela tudi ribe rada vedno začinjene.....in mi je bilo čisto vseeno kakšno sem jedla......potem pa mi je en stric na morju rekel, da pa on tega ne bo jedel in nas povabil naslednji dan na "svoje ribe".....brez kakih tržaških omak (ki so si jo itak avstrijci izmislili, ki svojijo kot pravi gurmani) domačini pravijo, da je z začimbami ribo najlažje pripraviti in nikoli ne več kaj ješ......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dejansko redko kateri domačin (ne poznam nobenega ) si polije tržaško čez ribo...mislim, to je greh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Par poletij nazaj smo imeli obiske - štajrce, ki so kao ljubitelji rib ( lignji, pohan oslič) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in za jih razveselit je šel mož ob 6 ih zjutraj na pomol , da od ribičev direkt kupi ribe, pripravila sem jih samo s solj, na gardelah..mnamsi no in potem mi model zvija z očmi , da kako ni tržaške za zraven...pa sem mu rekla, da drugič mu bom pa podplat s tržaško pripravila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa bo mislil , da je nevem kakšna riba. Dejansko v vseh gostilnah zakrijejo "neprevečsvežoribo" z začimbami -tržaško, rožmarinom..Zločinci.
|
|
|
|