|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ
1.6.2005 7:16:58   
petraCBU
Dobro jutro, danes jaz bolj zgodnja :zaspan:
(mal nervozna, kot vedno pred obiskom G).

Pod tuš grem, pa kavo spijem, se v miru poštimam, pol pa na pregled :kuza:

Če me G po pregledu direkt v porodnišnico ne usmeri (Bog ne daj :hudicek: ) - se z nekaterimi vidimo pri Žabarju :bravo:

Ostale se pa tud fajn imejte! :rozica:
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJ
1.6.2005 7:21:31   
Talči
Dobro jutro!

Jaz sem tudi že vstala. Me je mož zbudil, ko se je odpravljal v službo.
Zdaj sem že pojedla zajtrk in se bom počasi odpravila na CSD po papirje.
Baje danes ne bo tako vroče...

PetraCBU nič bat, boš verjetno še danes sladoled jedla. Zmeni se s tamalima, da ti data še malo svobode, potem boš tako v 24-urni službi, celo 2x!

LP
Talči

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJ
1.6.2005 7:34:33   
CIPRESA
Ojla še od mene. Petra upam da se bo pri G iteklo vse O.K.

Jaz sem tudi ful nervozna predno grem, pol mi pa ta zgornji pritisk ful podivja in si ga moram sedaj merit doma (imam sindrom belih halj).
Mal me skrb tole s pritiskom, ampak dokler je doma O.K. ne bom delala panike. Sem pa gledalal da ga imate ostale tam okrog 110/80, jaz imam pa zgornjega vedno malo večjega tam okrog 120-130 a je to še vredu??? Včasih tudi 135 ampak bolj redko. Ker mi noge otekajo to toliko bolj pazim zaradi preklampsije.

Drugače pa vse po nosečniško. Bolijo me že vse kosti tam spodaj ki jih imam, komaj diham v tej vročini, ponoči se zbijam in božam trebuščka, medtem ko moja :duda: pridno telovadi in se premetava, pa še slabo mi je na vsake toliko časa, ko me zbrca malo višje pri želodcu.
Bauhi je še vedno pri 102cm, o KG raje nebi govorila ker nevem zakaj ŠE VEDNO naraščajo???
Sedajle grem pa na kavo pol pa malo ven dokler bo še za dihat zunaj, čeprav pravijo da danes ne bo tako vroče UPAM!!!

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJ
1.6.2005 7:55:21   
anckabancka
Še ena, ki se bo basala s sladoledom pri žabarju... Katera še pride? Vreme je ravno pravo, da nam ne bo vroče. :bravo:
Zdej grem pa zajtrk pojest, pa stuširat se, da bom za med ljudi.

Se vidimo!

LP, Anči :muca:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJ
1.6.2005 8:02:50   
Anonimen
Oooo jutro, tapridne Julije :rozica:
Sej jaz sem ponavadi tud že pokonc okoli 6ih, ampak da bi pa takoj prižgala računalnik, pa mi še nikol ni padlo na pamet :)-

Zato pa danes že likam eno uro :bravo:
Pa čakam, da bo ura taprava,d a grem k Žabarju na sladoled.
Petra, fajn opravi pri G.
Dari...da prineseš domov vsaj desetko (diploma).
Cipresa, ne sekiraj se zarad kil...se bomo pol ubadale s tem ;)
Se vidimo :rozica:

(odgovor članu petraCBU)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJ
1.6.2005 8:15:19   
Antigona
Tudi jaz imam danes pregled pri G. Imela naj bi UZ in komaj čakam da vidim našega :duda::modri:.

Potem pa k Žabarju na sladoled. :bravo::bravo:

Se vidimo tam...

Lp, Sonja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJ
1.6.2005 8:41:36   
Dari
Zdajle sem imela še eno uro pouka, zdaj pa pride pome mami, da me odpelje v LJ. Saj sama ne upam vozit, bi se ob vsej tej nervozi še kam zaletela :ups: Saj čez 6 ur bo vse za mano. Za oceno me sploh ne briga, sam da me spustijo skoz ;). Sem pa ponoč itak obupno slabo spala. Predvsem zarad tega zagovora, malo pa tudi zarad sopare.
U glavnem, šibam, pa mogoče še danes kaj sporočim kako je blo.
Mali je že sprobal kaj je to življenje pod stresom, so ga moji hormončki verjetno čist preplavili :)-.

Ve pa se lepo imejte na sladoledu in OBVEZNO vse držat :miska: zame.

LP :metulj:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJ
1.6.2005 9:45:18   
Grascakinja
Blagor vam, ki boste kmalu se sladkale s sladoledom pri Žabarju... :((
Jaz pa zdajle v nabavo hrane za delavčke in kuhat. Bomo pripravljali za kučico zidat, jutri betoniramo, danes kopljemo, joooooj. Polno dela. Zato se tudi nič ne oglasim na RR, ni časa.

Sicer sem kar v redu, kak dan je živa groza in ne bi niti vstala iz postelje, spet drugič sem pa čist naspidirana. Zadnje čase se mi non stop sanja, da bom rodila. Podzavest... dobro, da je za prihod bebe že 90% pripravljeno, tistih 10% se pa lahko uredi tudimed 3 dnevi v porodnišnici. Sicer pa jo komaj čakam, našo piko, pa tudi to komaj čakam, da ne bo več prikolice spredaj :)-

Glede kil sem pa jaz kar zadovoljna, med 9,5 in 10+ se gibljemo in tako naj tudi ostane! Edino vročina mi ne paše, pa zatekanje me matra, to pa. Imam gležnje ko buhteljčke, pa tako sem se veselila oblekc. Zdaj mi je pa narodno tlačit svoje buhteljčke v balerinke... :ups:

No, tako grem po kumare in meso, vi pa pejte sladoledkat. Miljonkrat hvala Petri, ki bo prinesla malinov čaj zame :rozica: in Tinki, ki se bo šla poštarja :rozica:!!!!!!!!!!!! Se bom oddolžila (bom obe peljala na iber porcijo sladoleda:)-) V mislih sem z vami!

Lep dan vsem nosečkam!!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (35%)

ne (42%)

za vse (2%)

na kater e-mail naslov (7%)

nikoli (12%)

seveda, za klavirsko harmoniko (2%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!