Grascakinja -> JULIJ (1.6.2005 9:45:18)
|
Blagor vam, ki boste kmalu se sladkale s sladoledom pri Žabarju... :(( Jaz pa zdajle v nabavo hrane za delavčke in kuhat. Bomo pripravljali za kučico zidat, jutri betoniramo, danes kopljemo, joooooj. Polno dela. Zato se tudi nič ne oglasim na RR, ni časa. Sicer sem kar v redu, kak dan je živa groza in ne bi niti vstala iz postelje, spet drugič sem pa čist naspidirana. Zadnje čase se mi non stop sanja, da bom rodila. Podzavest... dobro, da je za prihod bebe že 90% pripravljeno, tistih 10% se pa lahko uredi tudimed 3 dnevi v porodnišnici. Sicer pa jo komaj čakam, našo piko, pa tudi to komaj čakam, da ne bo več prikolice spredaj :)- Glede kil sem pa jaz kar zadovoljna, med 9,5 in 10+ se gibljemo in tako naj tudi ostane! Edino vročina mi ne paše, pa zatekanje me matra, to pa. Imam gležnje ko buhteljčke, pa tako sem se veselila oblekc. Zdaj mi je pa narodno tlačit svoje buhteljčke v balerinke... :ups: No, tako grem po kumare in meso, vi pa pejte sladoledkat. Miljonkrat hvala Petri, ki bo prinesla malinov čaj zame :rozica: in Tinki, ki se bo šla poštarja :rozica:!!!!!!!!!!!! Se bom oddolžila (bom obe peljala na iber porcijo sladoleda:)-) V mislih sem z vami! Lep dan vsem nosečkam!!!! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|