|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča okrogla pika na trebuhu
3.8.2009 12:17:00   
dali1
Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča okrogla pika na trebuhu
3.8.2009 18:35:48   
TomTaylor
mislim, da nima veze z nosečnostjo. Pojdi pa raje k osebnemu zdravniku, da ne bi slučajno šlo za lymsko boreliozo, ki se zdravi z antibiotiki.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2009 18:39:13   
Felicita
pomoje tut nima veze z nosečnostjo... kako velika je, kakšne robove ima, srbi, je znotrej svetlejše barve,...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2009 20:34:40   
dali1
Ne, je majnša, nič ne srbi in tudi raste ne, cela je rdeča. Takšna je že od samega začetka.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2009 11:51:18   
mayamaya
pozdravljena!

koliko si pa noseča? jaz imam tudi že od samega začetka na zgornjem robu trebuha, skoraj tik pod desno dojko, en rdeč krogec. in sem to že na začetku pokazala g, pa je rekel, da če ne srbi, ne raste, v glavnem se ne spremninja, ni nobene panike. da se pač lahko pojavijo nosečniški znaki tudi v taki obliki. in zdaj sem v 27. tednu in je zadeva še vedno ista.

vsekakor pa ob prvi priliki to pokaži g ali osebnemu zdravniku

lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2009 8:40:05   
dali1
Ja sedaj sem v 30.tednu user posted image
Drugi teden imam pregled pa bom pokazala svoji G.
Sam da ni povezano z  nosečnostjo, to me je najbolj skrbelo, ker je to moja prva user posted image  in se hiter ustrašim za vsako spremembo.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2009 6:49:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: dali1

Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?

jaz sem 1x v nosečnosti (ne vem točno koliko sem bila noseča) imela cel trebuh v rdečih pikah pa ful je srbelo in pol sem imela glih pregled...gin. je rekla, da to ni nič takega, da je verjetno sam reakcija na kak gel za tuširanje ali kremo potem sem se začela umivat in mazal z eucerinovimi kremami in je vse izginilo...moraš pa bit pozorna, ker so te pike lahko znak, da neki ne štima z jetri...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......