rdeča okrogla pika na trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dali1 -> rdeča okrogla pika na trebuhu (3.8.2009 12:17:00)

Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?

TomTaylor -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (3.8.2009 18:35:48)

mislim, da nima veze z nosečnostjo. Pojdi pa raje k osebnemu zdravniku, da ne bi slučajno šlo za lymsko boreliozo, ki se zdravi z antibiotiki.

Felicita -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (3.8.2009 18:39:13)

pomoje tut nima veze z nosečnostjo... kako velika je, kakšne robove ima, srbi, je znotrej svetlejše barve,...

dali1 -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (3.8.2009 20:34:40)

Ne, je majnša, nič ne srbi in tudi raste ne, cela je rdeča. Takšna je že od samega začetka.

mayamaya -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (4.8.2009 11:51:18)

pozdravljena!

koliko si pa noseča? jaz imam tudi že od samega začetka na zgornjem robu trebuha, skoraj tik pod desno dojko, en rdeč krogec. in sem to že na začetku pokazala g, pa je rekel, da če ne srbi, ne raste, v glavnem se ne spremninja, ni nobene panike. da se pač lahko pojavijo nosečniški znaki tudi v taki obliki. in zdaj sem v 27. tednu in je zadeva še vedno ista.

vsekakor pa ob prvi priliki to pokaži g ali osebnemu zdravniku

lep dan

dali1 -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (6.8.2009 8:40:05)

Ja sedaj sem v 30.tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Drugi teden imam pregled pa bom pokazala svoji G.
Sam da ni povezano z  nosečnostjo, to me je najbolj skrbelo, ker je to moja prva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in se hiter ustrašim za vsako spremembo.

detelja -> RE: rdeča okrogla pika na trebuhu (7.8.2009 6:49:02)

IZVIRNO SPOROČILO: dali1

Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?

jaz sem 1x v nosečnosti (ne vem točno koliko sem bila noseča) imela cel trebuh v rdečih pikah pa ful je srbelo in pol sem imela glih pregled...gin. je rekla, da to ni nič takega, da je verjetno sam reakcija na kak gel za tuširanje ali kremo potem sem se začela umivat in mazal z eucerinovimi kremami in je vse izginilo...moraš pa bit pozorna, ker so te pike lahko znak, da neki ne štima z jetri...

Stran: [1]