Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo oktobra 2009 13.9.2009 19:14:17
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
JAz bom tudi oktobra zagledala plusek na testku... Samo datuma še ne vem. kar x.10.2009 napište.
no, vidiš, pa je laparo za tabo. so ti kaj našli? upam, da so te zdaj porihtali tako kot je treba in da ti čimprej uspe.. jaz sem pa na vrsti za laparo čez 3 tedne..jo že komaj čakam, da grem po 4 mesečnem premoru lahko spet v nove boje
RE: II pričakujemo oktobra 2009 13.9.2009 19:17:41
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
JAz bom tudi oktobra zagledala plusek na testku... Samo datuma še ne vem. kar x.10.2009 napište.
no, vidiš, pa je laparo za tabo. so ti kaj našli? upam, da so te zdaj porihtali tako kot je treba in da ti čimprej uspe.. jaz sem pa na vrsti za laparo čez 3 tedne..jo že komaj čakam, da grem po 4 mesečnem premoru lahko spet v nove boje
Ne vem še nič. Dobim izvide po pošti. Danes je delal samo en dežure dr. ki me kmalu še domov ni hotel spustit. Pa saj je vseeno, al ležim doma al pa tam. Pa še hranit so me morali. No ja, tle pa na netu visim
RE: II pričakujemo oktobra 2009 16.9.2009 11:41:25
latka
No tudi jaz se iz septembra selim v oktober, kajti moja se je po 60 dneh odločila, da se vseeno prikaže!!Pa smo že bili skoraj na cilju za , ko je baz. temp. bila 17 dni od o nad 37, ravno 18 dan pa je padla pod, in že se je vlila !!Na drugem se trudiva 2 leti in 2 meseca, naš korenjak pa je včeraj praznoval 5. rojstni dan !
RE: II pričakujemo oktobra 2009 17.9.2009 16:10:06
kammy
Hojla! Napišete še mene na seznam in sicer za 3.10.?? Sicer sem bila že na seznamu za september, vendar takrat nisva nič , tako da je sedaj praktično 1. krog. Tokrat sva bistveno bolj pridna in močno močno upam na !!
RE: II pričakujemo oktobra 2009 17.9.2009 16:57:17
S*
IZVIRNO SPOROČILO: S*
IZVIRNO SPOROČILO: TMS82
Tko, pa je prišla ovulacija. Zdaj pa veselo na .
, paz da ne bo potresnih sunkov
Mi pa gremo jutri na prvi UZ, pa da vidimo kaj bo ata Reš povedal kako kaj rastejo moji folikelčki.
S*, stiskam pesti, da bojo folikelčki čim večji
Hvala ursa. Kakšno je pa stanje pri tebi? Kdaj šibaš na operacijo?
5. oktobra grem na "servis", potem pa spet v akcijo za
Ja dobro opravi, potem pa resnično upam da se čim prej najdemo na drugi temi. Kaj imaš laparo in histero skupaj? Jaz sem to že dala skozi in sploh ni noben bav bav, tako da kar pogumno.
RE: II pričakujemo oktobra 2009 17.9.2009 17:58:16
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: TMS82
Tko, pa je prišla ovulacija. Zdaj pa veselo na .
, paz da ne bo potresnih sunkov
Mi pa gremo jutri na prvi UZ, pa da vidimo kaj bo ata Reš povedal kako kaj rastejo moji folikelčki.
S*, stiskam pesti, da bojo folikelčki čim večji
Hvala ursa. Kakšno je pa stanje pri tebi? Kdaj šibaš na operacijo?
5. oktobra grem na "servis", potem pa spet v akcijo za
Ja dobro opravi, potem pa resnično upam da se čim prej najdemo na drugi temi. Kaj imaš laparo in histero skupaj? Jaz sem to že dala skozi in sploh ni noben bav bav, tako da kar pogumno.
hvala, upam, da me bojo končno porihtal tako kot je treba in da bomo čvekale na drugi temi. samo laparo mam, histero sem mela že lani novembra. nič me ni strah, se pogumna punca
RE: II pričakujemo oktobra 2009 18.9.2009 13:37:57
latka
5ra8 pozdravljena! Lahko vparašam zakaj si imela laparo, kaj so ti poštimali in kako dolgo si bila v bolnici?Pa čim prej okrevaj ter veliko sreče pri !
RE: II pričakujemo oktobra 2009 18.9.2009 18:28:15
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: latka
5ra8 pozdravljena! Lahko vparašam zakaj si imela laparo, kaj so ti poštimali in kako dolgo si bila v bolnici?Pa čim prej okrevaj ter veliko sreče pri !
laparo sem imela zato ker pač 1 leto nisem zanosila, mam neredne M, in pa en jajčnik je bil PCO. Naredili so driling jajčnika in preverili prehodnost jajcevodov. Jajcevodi so prehodni, jajčnik je uštiman, tko da zdej sm okrevanje pol pa akcija :D