|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Komentarji na temo s črnim humorjem
1.8.2009 22:36:25   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz sploh ne vem..kako je nekomu lahko črni humor smešen.......user posted image

jz pa ne razumem, zakaj so vici o blondinkah smešni

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
1.8.2009 22:38:13   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Jaz sploh ne vem..kako je nekomu lahko črni humor smešen.......user posted image

Jaz tudi neuser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 77
1.8.2009 22:39:44   
Anonimen
jst pa ne razumem, zakaj je smešno če ma človek drisko, pa ne najde sekreta in se pol v koš za smeti al pa teglc od rož poserjeuser posted image ta prizor je v skor vski trapasti ameriški komediji, očitno spada med top10 smešnih prizorovuser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
1.8.2009 22:40:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Jaz tudi neuser posted image

..samo ponavadi vsaj polovica drži....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 79
1.8.2009 22:41:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

na, ampak Ulla je res dala zanimovo misel: kje je meja, o  keterih skupinah ljudi je črni humor še smešen in kje neha bit? Men so bili vsi vici všeč, čeprav so bili kakšni res taki, da te duša zaboli. Zakaj naj bi bili črni vici o otrocih in invalidih kaj bolj "bolni" kot tisti o ciganih, revnih, bosancih, štromarjih, pravnikih, babicah ... saj so vsi ljudje, a ne. Če mi katera razloži, lepo prosim ... te diskriminacije namreč ne razumem.

pa tole še potegnem na naslednjo stran.....ajde moralistke...

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
1.8.2009 22:44:30   
Raho
Ma dajte, saj  e tukaj ne gre za nič drugega kot za dejstvo, da je fajn biti moralist in pika. Me, ki se ob bolanem ali črnem humorju smejimo nimamo vseh kolesc uštimanih, tiste, ki se zgražajo, pa so idealne.
to me spominja (resnica) na mojo znanko, ki je bila vegetarjanka - stroga. Ampak kuhano zelenjavo pa si je polivala z omako od golažauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.8.2009 22:48:52   
arabela*

Ma dajte, saj  e tukaj ne gre za nič drugega kot za dejstvo, da je fajn biti moralist in pika. Me, ki se ob bolanem ali črnem humorju smejimo nimamo vseh kolesc uštimanih, tiste, ki se zgražajo, pa so idealne.
to me spominja (resnica) na mojo znanko, ki je bila vegetarjanka - stroga. Ampak kuhano zelenjavo pa si je polivala z omako od golažauser posted image

ma ne to..........jaz tud rada gledam grozljivke in kaj podobnega...samo da pa bi se smejala in se dobesedno naslajala ob vsem tem..ne vem.....moje skromno mnenje..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.8.2009 22:52:07   
Tanja55
Jaz tud necesa ne razumem: namrec od kod vam tolk casa, za taksna parlamentiranja in debate, ki nimajo drugega haska kot dokazovanje enega prav nasproti drugemu. Odkrito: zame je to skoda casa in energije. Ampak vsak po svoje.

Kar se tice crnega humorna: zame je crni humor tisti, ki bazira na satiri in zahteva mal intelektualne angaziranosti. Velik bolj mi je nagravzen en perverzen stos, kot pa kaksen satiricno obarvan crni humor. Res pa je, da ga je treba razumet in razumsko tudi dojet. V kar pa spada tudi percepcija relanosti in ne-realnosti.

Od vseh vicev, ki sem jih na tisti temi prebrala, se mi je najbolj grozen zdel tisti o dedku. sori, vsi se spravljate na otroke (druzinski forum in to), ampak to, da Janezek rece, da ne mara dedka, in mama odgovori, naj pa vsaj krompir poje ... je men velik bolj horror kot pa dojencek z ziletko. Ko sem vic povedala babici, se je pa sam rezala, in rekla O madona, ta je pa hud. Pa je blo obema jasno, da je ne bom jutr dala na tnalo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.8.2009 22:54:15   
Raho

ma ne to..........jaz tud rada gledam grozljivke in kaj podobnega...samo da pa bi se smejala in se dobesedno naslajala ob vsem tem..ne vem.....moje skromno mnenje..

pa kdo se je naslajal? šlo je za sprostitev.

Nihče se ob teh vicih ne naslaja in ne želi drugemu slabega. Zame je naslajanje gledanje resničnostnih oddaj o nekih nesrečah, ki so se zgodile v resnici. To pa je naslajanje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.8.2009 22:55:37   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Kar se tice crnega humorna: zame je crni humor tisti, ki bazira na satiri in zahteva mal intelektualne angaziranosti. Velik bolj mi je nagravzen en perverzen stos, kot pa kaksen satiricno obarvan crni humor. Res pa je, da ga je treba razumet in razumsko tudi dojet. V kar pa spada tudi percepcija relanosti in ne-realnosti.

Zato pa nihče ni razumel tega:

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 85
2.8.2009 1:18:32   
vika1
Ej,punce,ne smetajte jim temo,naj se izkašljajo....user posted image

Pa niste tega pričakovali,pa to je vedno tko bilo,da se najde ena,ali pa dve....take ....

Pa saj je pisalo da naj ne berejo tiste,aktivistke....

Zdaj pa v napad......GRRRRRR....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 86
2.8.2009 10:08:24   
Anonimen
glava me boli, pa se mi ne da pisat. evo se strinjam:
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
na, ampak Ulla je res dala zanimovo misel: kje je meja, o  keterih skupinah ljudi je črni humor še smešen in kje neha bit? Men so bili vsi vici všeč, čeprav so bili kakšni res taki, da te duša zaboli. Zakaj naj bi bili črni vici o otrocih in invalidih kaj bolj "bolni" kot tisti o ciganih, revnih, bosancih, štromarjih, pravnikih, babicah ... saj so vsi ljudje, a ne. Če mi katera razloži, lepo prosim ... te diskriminacije namreč ne razumem.

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Ta meja se pri meni začne na prvem mestu z otroki - iz otrok se NE dela norca, nikoli in iz nobenega!

Ko bodo otroke nehal izkoriscati tudi na bolj fine in hkrati manipulativne nacine, bom rekla ok, konec. Ampak dokler je mama zadovoljna, otroci srecni in druzina kot iz hepi mila v vsaki butasti reklami za pralni prasek, do takrat pa...
...vsaka spodobna in cista mama podpira izkoriscanje otrok bolj kat jaz, ki vsake toliko preberem kaksen krut vic na temo otroka.

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar
hmmmm...pol pa najbolje, da se vse odrečete vsem cunjam, igračam itd, katere šivajo mali kitajčki, indijčki za kos kruha.
se strinjam z raho, ne mešajte fikcije z realnostjo. fak, katera moraliziranja. :p včasih kar ne morem verjet, da so na tem forumu mlade ženske. k velikokrat deluje, k da bi ble ene pobožne, z opranimi možgani, mamce.... :p

p.s. ko se boste ve moralistke nehale delat norca iz Murkota in podobnih (zame isto bolanih) ljudi, vam bom pa tudi jaz verjela, da mislite resno s tem svojim zgražanjem user posted image

(odgovor članu vika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
2.8.2009 11:36:04   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
p.s. ko se boste ve moralistke nehale delat norca iz Murkota in podobnih (zame isto bolanih) ljudi, vam bom pa tudi jaz verjela, da mislite resno s tem svojim zgražanjem user posted image

... ja, Murko ima pa res veliko skupnega z dojenčki v Sarajevu, ki spijo kot zaklani.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
2.8.2009 11:38:53   
Anonimen
Murko se dela še sam s sebe norca.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
2.8.2009 12:12:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

... ja, Murko ima pa res veliko skupnega z dojenčki v Sarajevu, ki spijo kot zaklani.

On je tudi se otrok. Toliko da bos lahko potegnila vzporednico user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
3.8.2009 22:27:59   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Murko se dela še sam s sebe norca.

Če se, potem je res car.user posted image Če se pa ne...hm...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 9:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 9:46:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?