Anonimen
|
glava me boli, pa se mi ne da pisat. evo se strinjam: IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae na, ampak Ulla je res dala zanimovo misel: kje je meja, o keterih skupinah ljudi je črni humor še smešen in kje neha bit? Men so bili vsi vici všeč, čeprav so bili kakšni res taki, da te duša zaboli. Zakaj naj bi bili črni vici o otrocih in invalidih kaj bolj "bolni" kot tisti o ciganih, revnih, bosancih, štromarjih, pravnikih, babicah ... saj so vsi ljudje, a ne. Če mi katera razloži, lepo prosim ... te diskriminacije namreč ne razumem. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ta meja se pri meni začne na prvem mestu z otroki - iz otrok se NE dela norca, nikoli in iz nobenega! Ko bodo otroke nehal izkoriscati tudi na bolj fine in hkrati manipulativne nacine, bom rekla ok, konec. Ampak dokler je mama zadovoljna, otroci srecni in druzina kot iz hepi mila v vsaki butasti reklami za pralni prasek, do takrat pa... ...vsaka spodobna in cista mama podpira izkoriscanje otrok bolj kat jaz, ki vsake toliko preberem kaksen krut vic na temo otroka. IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar hmmmm...pol pa najbolje, da se vse odrečete vsem cunjam, igračam itd, katere šivajo mali kitajčki, indijčki za kos kruha. se strinjam z raho, ne mešajte fikcije z realnostjo. fak, katera moraliziranja. :p včasih kar ne morem verjet, da so na tem forumu mlade ženske. k velikokrat deluje, k da bi ble ene pobožne, z opranimi možgani, mamce.... :p p.s. ko se boste ve moralistke nehale delat norca iz Murkota in podobnih (zame isto bolanih) ljudi, vam bom pa tudi jaz verjela, da mislite resno s tem svojim zgražanjem
|