Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 12:22:40
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Tako... da ne bom smetila spodnje teme.. Sama se štejem med ljudmi s smislom za humor in moram reči, da sem ne prištevam tistih, ki znajo miljon vicov na pamet, pač pa take, ki znajo ljudi spontano nasmejati v vsaki situaciji oz. ki v vsaki situaciji vidi tudi smešno plat. Tudi na račun črnega humorja in pikrosti se znam nasmejati. ... ampak pri tejle spodnji temi, gre včasih že precj čez mejo okusnega, ko humor ne služi več kot en ventil sprostitve slabe volje in nemoči pri drugače resno temah, pač pa je vse skupaj samo še bolan humor; npr. tista, da dojenčki v Sarajevu spijo kot zaklani... Đizus, temu se lahko smeji samo človek s totalno izkrivljenim smislom za humor. Pa še nekaj takšnih cvetk je. Ne vem, no...
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 12:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale tema o crnem humorju,tudi meni ni.Sem prvi vecer sicer z zanimanjem brala,se pri parih fajn nasmejala,ampak glede dojenckov in otrok,mi je slo na bruhanje+ponoci me je tlacila mora (dojencka za nogo vlece po stopnicah,kapico ima pribito na glavo...z nogami v multipraktik..)....tako da teme zdaj niti pod razno vec ne odprem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2009 12:54:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem. To nima zveze s humorjem, ampak so primitivne fore.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Je kar nekej bolnih, bebavih, motenih ali kakorkoli se že poimenuje posameznike brez lajtenge, se strinjam.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Je kar nekej bolnih, bebavih, motenih ali kakorkoli se že poimenuje posameznike brez lajtenge, se strinjam. Ja hvala no .
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ne berem in ne gledam črnega humorja.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok se šla brat spodnjo temo ampak moram reč,da ne razumem tistih,ki take sploh objavljajo najmanj tiste,ki temu ploskajo.In to se spodobi za take super mame na rr-ju.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 15:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina In to se spodobi za take super mame na rr-ju. No, tudi tega nisem vedela, da sem tako super
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 16:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako spolno zlorabiš gluhonemo deklico???Navgravžno do amena,nej bo sram tisto,ki si je "vic" sploh upala napisat.Vse preveč je takih stvari v realnosti,ve se pa takim bedastim in primitivnim kao foram režite.Za kozlat in za zjokat. Tista,ki je pa to temo odprla pa ponavad pametuje po celem forumu,tud njo naj bo sram . Brez zamere.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 16:32:21
|
|
|
|
ZARA
|
Nisem ljubitelj črnega humorja, sploh.
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 16:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nisem ljubitelj črnega humorja, sploh. Falila si temo za odgovor
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 16:34:39
|
|
|
|
ZARA
|
Zakaj?
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 16:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zakaj? Ti si itak en tak crni humor.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:08:59
|
|
|
|
muška
|
ni kaj komentirat, žal mi je, da sem temo sploh odprla.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:25:19
|
|
|
|
Raho
|
Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Moderatorji - žal, dopusti so, dopusti
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Saj me jem, ampak ipak je smeh pol zdravja
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:39:32
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Saj me jem, ampak ipak je smeh pol zdravja Ma zato pa smo tako zdravi
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Saj me jem, ampak ipak je smeh pol zdravja Ma zato pa smo tako zdravi Je.bi ga, potenciale je treba skoristit, ko je zdravje v pitanju
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:43:18
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Saj me jem, ampak ipak je smeh pol zdravja Ma zato pa smo tako zdravi Je.bi ga, potenciale je treba skoristit, ko je zdravje v pitanju Sploh ne bom tamifluja potrebovala, ko bom staknila gripo. Mi je ravno danes kolegica rekla, da je v nekem internem farmacevtskem sajtngu brala, da bojda tamiflu grozljivo vpliva na psiho in da otroci, ki so dobili tamiflu imajo obupne nočne more
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Fuj in fej, da vas ni sram, da take objavljate! Saj me jem, ampak ipak je smeh pol zdravja Ma zato pa smo tako zdravi Je.bi ga, potenciale je treba skoristit, ko je zdravje v pitanju Sploh ne bom tamifluja potrebovala, ko bom staknila gripo. Mi je ravno danes kolegica rekla, da je v nekem internem farmacevtskem sajtngu brala, da bojda tamiflu grozljivo vpliva na psiho in da otroci, ki so dobili tamiflu imajo obupne nočne more In kaj je hujsega brat, par crnih vicev in se fajn smejat, ali to crno manipulacijo z gripo in dozo zdravil? Samo na glas primerjam, da ne bo zgrazanja.
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:46:31
|
|
|
|
Raho
|
Ma tako ali tako ti je oboje isto sr**je
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ma tako ali tako ti je oboje isto sr**je ce bi mi vrocina ne vplivala na trdi disk, bi tkole povedala
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 17:49:34
|
|
|
|
Raho
|
No, ampak bojda je to o tamifluju res. Ima posledice predvsem na psihi - al kak se temu že po domače reče: nuspojave
|
|
|
|
RE: Komentarji na temo s črnim humorjem 1.8.2009 18:42:35
|
|
|
|
sanasan
|
meni je tudi kar slabo postalo...in žal, da sem začela prebirat.... se mi zdi, kot da bi bilo med uporabnicami kar nekaj sadistk?....sploh si ne morem predstavljat, da se lahko nekdo, ki je celo sam starš, smeji večini teh vicev...kako je lahko zloraba smešna? pa črn humor gor al pa dol...za ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?