|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
21.8.2009 19:45:57   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Ti pa greješ? Ja itak mormo pestke držat ko trapaste! user posted image  user posted image  user posted image
Veselo si privošč sladoledka user posted image .

Pozdravček!

Tsc, tsc, ne grejem. Še neuser posted image . Samo papcam za triuser posted image . Pa saj pravim, da smo pri nas zelo resni glede predpriprav...saj veš, practice-makes-perfectuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.8.2009 22:22:43   
n74
Da se še jaz malo javim. Uspešno celim rane po abraziji, zgleda da so me dobro uštimali, ker nimam nobenih večjih krvavitev ali bolečin. Nisem pa toliko razočarana kot prvič, sem se že malo navadila neuspehov ali kajuser posted image . Se bodrim, da bo v tretje šlo bolje.

moram čestitat bibi za desetko. Če sem prav zračunala, boš jutri že grela. Dva kajne? To bo gneča naslednje leto v tisti piceriji v Postojniuser posted image

gigi - zgleda, da sem lani zgrešila tvojo abrazijo, sem začela brati tole temo šele enkrat septembra. Si jo ti tudi imela že večkrat? Pa niso nič ugotavljali zakaj? Meni je sedaj zaenkrat samo to važno ali je mola ali ne. Da vemo koliko pavze bo treba, potem pa spet v akcijo. Če bo samo 3 mesece, potem bove novembra skupaj trepetale.

reby, ti pa imaš energije. Še jutri ti pustimo skuhat kavico, potem pa lahko že greš v Rim.

stella - čestitke za korenjaka, vnuka. Malo težje gre beseda vnuk iz ust, ko si še tako mlada, ane?

Vsem, ki štartate septembra v postopek, bom navijala, da bo čimbolj uspešno, pa krasni rezultati čez 9 mesecov.
Vsem, ki ste me tolažile in mislile name pošiljam user posted image  nazaj. Tistim, ki pa nam še ni uspelo, pa se ne bomo kar tako dale, kajne?user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.8.2009 6:30:03   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

n74 - no, vsaj ena dobra stran tvoje zgodbe, super, da lepo okrevaš in da so te vredu poštimali. Žalostno pa, da postane človek nekako imun na razočaranja, ampak seveda, ne obupat, jaz verjamem, da pa se bo zdej v postopku ali pa naravno ziher prijelo. Drži se user posted image
bibek - mislim nate user posted image
loremi - kaj zdej, še spiš? user posted image
gigi - ja, no, tole je pa res eno sruser posted image z zobekom, o cenah, da ne bi govoril. Škoda, ker bojo deca morala počakati. Sicer je pa november zelo lep mesec za akcijo user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.8.2009 7:39:10   
loremi
Dobro jutro,

a ne ne ne spim več, sem bla pa dans pridna, vstala ob šestih, začel se je mal glavobola in če poležavam, je še slabš.
Čekiram, če je že kavica al si šla v Rim, pa še kr doma krožiš user posted image . No dej si dans privošč mal počitka, sej si že vse ponardila! Ne morem verjet, kolk maš energije!

Gigi, kako zobek? Boli? user posted image

n74, pošiljam ti velik objem, dobro pa je, dafino okrevaš in nimaš težav s krvavitvami!  user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: n74
Tistim, ki pa nam še ni uspelo, pa se ne bomo kar tako dale, kajne?user posted image

Res je user posted image !

Biba, potem pa zdej v kratkem začnemo držat pestke, kaj. ti pa kr papcaj za tri, boš dobr pripravljena na pikice user posted image .

Lep dan želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 22.8.2009 7:40:03 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.8.2009 8:18:16   
arneja
Biba, naj bosta dva za v trebuščka, čista petica pa za v skrinjo user posted image user posted image user posted image .

Sobotni pozdravček ostalim pupikam. Hvala bogu, da se bo ohladilo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.8.2009 13:03:08   
sonček33
Navijam.
Biba se strinjam z arnejo, je lepo napisala.

Kako ste?
Kam jo mahnete danes ali jutri?
Kaj bomo kuhali?
Vam je kaj vroče?

lp

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.8.2009 18:01:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz vem, kam bi jo rada mahnila user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.8.2009 18:34:34   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz vem, kam bi jo rada mahnila user posted image

No pa da vidmo, jutri je tista nedelja user posted image .

Midva pa, hm, moj je čist neki preveč zagnan za delat, pomojem ne bo nč, je bil tisti izlet prejšnji vikend slučaj.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.8.2009 5:14:16   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.8.2009 7:01:07   
arneja
Reby, zdaj pa res že pretiravaš, bejž rodit user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.8.2009 7:10:03   
loremi
Dobro jutro,

evo, takoj ko sem se zbudila, sem šla pogledat na net in Reby, ja a ni dans tista nedelja? Al pa tale še zgodnejša ura pomeni kaj? Čak zdej se pa že sprašujem, če dans tud ne bo nič, ko je ozračje fejst ohlajeno in ti bo pasal počivat? Če ne greš še dans, uživaj in počivaj user posted image !

Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.8.2009 8:52:48   
biba007
Dobri jutro, lubice moje, in hvala za navijanje. Zofa je že moj terirorij (ne, je še nisem prelulala, da ne bo pomote, smo pa postavili primerne prepoznavne znake izležavanja, ala milijon povštrčkov, pa knjigice etc) in jo pridno peglam. Sem tako okrogla, da bo tole, bi rekla, eno temeljito peglanje user posted image .

Rebyka, ti se pa ne daš, kaj? Madona, to pa je karakter.

N74, veliko mislim nate. Drži se, draga moja, pa ne pozabi, da z Arnejčkom računava nate. Nič izgovorov!

Loremi, jap, papcam pa res z zanosom. Kako pa ti danes? Pa bučka?

Sonček, zdaj pa mene tudi zanima, kaj boste danes kuhali...saj veš, moram jest za tri, pa je treba več vložit v planiranje, heheuser posted image

Lupčka vsem pa en lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.8.2009 9:31:49   
blanč
Reby ob nedeljah je treba počivat ne rojevatuser posted image  Jutri je pa tak lep začetek in komot lahko dobiš novo ime user posted image mamicauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.8.2009 10:24:12   
Reby
Dan babe, mi 3 nazaj user posted image  Nč še ne bo, tamali se še sploh ni nč dol spustu, zaprta čist, popadkov nič, nada, zip, zero, niente. V sredo spet CTG in pregled v P.
Mal mi je čudn, zdej je že devica, karakter pa čist po mamici - trmast lev user posted image
Tak da vam bom zgleda še en čas težila s kafetom.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.8.2009 10:46:55   
miklarom
Reby - ne vem če ti ne čakaš na 1.september za rodit, bi ga rada že k'r v šolo spravlauser posted image user posted image user posted image , zdej se pa že k'r malo hecaš s tem porodom, če bom jaz takole čez rok čakala, se bo res glih rodil na rojstni dan od mojega, k on bi to full rad, mater bi se smejal k bi trofu pa še dvojno darilo bi dobil, pil bi ga pa tak v potokihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba  - a ti že greješ? lubica navijam zateuser posted image user posted image user posted image

mismis - a ti pa lepo uživaš na dopusto, pje ti je fajn, upam da spiješ kakega hajnija še za nasuser posted image

gigi- ku,ku, vidim teuser posted image

blanči - sosedica kako ste mi kaj , Lara in Bernard pridna, lepo nagajata mamici in atiju, poljubčke vsem

vsem ostalim pa lepo nedeljo

< Sporočilo je popravil miklarom -- 23.8.2009 10:48:52 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.8.2009 13:27:32   
Reby
mikla - pššššt, bog ne daj govorit o septembru, se je že moj hecu, ker ma v začetku septembra RD, da bo takrat. Tak dolg pa res ne bi rada čakala user posted image
biba - kr navadi se na izležavanje, takle proti koncu si hiperaktiven, pol pa ko te noge izdajo in ne moreš drugega kot izležavat
blanči - ja, men je jutri tud en tak lep datum, ampak zgleda, da nč ne bo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.8.2009 14:28:44   
blanč
Reby nikol ne vešuser posted image
Miklarom mi smo super. Bernard je oh in sploh priden. Joka samo, če je lačen potem pa tako zadovoljno panča. Lara je pa bolj babje sorte taka mala tečka. Bi se kar naprej cartalauser posted image Včasih si želim, da bi imela 6 rokuser posted image
Lep dan še naprej.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.8.2009 17:05:01   
cukica
Lep pozdrav vsem skupaj,midva greva jutri dat kri za spolno prenosljive bolezni,potem pa sam še mal pa bo september,...
Drgač smo dober,moj brat jutri odhaja na misijo na Kosovo in upam,da ko se vrne mu povem veselo novico,da je tud nama ratal,...

Lp vsem

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.8.2009 17:09:51   
gloria
...živjo po dolgem času....evo nas po zasluženem dopustuuser posted image ...kok je bilo lepo uživat kot družinica...sploh si nisva predstavljala da je lahko tko lepouser posted image ....zdej pa še kak mesec pa služba....vidim da se počasi vračajo stare borke na vidik...upam da zadnjič,celo zagrozila vama bom da vesteuser posted image ....slikice pridejo danes,ju3user posted image ...moj sonček je en tko priden fantek da bi jih z veseljem imala še user posted image ....jaz punce tko uživam kot mama...ah sam da bi še imela čarobno palico pa da čas ustavimuser posted image .....
...uživajte in lepo nedeljo še naprej...pa pa...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.8.2009 18:30:21   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, jap, papcam pa res z zanosom. Kako pa ti danes? Pa bučka?

Vidš tako se dela user posted image  pa še pridno počivaj.
Moja bučka danes (trkam) se lepo obnaša, upam da ostane še neki časa tako user posted image . Hvala. Sem pa kr neki lenarla ta dva dneva spet, ni to fajn, ampak pasal je pa vseen.

Cukica, naj načrt uspe!

Reby, pravš da bo devica po znamenju, kakorkol, verjetno bo vseen avgustovček, kaj.

Gloria, lepo, da ste uživali!

Ekola, nedelja gre h koncu, jutri je nov delovni dan. Lepo preživite večer!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.8.2009 20:19:36   
bozza
Ženske moje, pomoč rabim. Koliko časa naj še čakam, da pride M? Snifam suprefact in že 14 dni nič. Test sem naredila, kot mi je svetoval dr. R, ampak M pa še od nikoder. Sem upala, da bom skozi vse faze postopka do novega šolskega leta, pa iz te moke ne bo kruha?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.8.2009 21:16:50   
bit
Pozdravljene,

ponovno se javljam....spet sem se potelala na morju...
no danes sem 2 dan user posted image in sem začela s tabletami Estrofem..... no 2. sept. imam prvi UZ.... potem pa v Postojno.. po najina otročka ....že nestrpno čakata.

Reby...ti si še 2 v1.

no sedaj se bom kaj bolj redno javljala..dopusta je za letos konec....user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.8.2009 6:31:14   
Reby
Dobro jutro! Mi še vedno tu user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.8.2009 6:41:31   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! Mi še vedno tu user posted image

user posted image

Glejjo glejjo, Pujsiko mojo. Že res, da ste še tu, ampak ste pa v nizkem štartu, se takoj vidi....je že začela mama dvojne porcije delatuser posted image user posted image

Hm, pri nas smo se pa očitno tudi tako navadli na zgodnje špike in UZje, da vstajamo sredi noči. No, pa rečte, če učinek ata ni daljnoseženuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.8.2009 6:51:26   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Ženske moje, pomoč rabim. Koliko časa naj še čakam, da pride M? Snifam suprefact in že 14 dni nič. Test sem naredila, kot mi je svetoval dr. R, ampak M pa še od nikoder. Sem upala, da bom skozi vse faze postopka do novega šolskega leta, pa iz te moke ne bo kruha?

Bozza, evo meneuser posted image ....ko je ravno mismis, ki ima neuradno tale strokovni del čez, na morju.... Si ti mislila na začetek šolskega leta za tiste tavelike? Na 1. oktober? Ker do takrat bi ti pa pomoje moralo prav lepo znest, z user posted image  vred. Suprefact ti lahko zamakne menstruacijo, tega je menda kar precej in načeloma ni razloga za preplah.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......