Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.8.2009 19:45:57
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Ti pa greješ? Ja itak mormo pestke držat ko trapaste! Veselo si privošč sladoledka . Pozdravček! Tsc, tsc, ne grejem. Še ne . Samo papcam za tri . Pa saj pravim, da smo pri nas zelo resni glede predpriprav...saj veš, practice-makes-perfect
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.8.2009 22:22:43
|
|
|
|
n74
|
Da se še jaz malo javim. Uspešno celim rane po abraziji, zgleda da so me dobro uštimali, ker nimam nobenih večjih krvavitev ali bolečin. Nisem pa toliko razočarana kot prvič, sem se že malo navadila neuspehov ali kaj . Se bodrim, da bo v tretje šlo bolje. moram čestitat bibi za desetko. Če sem prav zračunala, boš jutri že grela. Dva kajne? To bo gneča naslednje leto v tisti piceriji v Postojni gigi - zgleda, da sem lani zgrešila tvojo abrazijo, sem začela brati tole temo šele enkrat septembra. Si jo ti tudi imela že večkrat? Pa niso nič ugotavljali zakaj? Meni je sedaj zaenkrat samo to važno ali je mola ali ne. Da vemo koliko pavze bo treba, potem pa spet v akcijo. Če bo samo 3 mesece, potem bove novembra skupaj trepetale. reby, ti pa imaš energije. Še jutri ti pustimo skuhat kavico, potem pa lahko že greš v Rim. stella - čestitke za korenjaka, vnuka. Malo težje gre beseda vnuk iz ust, ko si še tako mlada, ane? Vsem, ki štartate septembra v postopek, bom navijala, da bo čimbolj uspešno, pa krasni rezultati čez 9 mesecov. Vsem, ki ste me tolažile in mislile name pošiljam nazaj. Tistim, ki pa nam še ni uspelo, pa se ne bomo kar tako dale, kajne?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 6:30:03
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! n74 - no, vsaj ena dobra stran tvoje zgodbe, super, da lepo okrevaš in da so te vredu poštimali. Žalostno pa, da postane človek nekako imun na razočaranja, ampak seveda, ne obupat, jaz verjamem, da pa se bo zdej v postopku ali pa naravno ziher prijelo. Drži se bibek - mislim nate loremi - kaj zdej, še spiš? gigi - ja, no, tole je pa res eno sr z zobekom, o cenah, da ne bi govoril. Škoda, ker bojo deca morala počakati. Sicer je pa november zelo lep mesec za akcijo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 7:39:10
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, a ne ne ne spim več, sem bla pa dans pridna, vstala ob šestih, začel se je mal glavobola in če poležavam, je še slabš. Čekiram, če je že kavica al si šla v Rim, pa še kr doma krožiš . No dej si dans privošč mal počitka, sej si že vse ponardila! Ne morem verjet, kolk maš energije! Gigi, kako zobek? Boli? n74, pošiljam ti velik objem, dobro pa je, dafino okrevaš in nimaš težav s krvavitvami! IZVIRNO SPOROČILO: n74 Tistim, ki pa nam še ni uspelo, pa se ne bomo kar tako dale, kajne? Res je ! Biba, potem pa zdej v kratkem začnemo držat pestke, kaj. ti pa kr papcaj za tri, boš dobr pripravljena na pikice . Lep dan želim vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 22.8.2009 7:40:03 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 8:18:16
|
|
|
|
arneja
|
Biba, naj bosta dva za v trebuščka, čista petica pa za v skrinjo . Sobotni pozdravček ostalim pupikam. Hvala bogu, da se bo ohladilo.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 13:03:08
|
|
|
|
sonček33
|
Navijam. Biba se strinjam z arnejo, je lepo napisala. Kako ste? Kam jo mahnete danes ali jutri? Kaj bomo kuhali? Vam je kaj vroče? lp
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 18:01:49
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kam jo mahnete danes ali jutri? Jaz vem, kam bi jo rada mahnila
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 22.8.2009 18:34:34
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kam jo mahnete danes ali jutri? Jaz vem, kam bi jo rada mahnila No pa da vidmo, jutri je tista nedelja . Midva pa, hm, moj je čist neki preveč zagnan za delat, pomojem ne bo nč, je bil tisti izlet prejšnji vikend slučaj.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 5:14:16
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 7:01:07
|
|
|
|
arneja
|
Reby, zdaj pa res že pretiravaš, bejž rodit .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 7:10:03
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, evo, takoj ko sem se zbudila, sem šla pogledat na net in Reby, ja a ni dans tista nedelja? Al pa tale še zgodnejša ura pomeni kaj? Čak zdej se pa že sprašujem, če dans tud ne bo nič, ko je ozračje fejst ohlajeno in ti bo pasal počivat? Če ne greš še dans, uživaj in počivaj ! Lepo nedeljo želim!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 8:52:48
|
|
|
|
biba007
|
Dobri jutro, lubice moje, in hvala za navijanje. Zofa je že moj terirorij (ne, je še nisem prelulala, da ne bo pomote, smo pa postavili primerne prepoznavne znake izležavanja, ala milijon povštrčkov, pa knjigice etc) in jo pridno peglam. Sem tako okrogla, da bo tole, bi rekla, eno temeljito peglanje . Rebyka, ti se pa ne daš, kaj? Madona, to pa je karakter. N74, veliko mislim nate. Drži se, draga moja, pa ne pozabi, da z Arnejčkom računava nate. Nič izgovorov! Loremi, jap, papcam pa res z zanosom. Kako pa ti danes? Pa bučka? Sonček, zdaj pa mene tudi zanima, kaj boste danes kuhali...saj veš, moram jest za tri, pa je treba več vložit v planiranje, hehe Lupčka vsem pa en lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 9:31:49
|
|
|
|
blanč
|
Reby ob nedeljah je treba počivat ne rojevat Jutri je pa tak lep začetek in komot lahko dobiš novo ime mamica
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 10:24:12
|
|
|
|
Reby
|
Dan babe, mi 3 nazaj Nč še ne bo, tamali se še sploh ni nč dol spustu, zaprta čist, popadkov nič, nada, zip, zero, niente. V sredo spet CTG in pregled v P. Mal mi je čudn, zdej je že devica, karakter pa čist po mamici - trmast lev Tak da vam bom zgleda še en čas težila s kafetom.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 10:46:55
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ne vem če ti ne čakaš na 1.september za rodit, bi ga rada že k'r v šolo spravla , zdej se pa že k'r malo hecaš s tem porodom, če bom jaz takole čez rok čakala, se bo res glih rodil na rojstni dan od mojega, k on bi to full rad, mater bi se smejal k bi trofu pa še dvojno darilo bi dobil, pil bi ga pa tak v potokih biba - a ti že greješ? lubica navijam zate mismis - a ti pa lepo uživaš na dopusto, pje ti je fajn, upam da spiješ kakega hajnija še za nas gigi- ku,ku, vidim te blanči - sosedica kako ste mi kaj , Lara in Bernard pridna, lepo nagajata mamici in atiju, poljubčke vsem vsem ostalim pa lepo nedeljo
< Sporočilo je popravil miklarom -- 23.8.2009 10:48:52 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 13:27:32
|
|
|
|
Reby
|
mikla - pššššt, bog ne daj govorit o septembru, se je že moj hecu, ker ma v začetku septembra RD, da bo takrat. Tak dolg pa res ne bi rada čakala biba - kr navadi se na izležavanje, takle proti koncu si hiperaktiven, pol pa ko te noge izdajo in ne moreš drugega kot izležavat blanči - ja, men je jutri tud en tak lep datum, ampak zgleda, da nč ne bo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 14:28:44
|
|
|
|
blanč
|
Reby nikol ne veš Miklarom mi smo super. Bernard je oh in sploh priden. Joka samo, če je lačen potem pa tako zadovoljno panča. Lara je pa bolj babje sorte taka mala tečka. Bi se kar naprej cartala Včasih si želim, da bi imela 6 rok Lep dan še naprej.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 17:05:01
|
|
|
|
cukica
|
Lep pozdrav vsem skupaj,midva greva jutri dat kri za spolno prenosljive bolezni,potem pa sam še mal pa bo september,... Drgač smo dober,moj brat jutri odhaja na misijo na Kosovo in upam,da ko se vrne mu povem veselo novico,da je tud nama ratal,... Lp vsem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 17:09:51
|
|
|
|
gloria
|
...živjo po dolgem času....evo nas po zasluženem dopustu ...kok je bilo lepo uživat kot družinica...sploh si nisva predstavljala da je lahko tko lepo ....zdej pa še kak mesec pa služba....vidim da se počasi vračajo stare borke na vidik...upam da zadnjič,celo zagrozila vama bom da veste ....slikice pridejo danes,ju3 ...moj sonček je en tko priden fantek da bi jih z veseljem imala še ....jaz punce tko uživam kot mama...ah sam da bi še imela čarobno palico pa da čas ustavim ..... ...uživajte in lepo nedeljo še naprej...pa pa...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 18:30:21
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Loremi, jap, papcam pa res z zanosom. Kako pa ti danes? Pa bučka? Vidš tako se dela pa še pridno počivaj. Moja bučka danes (trkam) se lepo obnaša, upam da ostane še neki časa tako . Hvala. Sem pa kr neki lenarla ta dva dneva spet, ni to fajn, ampak pasal je pa vseen. Cukica, naj načrt uspe! Reby, pravš da bo devica po znamenju, kakorkol, verjetno bo vseen avgustovček, kaj. Gloria, lepo, da ste uživali! Ekola, nedelja gre h koncu, jutri je nov delovni dan. Lepo preživite večer!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 20:19:36
|
|
|
|
bozza
|
Ženske moje, pomoč rabim. Koliko časa naj še čakam, da pride M? Snifam suprefact in že 14 dni nič. Test sem naredila, kot mi je svetoval dr. R, ampak M pa še od nikoder. Sem upala, da bom skozi vse faze postopka do novega šolskega leta, pa iz te moke ne bo kruha?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 23.8.2009 21:16:50
|
|
|
|
bit
|
Pozdravljene, ponovno se javljam....spet sem se potelala na morju... no danes sem 2 dan in sem začela s tabletami Estrofem..... no 2. sept. imam prvi UZ.... potem pa v Postojno.. po najina otročka ....že nestrpno čakata. Reby...ti si še 2 v1. no sedaj se bom kaj bolj redno javljala..dopusta je za letos konec....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.8.2009 6:31:14
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Mi še vedno tu
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.8.2009 6:41:31
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro! Mi še vedno tu Glejjo glejjo, Pujsiko mojo. Že res, da ste še tu, ampak ste pa v nizkem štartu, se takoj vidi....je že začela mama dvojne porcije delat Hm, pri nas smo se pa očitno tudi tako navadli na zgodnje špike in UZje, da vstajamo sredi noči. No, pa rečte, če učinek ata ni daljnosežen
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.8.2009 6:51:26
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Ženske moje, pomoč rabim. Koliko časa naj še čakam, da pride M? Snifam suprefact in že 14 dni nič. Test sem naredila, kot mi je svetoval dr. R, ampak M pa še od nikoder. Sem upala, da bom skozi vse faze postopka do novega šolskega leta, pa iz te moke ne bo kruha? Bozza, evo mene ....ko je ravno mismis, ki ima neuradno tale strokovni del čez, na morju.... Si ti mislila na začetek šolskega leta za tiste tavelike? Na 1. oktober? Ker do takrat bi ti pa pomoje moralo prav lepo znest, z vred. Suprefact ti lahko zamakne menstruacijo, tega je menda kar precej in načeloma ni razloga za preplah.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......