|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
19.8.2009 17:53:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

V MB se grejo ta princip, da vas najprej vse naštelajo s KT, da potem cela skupina skupaj starta postopek.

itak. Mariborčani smo grupači....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je lubek ratatujski?user posted image

Ja, ja težki grupači... pol se pa tle na forumu MB pupe menjo kera je bla kera... k se niso upale tam v čakalnici spoznati.

Ma kr gre. Kdaj prideš kaj na spodnje štajersko, da končno kako kafe pade.
Pa ti? Je kej akcije doma?

a to pa ne drži zame. Jaz sem Oktavijo takoj v čakalnici zahopsala.user posted image user posted image user posted image
Akcije še ni. Bo že. Enkrat. Na Sp. Štajersko pridem..hmm pridem hmmmm ziher enkrat pred D dnevom.

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.8.2009 18:02:36   
gigi1
Reby srce hvala za obvestilca. Sem že tolk dihala, da se mi je v glavi zvrtel user posted image
Upam, da bo malček kmalu pokukal na svet in te ne bo predolgo hecal.

Zarči lubek kako si mi ti? Še taka gužva na šihtu?

Podganca ti pa verjamem, da je cel projekt se ponoč v pojstli obrnit user posted image . Saj dragi pomaga, a ne?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.8.2009 18:32:32   
tinkamiška
mal vas prebiram pa vse pomešam, sej se bom navadla.

jst sem dobila datum 1.9. in takrta bom 22 dan svojega cikla in se bom menda začela kr pikat. tako, da bo zgleda šlo kr hitro.

sem začela jest svetlinovo olje, počasi bom pa še prehrano malo uredila...

pozdravček vsem!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.8.2009 18:39:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči lubek kako si mi ti? Še taka gužva na šihtu?

Ma ja, sem čist zmozgana. Zdaj v zadnjem tednu sem shujšala še dve kilci. No saj to je kr fajnuser posted image , a ne?

Pa ti srce? Zobobol user posted image , upam da čimprej mine.
Jaz lahko samo potrkam na les-ena plomba do zdaj, drugač pa le AAA na pregledu pa se vidimo čez 1 leto-tak je zdaj že enih 15 let. HB!!!!!

Saj se ti še kaj službeno javim, a velja? Cmoka draga moja.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.8.2009 18:40:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.8.2009 19:08:20   
Reby

Reby srce hvala za obvestilca. Sem že tolk dihala, da se mi je v glavi zvrtel user posted image
Upam, da bo malček kmalu pokukal na svet in te ne bo predolgo hecal.

Ja, skrbim zate, da dihaš zdej, ko ne hodiš tečt user posted image  Drgač pa sem si nekako kr nedeljo izbrala za Dan D. E, pa da vidmo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.8.2009 21:22:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

mal vas prebiram pa vse pomešam, sej se bom navadla.

jst sem dobila datum 1.9. in takrta bom 22 dan svojega cikla in se bom menda začela kr pikat. tako, da bo zgleda šlo kr hitro.

sem začela jest svetlinovo olje, počasi bom pa še prehrano malo uredila...

pozdravček vsem!

tinka

o tinkamiska!!! Lepo, da še pokukaš sem...vidim, da so te dali v "tadolgi" postopek....držim pesti, pa javi, kako ti gre!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.8.2009 22:55:10   
gigi1
Reby ne se hecat. Sem že mal v letih - herc pa to user posted image . Nedelja bo krasen dan za rodit user posted image . Če bi lahk vse dugo preskočila bi se ti v nedeljo z veseljem pridružila user posted image

Zarči ne se mi preveč skurt v službi. Verjemi, da stvari laufajo tud če se ne pretegneš. Po 20 letnem pretegovanju, vem o čem govorim user posted image . Tvojega klica bom pa vesela. Če je služben al neuser posted image

Pupe moram povedat.... tako mi je hudo za našo Rubinko, da komaj diham. Srce boli, da ni za povedat. Kako je šele njej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.8.2009 23:28:34   
blanč
Gigi tudi jaz že cel popoldan mislim nanjouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.8.2009 23:34:44   
gigi1
Blanči draga kako ste vi? Pogrešam te fejst user posted image . Kje so časi, ko smo se v ruščini dopisovale user posted image . Ah, dans sem čist nostalgična user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.8.2009 0:15:24   
Zvezdica
Pupe moram povedat.... tako mi je hudo za našo Rubinko, da komaj diham. Srce boli, da ni za povedat. Kako je šele njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem vidla tole, ko sem vas hotla pozdravit, pa me je vse minilo.
Mala zoja, počivaj v miru. .Sploh ne morem povedat kolk mi je hudo. user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.8.2009 6:45:56   
arneja
Reby, pa ne, da si rodit šibnila, ko ni kavice user posted image ? Če ja, potem še jaz pomagam dihat user posted image .

Sem tudi jaz za Rubin videla user posted image . Človek ne more verjeti.

Drugače bi pa jaz tudi stare pupe na kupu rada videla tu gor: kje se skriva Daisye pa Pija pa Dajamaja pa Pika 74 pa Pikovit pa? Celemu kupu punc je pa uspelo na forum Nosečnost pobegniti in še malo, še malo, pa tudi ostale pridemo za njimi, ne, punce user posted image ?

N74 poseben pozdravček. V tretje gre rado, ne user posted image ?

Pa Bibiki in njeni čisti desetki user posted image , ki zdajle v PO pridno raste, tudi.

Pa Gigi, pa Zarji, pa Mismis, pa WP, pa Lani, ki pridno palčke gricka user posted image , pa Miški, ki ji pridno buši raste, pa vsem ostalim pupam, ki sem gor zahajate user posted image .

Še malo pa mi tudi spet štartamo. Koooomaaaaj čaaaakaaam user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 20.8.2009 6:46:51 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.8.2009 7:02:41   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Reby, pa ne, da si rodit šibnila, ko ni kavice user posted image ? Če ja, potem še jaz pomagam dihat user posted image .

Helooou Arnejček, pa bi res znalo bit, da je naša Rebyka šibnla rodituser posted image Dejmo, pupika, dejmo
user posted image user posted image user posted image pa javi, če si samo malo pospančala, da ti ne omedlimo od hiperventilacije.

Medtem grem zrihtat en kofi, čeprav ga je, akhem, če se ne motim, Loremi nekaj obljubljala?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.8.2009 7:06:08   
Reby
Bibek in arneja - ne, ne, nč ne dogaja, sam bolj okorna sem ratala in traja, preden vse porihtam še na nosečkah user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.8.2009 7:44:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007Medtem grem zrihtat en kofi, čeprav ga je, akhem, če se ne motim, Loremi nekaj obljubljala?

Evo mene tuki, tkole je, takle čas jst pridem do neta (v službi sicer user posted image ), ampak zdele še kr Reby kuha. Reby, praviš, da bo v nedeljo dan D? Aha, morm spemlat, kdaj zjutraj ne bo kavice user posted image , no pa se pustmo presenetit user posted image .

Dobro jutro in lep dan želim vsem!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.8.2009 7:54:43   
palcica_
Dobro jutro!

Kmalu bo zame dan D in upam da tokrat uspe user posted image .
Jutri grem na prvi UZ po Klomifenu potem pa samo še čakanje na stop inekcijo in na delo :)

A ima katera izkušnje na IVF s klomifenom?
Grem v 2 postopek in upam da bo tokrat kaj več uspeha, sicer pa se mal bojim, da bo malo celic ratalo, sam upajmo da bojo  vsaj te kvalitetne user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.8.2009 13:11:41   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Dobro jutro!

Kmalu bo zame dan D in upam da tokrat uspe user posted image .
Jutri grem na prvi UZ po Klomifenu potem pa samo še čakanje na stop inekcijo in na delo :)

A ima katera izkušnje na IVF s klomifenom?
Grem v 2 postopek in upam da bo tokrat kaj več uspeha, sicer pa se mal bojim, da bo malo celic ratalo, sam upajmo da bojo  vsaj te kvalitetne user posted image .

Palčica, dobro zrihtaj jutri. Glede IVF s klomifenom pa nimam pojma...a prvič si imela tudi takšno kombinacijo? Danes je zgleda tule malo bolj počasen dan, kaj češ, se bozna, da je naš (mis)lider na morju. Se mi pa dozdeva, da bodo punce, ki so stručkoti, najbrž znale kaj reči tudi na to temo. Držim pestke, da bo tokrat supercauser posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.8.2009 13:55:19   
gigi1
Hoj lubice moje

Arnejči helou nazaj user posted image . Lepo te je spet videti user posted image

Palčica jaz sem bila pri Atu v naravnem postopku (s klomifenom). Pridelala sem 1 celico. Drug folikelček je bil premajhen. Ponavadi se s klomifenom pridela 1-2 celici. So res izjeme tiste, ki jim rata več. Pri nas se tista žal ni oplodila in nismo prišli do ET. Držim pestke, da vam rata user posted image user posted image user posted image

Reby srce mislim nate user posted image

BibaBond kdaj pol? Da naštelam navijaško uro user posted image

Moram naprej delat user posted image .
Pozdravčke vsem

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.8.2009 14:32:32   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,

včeraj sem dobila ta rdečo in sem danes klicala v staro porodnišnico v Ljubljani za IVF. Dobila sem termin za 9.9.2009 ob 8.30 uri da si pridem verjetno po "inekcije". Skratka, stvar je postala resna user posted image

Zanima me, kake so možnosti da uspe v prvo? Namreč pri nama je problem "on". Za mene pa so rekli, da bi že zdavnaj lahko imela otroka.

Hvala vam in lep dan vsem želim.

Mojca

(odgovor članu Niki28)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.8.2009 14:45:06   
metuljci
vrtnica dosti sreče. tudi pri nama je problem on in naju je prvič ginekolog kar postavil na realna tla, da naj ne čakava da bi v prvo ratalo. statistika pravi (se mi zdi) da je možnost, da uspe v prvo 30%. po nadaljnjih dodatnih preiskavah pa nama je rekel, da imava zelo velike možnosti da rata prvič. upam, da bo res tako user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.8.2009 15:03:26   
lana70

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.8.2009 15:44:36   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image

Sorčiuser posted image . Kmaluuser posted image . Ampak tokrat, zgolj iz previdnosti (in skoraj nič vraževernosti)user posted image , postam samo še fotke +CB. Ampak na to bo pa treba še malček počakatuser posted image .

Žižetka, a tole navijasko uro ti uporabljaš tudi za džoging? Ker če gre 1x1, 2x2, 3x3 komaj, potem pa cel teden nič, se bomo pa tudi na moj CB še načakaliuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.8.2009 16:07:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image

Sorčiuser posted image . Kmaluuser posted image . Ampak tokrat, zgolj iz previdnosti (in skoraj nič vraževernosti)user posted image , postam samo še fotke +CB. Ampak na to bo pa treba še malček počakatuser posted image .

Žižetka, a tole navijasko uro ti uporabljaš tudi za džoging? Ker če gre 1x1, 2x2, 3x3 komaj, potem pa cel teden nič, se bomo pa tudi na moj CB še načakaliuser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.8.2009 16:08:25   
lana70
a je Reby že odpujsala??

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.8.2009 16:09:16   
sonček33
Zarja a si ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.8.2009 16:35:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarja a si ok?
vedno. Jaz pokam od energijeuser posted image user posted image user posted image , komaj čakam bolniškouser posted image user posted image user posted image .
Gremo ven z novim spletom čez kakšnih 10 dni pa sem čist offffffff. Pa vi? Se fejst cartate? Lubčka Sonce moje 33.

Arneja helov zgubljena.....jaz tud komaj čakammmmmmmmm

Gigi prekurim se vsak dan, še me ni izučilouser posted image .

Reby pa bo res nedelja, ha? Sam, da bo.user posted image

Lubice lepo se mejte...grem še malo delat.......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......