Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:17:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: AAA Almera, a greste jutri kaj k sosedu. Od kar hodim v službo mi torki pri sosedu ne dišijo preveč Po mojem je bila danes. In spet so nalepkeeee. ja sem videla, mislim da so spet posode. tokrat bom verjetno spet zbirala. kovtri so mi bili predragi. pa tud prenobel za nas pacone Saj so tudi posode kar drgae, okoli 30 € se menda vrti.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:18:44
|
|
|
|
glugluglu
|
AAA mi kljub službi še vednop lovimo torke pri najboljšemu sosedu, sedaj grem kar v tja v Moste
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:18:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, jaz bom šla najbrž spat, me čaka... četrto dete?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:19:48
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: AAA IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: AAA Almera, a greste jutri kaj k sosedu. Od kar hodim v službo mi torki pri sosedu ne dišijo preveč Po mojem je bila danes. In spet so nalepkeeee. ja sem videla, mislim da so spet posode. tokrat bom verjetno spet zbirala. kovtri so mi bili predragi. pa tud prenobel za nas pacone Saj so tudi posode kar drgae, okoli 30 € se menda vrti. Moram prečekirat kaj imajo, sedaj še na Hrvaškem dobivam šalice in krožnike zastonj. Tako, da če tukaj kaj zamudim tam lahko dobim. Kaj se hudo rima. Samo hudiča nimajo istih nalepk
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:20:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA Moram prečekirat kaj imajo, sedaj še na Hrvaškem dobivam šalice in krožnike zastonj. Tako, da če tukaj kaj zamudim tam lahko dobim. Kaj se hudo rima. Samo hudiča nimajo istih nalepk Dobro je tole vedeti. Hm.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:21:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:21:25
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu AAA mi kljub službi še vednop lovimo torke pri najboljšemu sosedu, sedaj grem kar v tja v Moste Ma sej ulovili bi že, samo me gužva rahlo nervira. Pa še oba froca imam zraven pa po možnosti še tečnega moža. pa me nakup čisto izčrpa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:23:48
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera http://www.mercator.si/_files/43778/zlozenka_tefal.pdf Evo, kaj se dobi Sej enkrat so to že imel in so bile zelo dobre posode. Tako, da bom tokrat tudi pridno zapravljala, no sej kej posebej se ne rabim trudit, evrčki kar letijo iz denarnice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:23:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:24:12
|
|
|
|
neboglasnica
|
Se moram pohvaliti. S sestro smo že nekaj časa bolj v tako tako odnosih in se ne videvava več vsak dan, ampak na vsake kvatre toliko, čeprav živimo v isti hiši. In mi je danes prišla čestitati za RD ter mi je prinesla bon za klasično masažo. Jeeee!! Sem mislila, da sta ji punci povedali, kaj si želim, pa ji nista. Je kar sama predvidevala. Se vidi, da imamo čarovništvo v krvi.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:24:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera AAA - ja, popoldne ob torkih je res gužva, zdaj čez poletje sicer ni bilo panike. Bo treba it pogleta v Mercator na Šmartinki, prav žalostno sameva - pa še mem iz službe ga imam Tam je bilo včasih carsko, zdaj je pa kar nekaj ljudi. Sadje in zelenjava sta pa bljak.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:25:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:25:32
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Se moram pohvaliti. S sestro smo že nekaj časa bolj v tako tako odnosih in se ne videvava več vsak dan, ampak na vsake kvatre toliko, čeprav živimo v isti hiši. In mi je danes prišla čestitati za RD ter mi je prinesla bon za klasično masažo. Jeeee!! Sem mislila, da sta ji punci povedali, kaj si želim, pa ji nista. Je kar sama predvidevala. Se vidi, da imamo čarovništvo v krvi. To sem ti pa kar malo fouš. jaz bi tudi. Name pa noben ne pomisli.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:26:24
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera AAA - ja, popoldne ob torkih je res gužva, zdaj čez poletje sicer ni bilo panike. Bo treba it pogleta v Mercator na Šmartinki, prav žalostno sameva - pa še mem iz službe ga imam Sem bila tam. Čisto prazno in ful lepo in založeno. Meni je čisto od rok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:26:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:26:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Se moram pohvaliti. S sestro smo že nekaj časa bolj v tako tako odnosih in se ne videvava več vsak dan, ampak na vsake kvatre toliko, čeprav živimo v isti hiši. In mi je danes prišla čestitati za RD ter mi je prinesla bon za klasično masažo. Jeeee!! Sem mislila, da sta ji punci povedali, kaj si želim, pa ji nista. Je kar sama predvidevala. Se vidi, da imamo čarovništvo v krvi. To sem ti pa kar malo fouš. jaz bi tudi. Name pa noben ne pomisli. Jaz zadnja leta kar naglas povem kaj čem imet. Pomaga.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:27:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera AAA - ja, popoldne ob torkih je res gužva, zdaj čez poletje sicer ni bilo panike. Bo treba it pogleta v Mercator na Šmartinki, prav žalostno sameva - pa še mem iz službe ga imam Tam je bilo včasih carsko, zdaj je pa kar nekaj ljudi. Sadje in zelenjava sta pa bljak. Ma, sadje in zelenjava sta v Mercatorju vedno bolj slaba, tako da jaz kar našem šipcu promet delam V Domžalah imajo krasno robo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:28:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Flower: kam si se zgubila? Glu: je že odletela?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:28:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:28:36
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera AAA - ja, popoldne ob torkih je res gužva, zdaj čez poletje sicer ni bilo panike. Bo treba it pogleta v Mercator na Šmartinki, prav žalostno sameva - pa še mem iz službe ga imam Tam je bilo včasih carsko, zdaj je pa kar nekaj ljudi. Sadje in zelenjava sta pa bljak. Aja, berem da ni več tako. meni najbližji je v Šiški in sem mi zato tudi v nobeno drugo trgovino ne da. Hoferja, ki je tudi v Šiški pa nisem navajena. Tam imajo samo fuuuulll dobre napolitanke
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:30:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kje pa imamo Rovar_ko, Levinjo T. in ostale nočne ptice? Tims, kako Nina? Umpa, zob?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:31:01
|
|
|
|
AAA
|
Moj me že priganja. Sem mu rekla, kaj hudiča me priganja in sedaj je ful užaljen. Grem. Ne vem kdaj se bom še kaj oglasila. Ostanite v cvetju in take pridne cvetke kot ste. nočka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:31:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 22:32:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA Moj me že priganja. Sem mu rekla, kaj hudiča me priganja in sedaj je ful užaljen. Grem. Ne vem kdaj se bom še kaj oglasila. Ostanite v cvetju in take pridne cvetke kot ste. nočka Nočka, lepo se imej!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 22:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?