|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
14.9.2009 8:16:10   
Majuska

Obvladovanje stresa je predavatelj dvignil kozarec poln vode in vprašal zbrano občinstvo: Kaj mislite, kako težak je ta kozarec?
Odgovori so bili različni, od 20 gr do 500 gr.

Absolutna teža ni pomembna, jim je odgovoril učitelj. Pomembno je, kako dolgo držim ta kozarec v roki. Če ga držim eno minuto, bo vse v redu. Če ga držim eno uro, me bo bolela roka. Če ga bom držal cel dan, boste morali poklicati zdravnika. Dlje časa kot ga držimo v roki, težji postaja kozarec, pa čeprav je teža ves čas enaka.

Podobno je z našimi skrbmi. Če jih boste nenehno držali v sebi, bodo postajale vedno težje in težje in zdelo se vam bo, da ne morete naprej. Zato odložite kozarec, počivajte nekaj trenutkov in ga nato ponovno dvignite. Naučite se odložiti bremena, ki vas tarejo, saj lahko edino na tak način učinkovito delujete. Svetujem vam da odložite delovna bremena, ko se boste danes popoldne vrnili domov. Ne nosite jih v domačo hišo, saj jih boste jutri spet lahko odnesli s seboj.

Življenje je kratko, uživajmo ga!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
14.9.2009 8:28:54   
3jeMi
jutro, lejdis!

HVALA za čestitke! user posted image ... user posted image

vam bom kaj več napisala kako je bilo... bilo je lepo, skromno, skratka lepo...
... zdaj pa imam itak delo klele, te 2 dni ni, pa je že manjša štala... ena persona mi je za eno malenkost napisala 5 mailov... mislim, tu mač...

uživajte... be back... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
14.9.2009 8:39:06   
Inigo
umpa - men je zakoooooooon! upam, da jo izdaš pred božičnimi prazniki, ker bi mela par izvodov za darila. men je knjiga eno najlepših daril...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
14.9.2009 8:43:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica-a je Staš doma al bo v vrtcu? Če bo doma, se ta teden na kofe oglasim in ti pokažem kako in kaj z lulčkom

Je v vrtcu, je kar pogumno zakorakal noter v igralnico, brez dude... Bomo videli... Jutri me ni, lahko pa se oglasiš kak drug dan, ko bo na sporedu, saj veš kaj... user posted image

Ok, sem že boljše volje, samo migrena se me še kar oklepa. Packa grda! Sem ji poslala nasproti Lekadol, pa se ga ni nič ustrašila. user posted image

Imejte se, glavo umijem, se stuširam in šibaaaam delat.

P.S.: Umpa, nisem nič brala, ker me od migrene bolijo oči. Zaupam ostalim. Jaz tudi en izvod!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
14.9.2009 8:47:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jutro, lejdis!

HVALA za čestitke! user posted image ... user posted image

vam bom kaj več napisala kako je bilo... bilo je lepo, skromno, skratka lepo...
... zdaj pa imam itak delo klele, te 2 dni ni, pa je že manjša štala... ena persona mi je za eno malenkost napisala 5 mailov... mislim, tu mač...

uživajte... be back... user posted image

3jeMi, si pa faca ... prideš delat, jaz sem bila prepričana, da boš zdaj malce na dopustu user posted image

Čakamo bolj podroben report user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:14:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:15:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
14.9.2009 9:32:25   
rovar_ka
aja, sem pozabla povedat - sem kupla bodije dolg rokav v E. leclercu. Tisti, ki so pakirani po 7, so res zelo tanki, zato sem kupila tiste, ki jih je pet skupaj - zelo fajn material, kompakten, sicer nimajo gumbkov ob strani, ampak so res taki fajni in imajo rob zašit pri ovratniku, tak da Tia nima dekolteja zunaj user posted image  

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4284
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:39:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:40:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4286
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:45:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:47:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 10:27:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4289
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 10:41:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4290
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 10:49:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4291
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:12:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4292
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:13:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4293
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:14:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4294
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:18:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4295
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:24:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4296
14.9.2009 11:24:53   
Inigo
hruška - mi mamo u nahrbtniku 2 kompleta za preoblečt. jst sm mu spokala: ene kratke rokave, ene dolge rokave, ene kratke in ene dolge hlače. v našem vrtcu je ful toplo not in jih včasih kr u kretke hčale preoblečejo.

obutev - mi mamo ene jesenske šuhe, ene adidaske. to je to. ima ene copatke v vrtcu, te so cicibanke, in doma ma usnjene mehke copatke. brezveze mi je, da bi kupla mu več obutka, ker tok hitro se preraste... do konca septembra bomo tko mogli nove adidaske kupit, do konc oktobra pa najbrž že spet nove čevlje za bolj zimsko obdobje. aja, no pa škornje mamo - gumarce.

Neposredna povezava do sporočila: 4297
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:48:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 13:30:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4299
14.9.2009 13:32:26   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za trenutek (beri: do jutri) sem odložila svoje delo...

majuska... saj sem res koka, da nisem na dopustu... pa saj samo še ta teden, potem gremo pa vsi trije na poročne počitnice za en teden...

kratek povzetek... in detajli za bodoče neveste... rebeca, populis, pa še ena je rekla, da bi se 15.5.2010 poročila... sem pozabila user posted image

nič kaj naj rečem, najprej mi je petek rahlo zagrenila pecivo in torto pekačica, ker se mi ni javljala na telefon in sem jo kratko malo na poti k njej dobila in ji samo rekla, da prihajava po stvari... no problem... ko sem zagledala torto in pecivo je bilo vse pozabljeno (slikce pripopam od doma user posted image )... mi je pa zato fotograf eno malo ušpičil in me klical zvečer, da je prišlo nekaj vmes in da pride njegov sodelavec namesto njega... ok, ajde, kaj čem... kličem namestnika se oglasi, začne navijat čisto po dolenjsko in se že po telefonu od srca nasmejiva en drugemo, in čisto nič drugače ni bilo v soboto...
sobota... jah itak... Lovro je spal pri babici in dedku... zjutraj frizer in ličenje... sta me moje dve gospe napedenale, potem še mojga bodočega moža ostrigle in na koncu je bil račun: TO JE PA NAJINO POROČNO DARILO ZA VAJU user posted image ... bi se kar zjokala od hvaležnosti, pa sem bila namazana in nisem smela user posted image ... skratka, je prišla ura cajt, se pripeljejo gospoda starši in naš Lovro... in drage moje, moj sin me sploh ni poznal, tudi pri meni ni hotel biti, pa še drisko je imel, revček mali, verjetno od vsega dogajanja, no, do večera sem bila že njegova user posted image ... se spokamo v avtote... midva skromna deteta sva se peljala s malim citroenčkom user posted image , po še to bi se na Prulah kmalu v nas zaletela ena že konkretno v letih (80+) gospa... user posted image ... e, na gradu pa itak turistov k muh, in tudi dobro, da harmonkarja nismo imeli, ker jih je bilo že na gradu dovolj... ker smo bili zgodni smo se šli lahko že malo fotkat in dvomim, da je kakšna fotka sploh resna, ker sta najini priči stalno hece pokala in smo se samo smejali... obred?... se itak ne spomnim kaj sta matičarja govorila, ker sem bila čisto lesena, še mojega sem hotela prepričat, da mi napačno roko rine za prstan... aja in matičar je bil pa en stric, ki je bil do pred pol leta še upravnik našega bloka in se je takrat z njim najina priča na smrt skregala user posted image user posted image user posted image ... after party smo imeli v skalni dvorani, šampanjček, sokec in tam sem tudi simbolično dala šopek najboljši prijateljici, ker zdaj je pa že dovolj stara, da postane mati in žena, čeprav se njen fant kar nekaj upira user posted image ... potem še malo fotkanja, pozdrav županu, ko je ravno uletel na grad in via Grandvid hotel na Lavrico na kosilo... kosilo pa njamsi hamsi... predjed pečen sirček z jurčki na rukoli in pršut, gobova in zelenjavna juha, potem sem bila pa že sita... v bistvu ne, potem sem ugotovila, da mi je mami preveč zategnila obleko in me je zaradi tega vse tiščalo... glavna jed pa, kaj že, pariški zrezek, telečji zrezek z jurčki, štrukeljci, zelenjavca in krompirček... torta je vsa šla, pecivo pa še vedno jemo... skratka bili smo bolj na easy, ob 9h je Lovro že hrčkal v svoji preljubi posteljici, midva pa... kaj vas briga... user posted image

poročna darila, čeprav sva rekla, da nič... oče in mama sta nama dala denar, brat in sestra z družinami pa so kupili full lepo sliko (en del Izole, bomo drug teden raziskali kater) narisano z usti, moja deset letna nečakinja pa je sama na platno narisala poročni povštrček s prstančki, pikica moja user posted image ... ta druga poročna priča in prijateljica pa so bolj praktično naštimani in sta nama nakupila drobnarije za dom, ki pa so že vse našle svoje mesto v stanovanju user posted image

drugače pa, drage moje bodoče neveste, poroko si naredite tako, da boste ve uživale... sem naletela na dva dolga obraza nevest, ena je ganjala 2 fotografa in ženina po gradu in ni bila ravno dobre volje, ta druga je pa šla mimo mene ko tank s tako grdim pogledom, da bi najraje nekoga ubila, ženin pa ne vem kje je bil... user posted image
jaz sem uživala (čeprav me je skrbelo za Lovra, samo je moja mami zlata mami full lepo skrbela zanj) in ne bi čisto nič spremenila...

no, zdaj se pa naložila, upam, da vam bo uspelo skidat za mano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?