|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
3.9.2009 9:15:35   
neboglasnica
Dan, dan...

Lovim še zadnje minute pred službo in doma amlce pospravljam. Sem od zdravnice, ki me je poslala še tale prst rezat. Bom šla v ponedeljek, ker čez vikend mojega dragega ni doma in sama s tremi, pranje... Jok, ponedeljek je ta dan!!!

Glu: danes sem klicala učiteljico in se je celo oglasila. Pravi, da otroci nočejo klicati domov, da pa Sara full uživa.. skratka, vse je ok. HB.

Metuljčica: nimam časa komentirat, včeraj sem imela kino večer. Se oddolžim naslednji teden, ko bom ležala s taco gor.

Čavči, se beremo...

Aja, tudi Staš že hodi nekaj časa. Sedaj skoraj ne gre več po štirih, ampak kar raca. Najbolj smešno je,d a v vrtcu ves čas hodi, doma pa občasno še želi da se ga nosi. Lump!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
3.9.2009 9:17:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jaz sem iz vrtca, Lovro je pa še tam... aj aj, dečko je pogruntal, da sem lahko tam in ko začuti, da se odpravljam pa v jok... napačka, bi mogla že takoj tako naredit kot en očka... pripeljat in it...
... imamo pa zadnje 3 dni težave z zgodnjim vstajanjem (med 5.30 in 6) in je posledično že ob 8-9h tečka... res pa,

Tako jaz naredim, pa je vse ok. Ga pripeljem v igralnico, polubčkam, stisnem in rečem adijo ter grem, brez da se oziram nazaj. Če povem po resnici, vsi starši ki tam visijo več časa, delajo samo štalo. Ne samo za svoje otroke, tudi za ostale. Pa ne mislim nič slabega.

Tako, zdaj pa res pa pa

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 9:23:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 9:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
3.9.2009 9:38:06   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

jaz sem iz vrtca, Lovro je pa še tam... aj aj, dečko je pogruntal, da sem lahko tam in ko začuti, da se odpravljam pa v jok... napačka, bi mogla že takoj tako naredit kot en očka... pripeljat in it...
... imamo pa zadnje 3 dni težave z zgodnjim vstajanjem (med 5.30 in 6) in je posledično že ob 8-9h tečka... res pa,

Tako jaz naredim, pa je vse ok. Ga pripeljem v igralnico, polubčkam, stisnem in rečem adijo ter grem, brez da se oziram nazaj. Če povem po resnici, vsi starši ki tam visijo več časa, delajo samo štalo. Ne samo za svoje otroke, tudi za ostale. Pa ne mislim nič slabega.

Tako, zdaj pa res pa pa

pa pa...

meni je prav žal, da nisem tako naredila... pa to že v torek, ne včeraj in danes... res samo zmedo delamo s tem, ko smo tam... jutri grem jaz v službo in pelje očka, in ga že zdaj pripravljam, da ga samo preobuje, preda vzgojiteljici, se poslovi in gre... malo imamo težave s tem, ker moj še kar nazaj hodi, če mali jokca pa stokca... bom malo zaropotala danes...

bemti... vidim, da tale vrtec mene psihično vseeno malo matra... hladilnik je moj najboljši prijatelj zadnje par dni... aaaaaaaaaaaa, za znoret... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.9.2009 9:40:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tale tempo me ubija... Ponoči slabo spimo, zjutraj vstat ob 7 - 7.30 (za naju z Lanom je to sred noči). Potem rihtanje, ati Lana v vrtec pelje, mami akcija - pospravit stanovanje, perilo..., poštimat stvari za v šolo (službo)... potem pa že rihtat se in šibat v službo, v šoli akcija na polno, skoz na nogah, ob 4ih letim domov - prevzamem od moža Lana in spet akcija... Potem pa že kmalu večerja in uspavanje, ki se vleče po 1 uro in ob desetih samo še padem dol.
Kaj je že to počitek?? Prej sem si vzela urco časa za lenarjenje, ko je Lan spal, zdej si tega ne morem več privoščit. HB da bo kmalu vikend...

Sicer v službi zelo uživam, sem zelo pogrešala otroke in sodelavke, samo utrujenost me zdeluje, se pozna da sem user posted image . Če bo tempo prehud, bom šla vmes za kak teden na bolniško.

Prišli obiski - čau!

user posted image user posted image user posted image  saj se boste ulaufali... verjetno je težava ravno v tem, ko imaš vse na enkrat... ravno dober začetek v službi in še v vrtcu, in niste uspeli ravno naštudirat vse skupaj... saj bo bolje... user posted image

in res, če bo prehudo, kar malo doma ostani...

Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 9:44:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3157
3.9.2009 9:51:32   
3jeMi
ne vem kje začet, pa bom kar nekje vmes...

1.) KJUT FOTKE IN ŠE BOLJ KJUT OTROČKI user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Evening!

Poročilo današnjega dne:
1. Anja je bila v vrtcu happy-happy, samo pojedla je spet samo za vzorec (meni je bil prima: zelenjavna juhica, kos kruha, za posladek pa tortica - pojma nimam, zakaj ji ni dišalouser posted image )

2. ati je preživel cel dan z njo - sta šla potem še v šoping, v Merkurju je kraljevala v tistem nakupovalnem vozičku-plastičnem avtu in pokala takšne face, se odganjala, vstajala, se režala - vsi so se obračali in nasmihaliuser posted image  Nato sta pičila še k babi (sem kar debelo gledala, ko sem prišla domov, pa v garaži ni bilo avta). Zdaj oba spitauser posted image  user posted image  user posted image

3. jaz? V službi so bili vsi razredi super kjut luštni in simpatični, samo en razred je pa grozljiv. Mislim, da bom že jutri poklicala ravnateljico, pa kakšen ukrep izrekla - najhujši ravbarji na šoli, imela jih bom pa 4x na teden ... uf, uf ... bo treba konkretno zarohnet - kot lev. Popoldne smo šli na pogreb - umrla soseda, za seboj pustila 17-letno hči & moža. 8 let se je borila z rakom, zdaj se je telo predalo ... boleče, žalostno, nepredstavljivo ...

Ve? Mali čmrlji?

1. user posted image user posted image , da uživa... glede hrane se pa ne sekiraj, bo že jedla, tudi naš je bolj tako tako, ima preveč opravkov z gledanjem okoli... je pa danes še mene na rit vrglo, je navalil na šalco z mlekom, kot da ga še nikoli v življenju ne bi pil (doma pa jedva jedva, da kakšen deci spije user posted image )... evo, že plusi iz vrtca user posted image

2. user posted image  ati... jaz imam tudi kar nekaj časa zase... pa ne da bi se očka javil za ukvarjanje, ampak ga kar Lovro sam določi user posted image ... samo, da se očka pojavi na vratih, je že okupacija... sem ga dobro natrenirala, a ne... user posted image

3. o pišuka... boš mogla pa kar ornk po mizi udarit, a ne... user posted image

4. ej, kučica pa je kučica... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Juhu.Se javljam iz službe, šef je šel na kofi jaz pa hopa na netuser posted image

well done, populis, well done

user posted image user posted image user posted image user posted image ... populis... še kak teden pa boš že ti šefica, a ne... user posted image user posted image

pri nas v javni hiši se točno ve kdo je direktor televizije... njegova tajnica, ki je to že mnogo let, je že full šefov zamenjala, ampak nihče od njih si ne upa zamenjat nje, ker vedo, da bi bili bosi... je prava carica Marica... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
3.9.2009 9:52:47   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

ANA HODIuser posted image user posted image user posted image

danes se je kar spustila in naredila kar nekaj korakov...potem pa na rit....in to dvakrat...so tekle solzice...meni sevedauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , Ana...

mi pa kar še nič... počasi se daleč pride... po vseh štirih pa še dlje...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 10:44:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 10:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.9.2009 11:08:03   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tako, zdaj pa res pa pa

to bi očitno morali tudi mi narediti, mogoče bi res bilo manj joka,
ampak v našem vrtcu je vzgojiteljica tista, ki nas vodi, da treba uvajati postopoma,
pa vsi so mlajši od Tiana, 11 mesecev, baje se eni še komaj plazijo, hodi samo Tian in ena punčka, ki pa še ni čisto stabilna, noben ne zna jesti, piti iz kozarca, vzgojiteljica je sama, v glavnem mi ni jasno kako bo to šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 11:24:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.9.2009 11:30:51   
CAC
Dan punce!
Danes je kar nekaj dela v službi, pa sem vseeno prišla malo pokukat, kaj pišete...

glugluglu- kje sem hodla celo leto?  Po pravici povedano- nisem imela niti minute časa, da bi šla na računalnik, kaj šele, da bi čvekala, vedno je bilo nekaj za nardit. Ko je mali bil buden itak, ko pa je spal pa sem kuhala, pospravljala, likala..... v hiši nikoli ne zmanjka dela. Če verjamete al ne, sem glih zadnjič nekomu razlagala, da eno leto nisem pošteno gledala TV, kaj šele kakšen film na TV. Zvečer sem komaj čakala, da grem vodoravno v posteljo, tak sem bila zdelana. Pa tamali je vse z mene pojedo, dojila sem ga čez 11 mesecev, tak da sem shujšala še celo 5 kg več, kot sem bila pred nosečnostjo. Vsi so se spraševali ali nisem kaj bolana, tak sem bila suha. No, zdaj sem si malo opomogla.
Zdaj bom pa spet počasi mogla laufati za tamalin, ko bo začel sam hoditi....

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 11:33:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3165
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 11:37:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3166
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 11:37:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.9.2009 11:52:31   
CAC
jaz bi tudi šla že domov ......

populis a delaš samo 4 ure?

Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.9.2009 12:57:31   
Netta
dan,

pri nas se pripravlja na dež...pa pri vas? prav prijetno se je ohladilo...tako paše, medtem ko sem se vso noč premetavala in švicala kot k....user posted image

mala spi, pospravljeno je...pa da vidim kaj počnete ve

uvajanje - ojej, ko berem tole sem prav vesela da ana še ne gre v vrtec...me pa vse to še čaka...se mi zdi da bom imela jaz veliko večje težave kot ona (drugo leto)

pride pa danes tašča in jo bo čuvala vse popoldne...greva z možekom za lepše...kam...še ne veva...ampak končno po letu dni, da greva res sama brez nje in to dalj kot le za kakšno urouser posted image   me pa malo stiska priznamuser posted image

mojcek - čeveljci za nas žal ne pridejo v poštev...bi ji šli sedaj glih za glih gor...pa bi rajši mal večje mela...tak da upam da bodo Kali od HD pravuser posted image

luna - grrrrrrrr, ne govorte...tud pr nas je že dva dni štala ponoči zaradi tega...al pa cepljenje al pa...hmmm ne vem no...bom poročala jutri ko bo mimo če bo bolje

HD - a ti bi dejansko šla na preobrazbo...pa saj si že tako lepa...ne vem zakaj bi rabla kakšne popravke...
kako je na jugu??? kaj počneš...poleg tega da požiraš slino in odpiraš usta?user posted image

neboglasnica - a potem se saga prst nadaljuje?? ma joj no...tole pa zna bit zoprno...
daj povej...kako je sedaj v 1. razredu...si sploh ne znam predstavljat, nimam nobenga prvošolčka v žlahti, takrat ko sem bla sama natem je bilo pa čisto drugače. me zanima kaj nas še vse čaka...kaj počnete in kako to izgleda ko ste dve notri??

zimska - že jaz sem včasih čist sesuta pa ne hodim v službo, tak da vsaka čast...bolniška je pa dobra ideja ja, če bo prehudouser posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.9.2009 12:57:50   
Netta
mirjam, izgubljena duša - WB! Kaj dogaja pri vas? Kako ste kaj? He, he, če bi začela oddajati julijkam, bi se pa res lahko še kaj denarčkov nakapljalo - dobro razmišljašuser posted image

hvala za vprašanje metuljčica...
ma za naju z ano se ni veliko spremenilo...stvari tečejo po starem...veliko zunaj, igranje notri, spanje, pospravljanje...
očka ima pa bolj pestro te dni, je zaštartal novo službo v vrtcu in prihaja ves navdušen domov...poln idej in energije...sem prav vesela da se je končno rešil nemogočih razmer v bivši službi..
pa še eno prednost ima ta služba...da mi ni treba več kuhat čez teden, ker bo nosil hrano domov še za naju z anouser posted image user posted image in vrtčevska hrana je res njami njami

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 13:02:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 13:58:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.9.2009 14:30:21   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

orkodijo, kje so zdaj male nogice? k pa napišem, kuk ma mala veliko nogo, me pa čudno gledate user posted image  kakorkoli - čevlji so čist novi, 3x jih je mela gor. pošljem pa tud kamot  na probo, ni problem sploh.

Mojcek, če jih nobena nebo vzela, jih bom pa jaz za mojo nečakinjo( sicer ima sedaj komaj 10 št noge a ji bodo že prav ko zraste). user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3173
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 16:54:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.9.2009 19:25:31   
Inigo
madonca, tk hitr smo dobli prve zobe, zdj jih majo pa že skor vsi več kot mi... jih mamo 8... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......