|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 3.9.2009 9:51:32
|
|
|
|
3jeMi
|
ne vem kje začet, pa bom kar nekje vmes... 1.) KJUT FOTKE IN ŠE BOLJ KJUT OTROČKI IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Evening! Poročilo današnjega dne: 1. Anja je bila v vrtcu happy-happy, samo pojedla je spet samo za vzorec (meni je bil prima: zelenjavna juhica, kos kruha, za posladek pa tortica - pojma nimam, zakaj ji ni dišalo ) 2. ati je preživel cel dan z njo - sta šla potem še v šoping, v Merkurju je kraljevala v tistem nakupovalnem vozičku-plastičnem avtu in pokala takšne face, se odganjala, vstajala, se režala - vsi so se obračali in nasmihali Nato sta pičila še k babi (sem kar debelo gledala, ko sem prišla domov, pa v garaži ni bilo avta). Zdaj oba spita 3. jaz? V službi so bili vsi razredi super kjut luštni in simpatični, samo en razred je pa grozljiv. Mislim, da bom že jutri poklicala ravnateljico, pa kakšen ukrep izrekla - najhujši ravbarji na šoli, imela jih bom pa 4x na teden ... uf, uf ... bo treba konkretno zarohnet - kot lev. Popoldne smo šli na pogreb - umrla soseda, za seboj pustila 17-letno hči & moža. 8 let se je borila z rakom, zdaj se je telo predalo ... boleče, žalostno, nepredstavljivo ... Ve? Mali čmrlji? 1. , da uživa... glede hrane se pa ne sekiraj, bo že jedla, tudi naš je bolj tako tako, ima preveč opravkov z gledanjem okoli... je pa danes še mene na rit vrglo, je navalil na šalco z mlekom, kot da ga še nikoli v življenju ne bi pil (doma pa jedva jedva, da kakšen deci spije )... evo, že plusi iz vrtca 2. ati... jaz imam tudi kar nekaj časa zase... pa ne da bi se očka javil za ukvarjanje, ampak ga kar Lovro sam določi ... samo, da se očka pojavi na vratih, je že okupacija... sem ga dobro natrenirala, a ne... 3. o pišuka... boš mogla pa kar ornk po mizi udarit, a ne... 4. ej, kučica pa je kučica... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis Juhu.Se javljam iz službe, šef je šel na kofi jaz pa hopa na net well done, populis, well done ... populis... še kak teden pa boš že ti šefica, a ne... pri nas v javni hiši se točno ve kdo je direktor televizije... njegova tajnica, ki je to že mnogo let, je že full šefov zamenjala, ampak nihče od njih si ne upa zamenjat nje, ker vedo, da bi bili bosi... je prava carica Marica...
|
|
|